ЛЕ, 1/8 финал (реванш) Валенсия - Лудогорец - 1:0 (agg 4:0)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Re: ЛЕ, 1/8 финал (реванш) Валенсия - Лудогорец - 1:0 (agg 4:0)

Мнениеот tsonpen » 20 мар 2014 23:04

Los Che написа:цонпен, кажи нещо и за мистър "Разплачи вратар" Ицо Златински Защо не отбележиш и неговите страхотни шутове към Трибуна Кемпес

Ако беше имал очи да видиш, щеше да оцениш стрелбата му, когато топката се топна и смени посоката, но вратарят беше достатъчно класен за да я посрещне където трябва.
Разбирам, че ти би искал да го наричаш мистър "Невероятен късмет", защото вратарят на Черноморец търси наглед лесна топка на 30 см. встрани, а вратарят на Лацио влиза с наглед лесна топка във вратата. В мача с Литекс пък и двата му удара сварват неподготвен вратаря и от тях се стига до голове. Твое право е да мислиш, че всичко това и още няколко подобни случаи са съвпадения и късмет.
Оставам те с болнавото ти задоволство. Точно това си мислех днес, че в никакъв случай не бих искал да съм на мястото на български фен на чужд отбор, когато побеждава български. Много от вас никога няма да изпитат онова усещане, което е в резултат, че отборът, който харесваш е от родното ти място и си отраснал с него и те прави горд с много неща едновременно, като не правиш компромис с нищо.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 20 мар 2014 23:08

Не знам какъв вестник е, ама такова сухарско заглавие, все едно е в реда на нещата наш отбор да изиграва 16 мача в ЕКТ за сезон, от които 9 победи, 2 равенства и 5 загуби.
Такова заглавие може да има в Испания, ако Валенсия отпадне от някой равностоен на нея отбор.

Когато отстранихте Лацио имаше бомбастично заглавие,сега като отпаднахте,защо трябва да ви хвалят??!(може би,защото сте Лудогорец?? :o ;) )
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 20 мар 2014 23:09

Най ме накефи Мисиджанката, как го пазеха по двама ;)
В София също бе най-добрия от нашите..
Истинска находка....

Моци днес бе невероятен !!! Кефи ме и Дяков с какво спокойствие си разцъква...
Абе дори и при загуба, се чувствам доволен, защото днес нашите играха футбол, а не ръгби подобието на ЦСКА - левски ;)
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 20 мар 2014 23:11

snakebite написа:Tsonpen, този път съм съгласен напълно с меннието ти .
Все едно аз съм го писал...
Испанското първенство е истинска класа ! Виждаме какво правят в Шампиоснката лига испанските отбори. Виждаме и в Лига Европа !
Сега гледам севилското дерби..единия от тях е последен в Испания , другия 7 и не си личи кой кой е :shock:
Не е дошъл момента български от бор да стои равностойно на испански и скоро няма да се случи..
Е ние в някои момнети го правихме..
В никакъв случай резултата 4:0 от двата мача не отразява головите положения например !
Просто Валенсия ( а и Базел) имат играчи като решават мача с един удар или един пас, е ние това го нямаме..
Иначе като отборен дух, бързина, техника сме близо !!

Така е.
Аз забелязвам, че често при загуби на Лудогорец, когато обаче отборът е играл както трябва и са станали здрави мачове, феновете на отбора заставаме зад него. Така беше и след онова 2:4 срещу Литекс. Всички искаме да гледаме такива мачове, където да има истинска игра, дори и резултатът да е негативен.
Прави впечатление обаче, че сега с Валенсия отборът беше с по-голямо самочувствие, отколкото с Базел, но може би и с тежестта на очакванията.
[center]Изображение[/center]

ЗАПАЛЯНКОВЕЦ
Контакти:

Мнениеот ЗАПАЛЯНКОВЕЦ » 20 мар 2014 23:12

Трябва ни едно крило по силно от Мишо,

Ми човек, та вие имахте едно супер-мощно крило в лицето на Иван Стоеновски, ама го изритахте като...мръсно коте..
Е тва не мога да разбера..
Човекът играл в Аланя, Маланя и изведнъж ...пляяяс...
Мишо бе доста непостоянен с/у Лацио и Валенсия (меко казано), взехте и тоя Луми.... :roll:

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Мнениеот hristo1306 » 20 мар 2014 23:15

ЗАПАЛЯНКОВЕЦ написа:Трябва ни едно крило по силно от Мишо,

Ми човек, та вие имахте едно супер-мощно крило в лицето на Иван Стоеновски, ама го изритахте като...мръсно коте..
Е тва не мога да разбера..
Човекът играл в Аланя, Маланя и изведнъж ...пляяяс...
Мишо бе доста непостоянен с/у Лацио и Валенсия (меко казано), взехте и тоя Луми.... :roll:

трай бре, Лече ! :mrgreen:

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 20 мар 2014 23:15

CSKA 78 написа:
В сряда и ние ще се представим рутинно-нали.

Я, ми припомни,ти от ЦСКА ли беше ,или от Лудогорец(не ми отговоряй рутинно реторичен въпрос)??! ;)

От ЦСКА.

Потребителски аватар
Илич Рамирес
Контакти:

Мнениеот Илич Рамирес » 20 мар 2014 23:17

Едно голямо БЛАГОДАРЯ!
Изключително съм горд с представянето на любимия Лудогорец.Днес играхме като равен с равен.Не ни достигна късмет да отбележим попадение,но и това го има във футбола.Пожелавам на отбора успех и късмет в предстоящите двубои.Нека покажеме на всички ,че мачовете ни в Европа не са случайни.

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Мнениеот volf » 20 мар 2014 23:24

CSKA 78 написа:
Не знам какъв вестник е, ама такова сухарско заглавие, все едно е в реда на нещата наш отбор да изиграва 16 мача в ЕКТ за сезон, от които 9 победи, 2 равенства и 5 загуби.
Такова заглавие може да има в Испания, ако Валенсия отпадне от някой равностоен на нея отбор.

Когато отстранихте Лацио имаше бомбастично заглавие,сега като отпаднахте,защо трябва да ви хвалят??!(може би,защото сте Лудогорец?? :o ;) )

Да очакваме да похвалиш Лудогпрец :lol: !!!
Никой не го желае от елементарно човече като тебе.
Не се сърди-просто такива впечатленияси оставил всред участниците в този форум - и това не е свързано с клубните ти пристрастия, а е логично последствие от упорит комплексизъм. И понеже съм сигорен, че това твоето си е едно истинско човешко страдание ще предприема спрямо тебе и другите които се възползват от ситуацията за да опишат малоценните си но болезнени терзания, оздравителна терапия:
Няма да Ви обръщам внимание!!! Нека всички ние помогнем на тези хора СЕГА!

Потребителски аватар
CSKA 78

Re: ЛЕ, 1/8 финал (реванш) Валенсия - Лудогорец - 1:0

Мнениеот CSKA 78 » 20 мар 2014 23:25

И последен въпрос от мен към лудогорци-как така Валенсия се превърна от напълно преодолим отбор(преди първият мач), в изключителната-неземна класа от испанското първенство,след като отпаднахте от тях без да им вкарате гол(с общ резултат 4:0)??! :lol: ;)
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Върни се в “Архив”