ПСЖ - Барса
Челси - Борусия
Байерн - Атлетико
Реал - Ман. Юн.
Жребий 1/4-финали на ШЛ
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
THE G.A.M.E
Re: Жребий 1/4-финали на ШЛ
Не искам тимове от една и съща държава да играят помежду си, както и жребият за Юнайтед да е по-лек за да имаме шанс за 1/2 финал
Ето и моя вариант:
Ман Ютд - Дортмунд
Реал М - Челси
Барса - ПСЖ
Атл М - Байерн
Ман Ютд - Дортмунд
Реал М - Челси
Барса - ПСЖ
Атл М - Байерн
Сметки, сметки, сметки, а в крайна сметка за пореден път Барселона ще триумфира. Просто класата на галактическата Барса е неизмерима със кварталните отборчета, които имат шизофренични фантазийки за ШЛ.
AnalBreaker написа:Чакър ощети отбора на Юнайтед в реванша, но какво да се прави - това е футбола.
Ощети Юнайтед като отмени редовен гол на Реал през първото полувреме, зачете гол от засада за Манчестер и не отсъди дузпа и червен картон за игра с ръка на голлинията на Манчестер. Срещу това има неотсъдена дузпа за Юнайтед в последната минута. Това бил футболЪТ, какво нахалство...

СИНЯ_ИМПЕРИЯ написа:Като фен на ЧЕЛСИ ще кажа следното: Дайте ни БарЦИлона! Дайте ни я тая нещастница, Бог Жозе обича каталунската пача, да я клеца брутално! Дайте ни я тая разпоретина да я кормим като риба и да я друсаме като хоро! ДАЙТЕ НИ Я!
кво обича Бог ЖОЗЕ, той дали не яде бой докато беше с Реал
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
Докато беше начело на Реал Мадрид, Жозе Муриньо има 5 победи 6 равни и 6 загуби в мачовете с Барселона. Което е доста добър резултат, като се има предвид класата на отбора на Барселона в този период, както и резултатите между двата отбора, преди идването му в Мадрид. Първата година цифрите показват 1-2-2, втората 1-2-3, а третата 3-2-1. Т.е, Жозе знае как да играе срещу Барселона и евентуален мач между каталунците и Челси би бил доста любопитен.
Обратно на темата за жребия, за мен най-равностойният жребий би изправил един срещу друг Атлетико и ПСЖ. Ако това стане, нищо чудно да стигнат и до дузпи.
Обратно на темата за жребия, за мен най-равностойният жребий би изправил един срещу друг Атлетико и ПСЖ. Ако това стане, нищо чудно да стигнат и до дузпи.

За мен ПСЖ са скрити фаворити, супер силни са ако имат късмет и Ибрата е у форма може да играя финал 
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
- Middlesbrough
- Контакти:
Моята прогноза:
Реал-Челси
Барселона-Манчо
Байерн-ПСЖ
Борусия-Атлетико М
Реал-Челси
Барселона-Манчо
Байерн-ПСЖ
Борусия-Атлетико М