Аз много се накефих ама колкото толкова.
Обаче на орела вече му спря европолета и сега ще кръжи само над България и ще бъде гладен.
ЛЕ, 1/8 финал (реванш) Валенсия - Лудогорец - 1:0 (agg 4:0)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: ЛЕ, 1/8 финал (реванш) Валенсия - Лудогорец
batmanlevski написа:е няма такава излагация ,това да играеш срещу резервите на резервите на един изпадащ отбор пък било то и от Испания и да ти свърши въздуха още в 20-тата минута ,накрай отбора на Валенсия който цял мач се разхождаше по терена дори явно реши от съжаление да пусне едно голче,но завалийките от разград освен няколко анемични и неточни удара не можаха да направят нищо . и за какво беше цялата платена и фалшива истерия като те разгромиха насред София и даже играчите на Валенсия дори не ти разбраха и запомниха името .
Днешната им излагация ще имат възможност да я поправят в двата мача срещу вас.Тогава пак ще си щастлив както днес.
- Ludogorski_Fen
- Контакти:
Re: ЛЕ, 1/8 финал (реванш) Валенсия - Лудогорец - 1:0 (agg 4:0)
По Fox Sports казаха един факт: Няма друг Български отбор който да е стигал тази фаза на Лига Европа. Наистина невероятен сезон за Лудогорец в ЛЕ. Това го споменавам без да се заяждам. Браво на момчетата!
forum.ludogorec.com
ХАхахах.. РЕЗЕРВИ?! Кой е резерва бе ?! Половината национали на испания/младежки/. КОЙ ? Да не са резерви като Салах, и да ходят за по 15 милиона в друг клуб после.. ;д стига глупости! Такова ни е нивото!
Страхотен мач.. Много ми хареса! Раздадоха се момчетата.. кой колкото си може! Терзиев - перфектен! Моци - златен! Супер бяха.. просто липсваше класа.. Малко не достигна.. но нищо.. догодина пак! :Р Въпроса е сега, какво ще правите в А група.. завистливци ;д замисляте ли се ? Или пак съдията ще е вионовен, и тревата, и линиите, и допинга ?! Физическата подтовока била зле.. ;д Айде да Ви видим на армията и герена колко ще издържите срещу нас.. ;д
Страхотен мач.. Много ми хареса! Раздадоха се момчетата.. кой колкото си може! Терзиев - перфектен! Моци - златен! Супер бяха.. просто липсваше класа.. Малко не достигна.. но нищо.. догодина пак! :Р Въпроса е сега, какво ще правите в А група.. завистливци ;д замисляте ли се ? Или пак съдията ще е вионовен, и тревата, и линиите, и допинга ?! Физическата подтовока била зле.. ;д Айде да Ви видим на армията и герена колко ще издържите срещу нас.. ;д
kev1n написа:ХАхахах.. РЕЗЕРВИ?! Кой е резерва бе ?! Половината национали на испания/младежки/. КОЙ ? Да не са резерви като Салах, и да ходят за по 15 милиона в друг клуб после.. ;д стига глупости! Такова ни е нивото!
Аз също съм доволен от тоя мач...
Липсва просто класа в нападение, докарваме топката дотам...и няма завършващ удар !
Иначе всеки друг български отбор, би бил разбит от Валенсия с лекота с по 4-5 гола !
Браво на Лудогорец!
Достойно представяне и макар и да отпадна с общ резултат 0:4, през цялото време игра като равен с равен. Само да имахме повече класа при завършващите удари и Валенсия щеше най-малкото доста да се поозори. Безяк, който вкара най-много голове в ЕКТ и в двата мача направи пропуските, които изравняваха резултата. Но пък преди това даде достатъчно. Та кой е вярвал, че въобще ще влезем в групите, че и ще излезем от там като победители, ще отстраним Лацио и ще спрем чак във Валенсия, който отбор преди това отстрани Динамо Киев.
Не ми се иска да съм на мястото на тези, които сега ще се присмиват с колко бил паднал Лудогорец от слабака Валенсия и ще съчиняват всякакви дивотии за да притъпят чувството си на неудовлетвореност от живота. Жал ми е за вас!
Заглавието на Гонг също е абсурдно:
Всъщност, заглавието би трябвало да бъде "Шапки долу пред Лудогорец". Показаха какво трябва да се прави в евротурнирите. Не се страхуваха да се надиграват, не се страхуваха да се изкачат толкова високо, където класата е много висока и всяка грешка се наказва, всеки пропуск е непростим.
Сега е идеалното време Лудогорец да се концентрира в първенството и в надпреварата за Купата. И да се работи в защита, както и в завършващите удари.
В този мач ми хареса играта на Дяков, Кейсара, Мисиджан, Владо и Негово Величество Моци. Този, последния можете всичко да говорите за него, но той на два пъти направо извади отбора от чувала и го направи съвсем сам. Дяков и Мисиджан бяха истинска класа в някои моменти от мача и ме караха да се чувствам горд с този отбор. Кейсара беше както сме свикнали да го виждаме, раздаващ се цял мач. Владо отново показа таланта си.
Благодаря за всички тези емоции! Всяко нещо има край, а за финал ни е още много далеч. За това са нужни футболисти, които всеки мач поддържат едно ниво на 80% и имат заместници, които могат да ги заместят също поне на 80%. Трябват ни безпощадни стрелци, които не пропускат и по-научен в защита отбор. Иначе играта, идеите и желанието са добри. Дано поолегне натрупания опит и догодина отборът да е вдигнал още класата.
Не искам да пропусна и задоволството си, че след 3:0 като гости, Валенсия пускат срещу нас най-доброто, което имат, а вестниците в Испания призовават да не ни подценяват, за да не последват ПСВ и Лацио.
Хайде сега давам думата на комплексарчетата. Дойдоха и техните дни. Но историята остава. Лудогорец се качи високо. Сега разтягайте локуми за да докажете, че нищо не разбирате от тази игра
Достойно представяне и макар и да отпадна с общ резултат 0:4, през цялото време игра като равен с равен. Само да имахме повече класа при завършващите удари и Валенсия щеше най-малкото доста да се поозори. Безяк, който вкара най-много голове в ЕКТ и в двата мача направи пропуските, които изравняваха резултата. Но пък преди това даде достатъчно. Та кой е вярвал, че въобще ще влезем в групите, че и ще излезем от там като победители, ще отстраним Лацио и ще спрем чак във Валенсия, който отбор преди това отстрани Динамо Киев.
Не ми се иска да съм на мястото на тези, които сега ще се присмиват с колко бил паднал Лудогорец от слабака Валенсия и ще съчиняват всякакви дивотии за да притъпят чувството си на неудовлетвореност от живота. Жал ми е за вас!
Заглавието на Гонг също е абсурдно:
Лудогорец каза "Чао, Европа" след загуба и във Валенсия
Всъщност, заглавието би трябвало да бъде "Шапки долу пред Лудогорец". Показаха какво трябва да се прави в евротурнирите. Не се страхуваха да се надиграват, не се страхуваха да се изкачат толкова високо, където класата е много висока и всяка грешка се наказва, всеки пропуск е непростим.
Сега е идеалното време Лудогорец да се концентрира в първенството и в надпреварата за Купата. И да се работи в защита, както и в завършващите удари.
В този мач ми хареса играта на Дяков, Кейсара, Мисиджан, Владо и Негово Величество Моци. Този, последния можете всичко да говорите за него, но той на два пъти направо извади отбора от чувала и го направи съвсем сам. Дяков и Мисиджан бяха истинска класа в някои моменти от мача и ме караха да се чувствам горд с този отбор. Кейсара беше както сме свикнали да го виждаме, раздаващ се цял мач. Владо отново показа таланта си.
Благодаря за всички тези емоции! Всяко нещо има край, а за финал ни е още много далеч. За това са нужни футболисти, които всеки мач поддържат едно ниво на 80% и имат заместници, които могат да ги заместят също поне на 80%. Трябват ни безпощадни стрелци, които не пропускат и по-научен в защита отбор. Иначе играта, идеите и желанието са добри. Дано поолегне натрупания опит и догодина отборът да е вдигнал още класата.
Не искам да пропусна и задоволството си, че след 3:0 като гости, Валенсия пускат срещу нас най-доброто, което имат, а вестниците в Испания призовават да не ни подценяват, за да не последват ПСВ и Лацио.
Хайде сега давам думата на комплексарчетата. Дойдоха и техните дни. Но историята остава. Лудогорец се качи високо. Сега разтягайте локуми за да докажете, че нищо не разбирате от тази игра

