Ернесто ,,Че'' Гевара

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Re: Ернесто ,,Че'' Гевара

Мнениеот Cesc Fabregas » 12 ное 2009 22:30

**** съм ти и героя направо, колкото повече го чета, толкова по-отвратителен ми става! :evil: :evil:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 12 ное 2009 22:31

Слависта от де е изнамерил толкова тонове информация не знам :geek:
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 12 ное 2009 22:32

МЕЦИ написа:
petrof написа:МЕЦИ мисля, че е отминало времето както на голямата възхвала на комунизма /до преди 20 години/, така и на дивия антикомунизъм от началото на 90-те. Така че не бъди толкова анти, мина му времето...

Не заслужаваш отговор на ехидната си забележка.Другарю :) НИКОГА няма да мине времето да се дава отпор на опитите за изкривяване на историята.

100% те подкрепям,колега,радвам се,че има хора,които мислят по този начин.Комунистическите безродници не бива да бъдат оставяни да изкривяват историята,задача на хора като нас е да се борим срещу тях.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 12 ное 2009 22:33

Cesc Fabregas написа:**** съм ти и героя направо, колкото повече го чета, толкова по-отвратителен ми става! :evil: :evil:

Ако репликата е към мен - никъде не съм споменавал , че е герой . Чети и после коментирай ;)
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 12 ное 2009 22:35

Siegfried написа:
Cesc Fabregas написа:**** съм ти и героя направо, колкото повече го чета, толкова по-отвратителен ми става! :evil: :evil:

Ако репликата е към мен - никъде не съм споменавал , че е герой . Чети и после коментирай ;)

Не, не. Изобщо не съм помислял и за тебе! :) На тва "Че" значело герой? Тва имах предвид! ;)
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 12 ное 2009 22:38

Не е към теб...
Коце това всичко е едната сътрана на нещата...
Монетата винаги има две старни ;)
Първо това не знам дали са 100% доказуеми факти...Някой чул видял, казал на трети,че Че така измъчвал я е истина , я не...
Че е бил жесток е бил, но чак пък толкова- недоказуемо е ;)
Винаги е имал врагове...
Според мен е грешка да се издига в култ, но е грешка и да се заклеймява чак толкова....
Идеите му да помага на онеправданите и хората по света са добри, но методите му са ужасни и неправилни....
Но не съм 100% убеден, че всичко което цитира е 1:1 истината ;)

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 12 ное 2009 22:41

petrof написа:Меци а тебе да не са те репресирали? Или може би са репресирали баба ти, вуйна ти и леля ти? :lol:

Не те ли е срам да се подиграваш с това,бе,другарю?Ти знаеш ли колко хора са избити,на колко хора е отнета собствеността,колко хора са тормозени с години от ДС,животът на десетки милиони българи е опорочен от червените безродници.Не мога да разбера какви аргументи може да имаш в подкрепа на тия... срещу изброените факти?Къде е била социалната справедливост?Може би,че е избит цветът на нацията след кървавия 09.09.1944г.?Или че най-големите простаци стават директори на предприятия?Или че ако не си член на комунистическата банда,не може да си повече от прост работник?Справедливост ли е да не можеш да пътуваш свободно по света?Справедливо ли е да има член 1 от конституцията,който да повелява да нямаш друг Бог освен партията?Справедливо ли да бъдат вкарани стотици хиляди българи в лагери?Справедливо ли е да има над 100 масови гроба от убити от комунистическата банда?Справедливо ли е да те следи ДС защо ходиш на църква?Справедливо ли е в компания от 5 човека задължително да има доносник?Справедливо ли е заради политическата ти ориентация да те вкарват в затвора?Справедливо ли е всичко това,неуважаеми другарю?И моля модераторите да не ми трият мнението,ако имат поне малко човечност и състрадание към жертвите на този престъпен режим!
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 12 ное 2009 22:44

acmilan, РЕСПЕКТ! От край време ти следя мненията, много съм съгласен, на всякакви теми! :) ;)
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 12 ное 2009 22:48

Наско1912 , има много истина в думите ти :) Съвсем не претендирам , че знам всичко и съм най-компетентният , ето колегата славист ни снабди с информация , която чета за първи път и в чиято достоверност не се и съмнявам 8-) За съжаление българска е поговорката "Преклонена глава сабя не я сече " , то не бяха 200 години гръцко , 500 години турско , 45 години комунистическо робство ... А сега също сме роби , роби на мутрите, продажните политици , на престъпниците олигарси , повечето от които президенти на любимите ни футболни отбори , слуги сме едновременно на американци , руснаци и кой ли не още , толерира се и се подражава на типажи като Златка , Николета, Андреа и т.н. Никакъв идеал не оправдава избиването на толкова хора , по-голямата част от които по всяка вероятност напълно невинни , така че личността на Че Гевара едва ли някога ще ми бъде симпатична :!: Ще си позволя да цитирам една мисъл на великия Джими Хендрикс : "When power of love overcomes love of power , the world will know peace " . За съжаление , това никога няма да стане ...
P.S. аcmilan , Respect и от мен :!:
Последна промяна от Viktor4o_Rs на 12 ное 2009 22:51, променено общо 1 път.
Изображение

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 12 ное 2009 22:48

Комунизъм в чистия му вид никога не е имало приятелю...Идеите му са добри,но неъвможни..Няма как всички да са равни, няма как да бъде рай на земята...
Нито в СССР,ниот в България, нито в Китай никъде комунизма, социализма не е бл това което уж е трябвало да бъде..
В този ред на мисли аз например не отричам, че има добри идеи при това движение, но това което се е случило 45 години и се случва и сега е криворазбрано управление....
Просто и преид и сега интереса е клатил феса и на никой от управляващите не му е пукало за народа...
Нито пък на десните за тях изобщо не ми се говори...
Фашисти и т.н...
НЯМА ИДЕАЛЕН СТРОЙ, НЯМА И ДА ИМА ПРОСТО ЗАЩОТО СВЕТА НЕ Е ИДЕАЛЕН, НЯМА И ДА БЪДЕ...
Вярвайте в Бог, всичко друго е ала-бала....

Върни се в “Архив”