Кашчей написа: И трети път да го кажеш това, за бакалският хумор, няма да ти се получи. Ти забравяш, че освен вас има и други хора, които не гледат с вашият пристрастен поглед на "Левски". Другите виждат неща, които за вас (теб) са нормални, но не са нормални в спортно естество. А относно социалното значение... какво ще промени в социума изритването на Левски от А група, заради дългове (примерно)?.. Ще падне БВП на страната? Ще се понижи износът, ще фалират банките, ще има масови самоубийства, ще паднат доходите на хората, които не са свързани емоционално с "Левски".. какво?!?
Напротив, получава ми се, като гледам и реакцията на останалите
Виж са..., объркал си се с това, което аз забравям или не забравям - напротив, аз казах, че има разлика между привържениците на Левски и другите хора. Казах, че Левскарството има отличителни черти. И сега изведъж ти ми казваш, ама има и други хора

Ми има де, май забрави изходната позиция на теорията си?
Колкото до социалното значение, аз казах социално значение на привържениците. Редно е, като отговаряш на някакво мнение да го четеш. И понеже очевидно ти липсва конкретиката, можеш да си сигурен, че благотворителната дейност на привърженици на Левски, в качеството им на такива, надминава в пъти благотворителната дейност на всички пишещи в тоя форум, барабар с медията и радиото. Стига ли?