[center]
[/center]

- Los Che
- Контакти:
За разлика американските развлекателни канали , местната испанска преса не видя нищо изненадващо в мача
Prefiero desaparecer que ver morir al Valencia: Rubén Baraja.
Como aficionado del Valencia estoy muy feliz.
El ´Guaje´ David Villa
Rino: “Mis jugadores son los mejores del mundo”.
Como aficionado del Valencia estoy muy feliz.
El ´Guaje´ David Villa
Rino: “Mis jugadores son los mejores del mundo”.
- tornadoto_96
- Контакти:
Много добър мач за момчетата, просто класата и опитът си казаха думата. Положителното е, че сега Лудогорец ще насочат всички сили в шампионата и просто не виждам какво ще се случва със столичните отборчета след като орлите няма да имат мачове през седмицата. Успех срещу Литекс в неделя! 

[center][wrapimg=]https://31.media.tumblr.com/b2ad6f25475a08556b2fc282dd3ca175/tumblr_n45b75B2RP1remfquo1_400.gif[/wrapimg][wrapimg=]https://31.media.tumblr.com/cb7f72f7be786149c190c595160f8327/tumblr_n4t5civ7pl1s44vaqo4_250.gif[/wrapimg][/center]
Всъщност, заглавието би трябвало да бъде "Шапки долу пред Лудогорец".
Показаха какво трябва да се прави в евротурнирите. Не се страхуваха да се надиграват, не се страхуваха да се изкачат толкова високо, където класата е много висока и всяка грешка се наказва, всеки пропуск е непростим.
Е,чакай сега!Това не е вестник Лудогорче!

Всъщност спокойно могат да те вземат за редактор в същия "вестник"(идеално се справяш)!
Забравяш,че повечето хора не са фенове на Лудогорец(като теб) и имат поглед отстрани,а не само в зеления спектър.

Последна промяна от CSKA 78 на 20 мар 2014 22:54, променено общо 2 пъти.
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
- 1Neutralen
- Контакти:
Браво на Лудогорец. Исторически сезон в Европа! Само Лудогорец!