Ботев (Пловдив) - Левски (София) | 1/4финал реванш за Купата

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

сини богове
Контакти:

Re: Ботев (Пловдив) - Левски (София) | 1/4финал реванш за Купата

Мнениеот сини богове » 20 мар 2014 15:02

gembala написа:Кой ще даде пари на Тодор за нищо? Какво е Левски в момента? Няма титла, няма купа, няма треньор, няма директор, няма и стадион и футболисти няма и мъже няма! Има само калъфки. Т.е. и калъфки няма, защото нито може да е финалист за купата, нито може да е вицешампион.
Егати лудия трябва да е тоя луд за да даде пари за това нямане...

Пари се дават за името ЛЕВСКИ. Трябва да е някой, който много обича Левски и футбола, а такива хора има, но Батков не иска да продава, или цената която иска е "извънземна"

honda
Контакти:

Re: Ботев (Пловдив) - Левски (София) | 1/4финал реванш за Купата

Мнениеот honda » 21 мар 2014 10:03

criminal написа:
Ако Т.Батков не се откаже от дълговете на ПФК Левски към него , клуба ще фалира най-вероятно,но има едно голямо "НО" при евентуален фалит ПФК Левски (разбирай Т.Батков) ще трябва да плаща дълговете към други лица към които клуба има задължения. В такъв случай Т.Батков със сигурност ще загуби повече отколкото са дълговете на клуба към него в момента. Сигурен съм ,че при една реална оферта оферта примерно 5 млн лева и трансфернитр суми на колкотоиграча успее да продаде Т.Батков няма да се опъва много и ще се откаже от всякакви искове. Просто в момента ,той няма печеливш ход. Тук няма да коментирам доколко и как клуба е задлъжнял към собственика си . Честно казано в момента не се сещам ,някой собственик да е фалирал негова фирма за дълг към него самия-най-малкото при подобни финансови пируети може и въпросния собственик да има проблем с властта.
honda

Хонда, пишеш неща, които не са ти ясни изобщо. Батков отдавна иска да намери някой будала, който да му изкупи акциите за 25 млн. ;)

Разбирам,че нещата са ти пределно ясни. Би ли ги изяснил на нас ,на които не са ни ясни ;) .
Аз винаги съм си мислел ,че цената на един продукт е най-високата цена ,която някой е готов да плати. Т.Батков може да иска и 250 млн евро- пожелавам му да намери купувач на исканата от него цена.
Като лаик ,ще си позволя да помоля професионалист като теб да коментира развитиети на Мтел( в началото Мобилтел). Първия собственик беше Кр.Стойчев(собственик на "Трон"- един от най-богатите хора в България по онова време). Вложи стотици милиони лева в създаването GSM мрежа(дали средтвата са били негови или необезпечени кредити е отделен въпрос),но нямаше достатъчно средства да създаде мрежа с национално покритие, настъпи банковата криза от 1996-97г и беше принуден да продаде Мобилтел на Чорни/Грашнов за 50 хил долара, в момента Мтел струва няколко милиарда евро.
Аз лаика винаги съм си мислел че цената се определя от купувача(търсенето).

Върни се в “Левски”