100 Годишнината на ПФК "Левски" София

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
botevforever
Контакти:

Re: 100 Годишнината на ПФК "Левски" София

Мнениеот botevforever » 20 мар 2014 16:45

Captain Stottlemeyer написа:За своята 100-годишнина "Ботев" се върна за пореден път (трети път само през този век) в "А" група... 8-)

Хахаха,капитане, казах ти (а и не само аз), че си изветрял и продължаваш да го демонстрираш.
Та какво, според теб, означава "за пореден път"?
Я ни припомни на нас, невежите, кога за последно "Ботев" се завърна в елита през миналия век?
Знам, че ужасно много боли, че точно ние Ви изхвърлихме от турнира навръх юбилея Ви, ама свиквай, де, то отсега нататък все така ще бъде.
НИЙ ПАК ЩЕ БЪДЕМ НА ВЪРХА-ТОВА Е НАШАТА СЪДБА!
Фен на Локо:
"ПРОУМЕЙТЕ ИСТИНАТА И СЕ ПРИМИРЕТЕ ,БОТЕВ Е ПО-ПОПУЛЯРНИЯ ОТБОР И ПО УСПЕШЕН В ИСТОРИЧЕСКИ ПЛАН ,ЛОКОМОТИВ Е ВТОРИЯ ОТБОР В ПЛОВДИВ.
http://sport.plovdiv24.bg/368514.html (стр.6)

Потребителски аватар
saffron
Контакти:

Мнениеот saffron » 20 мар 2014 16:53

botevforever написа:
Captain Stottlemeyer написа:За своята 100-годишнина "Ботев" се върна за пореден път (трети път само през този век) в "А" група... 8-)

Хахаха,капитане, казах ти (а и не само аз), че си изветрял и продължаваш да го демонстрираш.
Та какво, според теб, означава "за пореден път"?
Я ни припомни на нас, невежите, кога за последно "Ботев" се завърна в елита през миналия век?
Знам, че ужасно много боли, че точно ние Ви изхвърлихме от турнира навръх юбилея Ви, ама свиквай, де, то отсега нататък все така ще бъде.
Е-Е-Е-ЕЙ, ЧЕСТИТ ЮБИЛЕЙ!!!

То ако е така, значи повече пъти сте се завръщали в А група от колкото сте ни изхвърляли от турнира за купата :lol:
[rimg]http://media.tumblr.com/tumblr_masms49oVh1qhe3fh.gif[/rimg]

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 20 мар 2014 17:22

Кашчей написа: Нито Ботев, нито Славия спечелиха нещо за своите юбилеи, но не направиха трагедия от това.

