Ако единствените кандидати към този момент са пеевски и бойко...не благодаря!
Хората на бойко какво направиха ? Управляваха по-зле и от батков.
А дпс ако вземе Левски, този клуб го пишете умрял.
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневната около Левски
Как избощо може да се слагат дпс и "Левски" в едно изречение не знам.

И СЯ КАКВО топузаков тренер за този мач ли или до лятото 

- Синьо сърце
- Контакти:
Е нема що, детски треньор без никакъв опит ще ни води, направо чудесно! Е поне по-зле от седми няма как да е... 

Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
Синьо сърце написа:Е нема що, детски треньор без никакъв опит ще ни води, направо чудесно! Е поне по-зле от седми няма как да е...
голяма простотия да викне някои като овчата глава кокъла тои ми слага топузаков

- ralka_levskarka
- Контакти:
Teo написа:"Имаме договор с фенклуба, по силата на който месечно те получават определена сума пари. Срещу нея те осъществяват дейност по опазване на реда. Сега им дадохме и почти цялата охранителна дейност на стадиона. По тяхно предложение по един лев от всеки продаден билет за Сектор "Б" отива в НКП. ПомагаМ''е'' за хореография и тн."
Не сте на заплата от Батков, разбирам!
За това който викне нещо против него в сектора бива шамаросван и съблечен!
Аз защо не съм шамаросвана?
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
ralka_levskarka написа:Teo написа:"Имаме договор с фенклуба, по силата на който месечно те получават определена сума пари. Срещу нея те осъществяват дейност по опазване на реда. Сега им дадохме и почти цялата охранителна дейност на стадиона. По тяхно предложение по един лев от всеки продаден билет за Сектор "Б" отива в НКП. ПомагаМ''е'' за хореография и тн."
Все пак си жена...
... това фенове на заплата е най-гнусното нещо на света... при вас е в изобилие..
- ralka_levskarka
- Контакти:
Teo написа:ralka_levskarka написа:Teo написа:"Имаме договор с фенклуба, по силата на който месечно те получават определена сума пари. Срещу нея те осъществяват дейност по опазване на реда. Сега им дадохме и почти цялата охранителна дейност на стадиона. По тяхно предложение по един лев от всеки продаден билет за Сектор "Б" отива в НКП. ПомагаМ''е'' за хореография и тн."
Все пак си жена...
... това фенове на заплата е най-гнусното нещо на света... при вас е в изобилие..
Че какво, като съм жена. Казвам си това, което ми е на устата и не ме еве кой, какво ще каже. Те редовно си казват к*рво бягай от сектора, на някоя си, нали е жена?

[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
ralka_levskarka написа:Teo написа:ralka_levskarka написа:Teo написа:"Имаме договор с фенклуба, по силата на който месечно те получават определена сума пари. Срещу нея те осъществяват дейност по опазване на реда. Сега им дадохме и почти цялата охранителна дейност на стадиона. По тяхно предложение по един лев от всеки продаден билет за Сектор "Б" отива в НКП. ПомагаМ''е'' за хореография и тн."
Все пак си жена...
Че какво, като съм жена. Казвам си това, което ми е на устата и не ме еве кой, какво ще каже. Те редовно си казват к*рво бягай от сектора, на някоя си, нали е жена?
Тая дума е доста комплексна и се използва с много голям кръг от умисъл

- liliputchica
Май ,че трябва да подкрепите Батков, а да изригнете срещу Перчема
[offtopic]нямам[/offtopic]