criminal написа:Ако Т.Батков не се откаже от дълговете на ПФК Левски към него , клуба ще фалира най-вероятно,но има едно голямо "НО" при евентуален фалит ПФК Левски (разбирай Т.Батков) ще трябва да плаща дълговете към други лица към които клуба има задължения. В такъв случай Т.Батков със сигурност ще загуби повече отколкото са дълговете на клуба към него в момента. Сигурен съм ,че при една реална оферта оферта примерно 5 млн лева и трансфернитр суми на колкотоиграча успее да продаде Т.Батков няма да се опъва много и ще се откаже от всякакви искове. Просто в момента ,той няма печеливш ход. Тук няма да коментирам доколко и как клуба е задлъжнял към собственика си . Честно казано в момента не се сещам ,някой собственик да е фалирал негова фирма за дълг към него самия-най-малкото при подобни финансови пируети може и въпросния собственик да има проблем с властта.
honda
Хонда, пишеш неща, които не са ти ясни изобщо. Батков отдавна иска да намери някой будала, който да му изкупи акциите за 25 млн.

Разбирам,че нещата са ти пределно ясни. Би ли ги изяснил на нас ,на които не са ни ясни

.
Аз винаги съм си мислел ,че цената на един продукт е най-високата цена ,която някой е готов да плати. Т.Батков може да иска и 250 млн евро- пожелавам му да намери купувач на исканата от него цена.
Като лаик ,ще си позволя да помоля професионалист като теб да коментира развитиети на Мтел( в началото Мобилтел). Първия собственик беше Кр.Стойчев(собственик на "Трон"- един от най-богатите хора в България по онова време). Вложи стотици милиони лева в създаването GSM мрежа(дали средтвата са били негови или необезпечени кредити е отделен въпрос),но нямаше достатъчно средства да създаде мрежа с национално покритие, настъпи банковата криза от 1996-97г и беше принуден да продаде Мобилтел на Чорни/Грашнов за 50 хил долара, в момента Мтел струва няколко милиарда евро.
Аз лаика винаги съм си мислел че цената се определя от купувача(търсенето).