Това питам и аз. Какво всички са се вторачили в тоя юбилей? Защо юбилеят само и единствено на Левски трябва да е обвързан задължително с постигането на някакви грандиозни успехи на терена. Нито Ботев, нито Славия, нито Черно море бяха нещо по-различно в юбилейните си години. Ботев даже я посрещнаха в Б група. ЦСКА в юбилейни за тях години(20 и 50) записаха най-срамните си загуби от Левски.
Омръзна ми да слушам и как едва ли не ако заиграем с юношите, щели да изорат терена, как били големи левскарчета и милеели за Левски. За някои от тях може и да е вярно, но те са единици. Повечето от тях са събирани от къде ли не из цялата страна и са в школата на Левски, защото тя предоставя едни от най-добрите условия, а не защото са големите левскарчета-някой дори са си чорбарчета. Другото което е, че от много от тях и чеп за зеле не става. Възможностите им стигат или до Б група или до някой от изпадащите в елита. Примери за това има колкото щеш-Ал. Киров, Б.Табаков, Пл.Т.Илиев, Т.Чаворски, Попадийн, Г.Стоичков, и много, много други. Другите пък, понеже са големи левскарчета и са готови да изядат тревата по терена за Левски като И.Попов и Бандаловски чудно защо не са изиграли и един мач за първия отбор.
Голяма част от настоящите футболисти на Левски не са толкова лоши като индивидуалности, колкото се опитват да ги изкарат. Повечето от тях са изиграли доста силни мачове преди да дойдат в Левски и това е причината да бъдат привлечени. Има обаче редица пропуски за да не може да се получи отбор от тези футболисти. Сбъркани са много неща-от селекцията до подготовката. Липсват качествени футболисти на ключови постове в отбора(крила и креативни халфове), а там където има качествени футболисти, те са в трагична форма(Божинов и Бастос). От това няма как да не страда играта на целия отбор и нещата в повечето мачове да не се получават. Ако се привлекат 2 крила от класата поне на Гари Родригес и един халф от типа на Боримиров, плюс вкарване в добра форма на Божинов и Бастос, а и другите в отбора нещата ще придобият съвсем други измерения. Не иска кой знае колко, но някой трябва да го направи.
Накрая бих искал да засегна и темата за Тодор Батков. На всички е ясно, че отговорността всичко да се случва както трябва в този клуб е негова. Той е този който трябва да назначи нужните хора, които да свършат това което е необходимо за да функционира отбора както трябва, а когато ги назначи дори не им дава пълната власт и се меси в работата им, което е най-големият му грях според мен. Да-той трябва да си отиде, има обаче едно голямо НО. Какво следва след като той си отиде? Да не стане работата като със сектор А-съборихме го, пък сега се чудим как ще го построим отново. Да не стане да изгоним Батков и после да се чудим какво да правим ако отбора остане на самотек. Някой казват-Левски е голям клуб, винаги ще се намери кой да го вземе. Аз пък мисля, че такива като Ганчев и Домусчиев са в Ловеч и Разград именно защото там никой няма да има държи сметка и да търси успехи на всяка цена от отборите им. Някой ден сигурно и паметници ще им вдигнат там, защото те са донесли на тези градове нещо за което не са смеели и да мечтаят преди това. В Левски който и да дойде, при първият слаб сезон и ще се почнат настроенията и срещу новия собственик и всеки един е наясно с това и трудно би се наел с нещо подобно. Варианта с акциите и властта във феновете също не ми се вижда удачен за България, където мачовете се посещават от 1000 човека, евентуално в по-добри времена от 3-4 хиляди. Това е вариант за големи клубове със стотици хиляди фенове които активно се интересуват от случващото се в клуба им.
Живота е колело и явно сега е дошъл момента Левски да е от долната му страна. Левски е клуб-институция за България и рано или късно пак ще бъде на върха. От нас се иска да го подкрепяме в добро и лошо, защото това си е нашия Левски-друг няма, няма и да има. Много се дразня на думите "това не е моят Левски". А кой да е моят Левски? Само този който гази всички наред в България и жъне успехи в Европа ли? Не-той е за глорихънтърите, които идват на мач само на дербито с ЦСКА и някой друг мач от евро-турнирте. За всички останали това си е нашият Левски в хубави и лоши моменти, винаги и докрай. ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ!!!

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 20 мар 2014 17:25

biso62 написа:и като разбра клубните ми пристрастия започна да псува и да крещи:Чорбар,нож за теб,или пистолет да те гръмна. Та ако това са ви левскарските ценности-хайде по добре да ги девалвираме и разчистим.

Абре от всички отбори ги има такива. Принципно ако само си висиш на стадиона и не опитваш да провокираш и дразниш не знам де е проблема ама винаги има хора, за които клубната принадлежност е нещо като арийската за хитлеризма :D
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
tonito
Контакти:

Мнениеот tonito » 20 мар 2014 21:25

Най-добре ще е да се поканят всички известни личности българи които са левскари ( певци, танцьори, актьори и т.н. ), дори и такива които не са, но са истински професионалисти и биха на драго сърце взели участие в нещо, което не се случва всеки ден. На мен не ми трябват някакви чужди отбори, които ще приберат една не малка сума пара, ще си вземат еди какво си в ръка и ще си заминат. Истински ще е празникът, когато всеки един знае за какво е там. САМО ЛЕВСКИ !!!

dimitar59
Контакти:

Мнениеот dimitar59 » 21 мар 2014 10:29

Вчера,с назначаването на Елин Топузаков за ст.треньор на отбора и с очакването на инж.Иванов да се завърне и поеме цялата власт в клуба,Тодор Батков окончателно определи новата рожденна дата,на която ще се чества 100г. на Левски - 1-ви април ! Вече станахме за посмешище на всички !

