Тодор Батков - официална тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Venko123
Контакти:

Re: Тодор Батков - официална тема

Мнениеот Venko123 » 20 мар 2014 19:36

crosby87can написа:Единствения начин да го зачукаме на мустака е като откупим лиценза на някой от отборите , който влизат в А група. ;)
Няма да имаме дългове към никого и батковия отбор го изнасяме от Герена. След това спонсорите един след друг ще чукат на вратата ;)

:lol: :lol:

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 20 мар 2014 19:38

crosby87can написа:След това спонсорите един след друг ще чукат на вратата ;)

Ама ти сериозно ли си вярваш? А леле майко!

redman
Контакти:

Re: Въпроси към Тодор Батков

Мнениеот redman » 20 мар 2014 19:40

Чудно как всички пропускат думите - дал съм 41 милиона български лева на Левски, лични пари, от които 22-23 милиона официално... Добре де, а другите 18-19 милиона как ги е дал? Неофициално? Под масата? Как са оформени към фирмата ПФК Левски АД? Това е въпрос към НАП и естествено към подлогите журналя, най-вече от Гонг, които при риск любимия им отбор да бъде ликвидиран, пак не посмяха да зададат неудобните въпроси...
Алекси Suckачев: Моооци, Моооци, Моооци...

Потребителски аватар
костенурк
Контакти:

Мнениеот костенурк » 20 мар 2014 19:41

Eminem написа:
костенурк написа:Дилянчо е казал че или тои ще вземе Левски или никои друг няма да го вземе.

И как ще стане това ?

не знам ама единствения реален копувач е бил Дилян.ама Ганчо не пуска кокала спокоино с него ще сте още дълго време,а ако се бунтувате ще ви плаши с Делян или ФАЛИТ.както днес ;) нема мръданье ти казвам :lol:
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.

Потребителски аватар
Seichov
Контакти:

Мнениеот Seichov » 20 мар 2014 19:42

Аз пък се чудя как може даден футболист да има договор с ясни клаузи, заплата и т.н. и изведнъж Батков казва- 'Няма да има заплати,който иска да изчезва" или нещо от този род. В тази държава нали има закони, как така някой си работодател ще реши да не дава заплати и това да е законно? Според мен пак замазва очите на хората с глупости!

Потребителски аватар
loko29
Контакти:

Мнениеот loko29 » 20 мар 2014 19:43

Браво тонев,браво иво,не вярвах че ще съсипеш и Левски!
Най-великия локомотивец-Начко Михайлов

Потребителски аватар
liliputchica

Мнениеот liliputchica » 20 мар 2014 19:45

loko29 написа:Браво тонев,браво иво,не вярвах че ще съсипеш и Левски!

Е така трябваше да е озаглавена темата. Въпроси към Иво Тонев ;)
[offtopic]нямам[/offtopic]

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 20 мар 2014 19:48

Няма да адвокатствам на адвоката, но го предпочитам пред който и да е политик. Нямат място политици в Левски! Убеден съм че Батков прави много неща за доброто на клуба, но нещо друго пречи на Левски. Аргументите са ми ,че върна Сираков в отбора въпреки,че бяха в развалени отношения. Съгласи се на върне и Стоилов и пак да го има тандема отпреди години. После и Петев който беше 2 пъти поред шампион покани. Купува играчи които му предлагат хората от клуба, съгласява се да им дава огромни заплати само и само да станат шампиони и да са в ШЛ. Бил е там, знае какво е и със сигурност иска пак да е сред големите президенти на трибуната. Да посрещнеш Абрамович е много по-готино от положението сега и със сигурност Батков иска всяка година да е като 2006. Не Батков пропуска на терена, а ментетата които са докарани от хора които не излизат да си признаят грешката, че са докарали тези некадърници, недостойни за името Левски. Има много хора около клуба който добре си живеят и не носят никаква отговорност. Не казвам, че Батков е безгрешен, но според мен хората около него са главния проблем. Все пак този човек някакси дава пари на клуба. Поне за това трябва да се признае. Не той взриви стадиона. Не той изгони Петев и Сираков, а едни други дето се месят където не им е работа. Също така и ако Левски върви и побеждава и Батков ще печели от това. А естествено ,че иска да печели като всеки човек. Нека отбора да преживее каквото му е писано, но да си остане автентичния и истинския. Не искам и не трябва в отбора да идват политици или съмнителни бизнесмени които ще изсипят пари и ще бъдат като месии. Васил Левски е казал, че който те освободи той ще те пороби! По-добре бедни и с юноши, отколкото роби в ръцете на престъпниците!

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 20 мар 2014 19:52

САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! написа:http://www.sportal.bg/news.php?news=478584

В "Б" окръжна няма да им трябват пари за хореография. 8-)

Върни се в “Архив”