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 21 мар 2014 11:25

100 години е много време и за такъв празник няма значение, къде се намира отбора. Сегашните фенове имат привилегията да са съвременници на такъв юбилей. Чествания трябва да има въпреки всичко, защото сегашните мърльовци не могат да убият за 5-6 години една толкова грамадна история. Въпроса, в какво настроение ще са хората подкрепящи Левски. Дали ще им е до празнуване и веселби, въпреки всички разочарования. Смятам, че честванията могат да се превърнат в нужния катализар за належащите промени!

qwerty123456
Контакти:

Мнениеот qwerty123456 » 21 мар 2014 11:51

Пламенчо, не е проблемът, че не сме взели трофей за годишнината. Извади тая глава щраусова от пясъчника и се замисли малко.

Проблемът е КОМПЛЕКСЕН и ЕКЗИСТЕНЦИАЛЕН.
Отборът е на ръба на пълен срив, не само в спортно технически план. Отговорността е само и единствено на ръководството. ТЕ ВЗИМАТ решенията.

Батков САМ КАЗА кой "кара влака".

Той е този, който назначава некадърници и после ги маха, за да сложи други некадърници.

Той реши да събаря стадион, без да има пари да го направи.

Той ходи в Казан да продава "звезди" заради някакъв факс.

Той усвои парите от ШЛ.

Той дава пари на хора в сектора да бият нормалните фенове, позволили си да изразят негодувание по една или друга причина.

Той cъcипа проекта на Сираков и Стоилов и ги уволни след колосални за родния футбол успехи, в момент, в който имахме нужда от СЕЛЕКЦИЯ, а не нов треньор.

Той си пише разходите по отбора като кредити към ЛИЧНИ ФИРМИ, за да се бетонира и да си осигури златен парашут ако положението се спече.

Той се подписа под документа за закриването на Левски през 1985та след ония финал за купата.

БОРАТ Е КОМУНОИД ВИСША КЛАСА, КОМУНОИДИТЕ ДЕЙСТВАТ НА ПРИНЦИПА "СЛЕД МЕН ПОТОП"! Те не поемат отговорност, не казват "извинявайте, сгреших" и не пускат кокъла доброволно. Гадината унищожава Левски във всяко отношение вече близо десетилетие. Не спря да говори тъпотии, да ни излага навсякъде и ни превърна от най-обичания роден отбор с публика из цялата страна в най-мразения от неутралния фен! България беше тъмно синя 15 години след промените, а сега всичко в провинцията почервеня заради селските номера на тоя номенклатурчик. Това е най-големия му грях към отбора! Не липсата на спортни успехи тия 5 години, а моралната абдикация!

И накрая ни остави и без празник? Hавръх годишнината? Без бенефис, без нищо! ПОДИГРАВКА, ТОТАЛНА И НАГЛА ГАВРА!

Потребителски аватар
criminal
Контакти:

Мнениеот criminal » 21 мар 2014 12:06

Честито тогава, кой ще поканите за демонстративен мач ?, за Лацио и Бенфика говорехте преди. Удинезе също е добър вариант, били сте ги, имате продаден талантлив юноша там..
Изображение

dimitar59
Контакти:

Мнениеот dimitar59 » 21 мар 2014 13:46

criminal написа:Честито тогава, кой ще поканите за демонстративен мач ?, за Лацио и Бенфика говорехте преди. Удинезе също е добър вариант, били сте ги, имате продаден талантлив юноша там..

Аз имам друго предложение - сегашните футболисти не заслужават да играят за този славен юбилей.Нека отбора да бъде съставен от заслужилите ветерани на Левски с техни изявени колеги от чужбина.Ето това вече според мен ще представлява истински празник за всички левскари !!!
Аз съм за такъв мач - Левски(ветерани) - сборен световен отбор(ветерани).

Върни се в “Архив”