STENLI написа:Забравихме ли резила с Любимец,Г.делчев,Локо Сф,Берое.А къде са Бобан и Галчев.Защо трябваше да се продава Тошко.Кауна и Кривия са виновни за всицки тия простотии
Да паднеш от Берое не е резил.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
STENLI написа:Забравихме ли резила с Любимец,Г.делчев,Локо Сф,Берое.А къде са Бобан и Галчев.Защо трябваше да се продава Тошко.Кауна и Кривия са виновни за всицки тия простотии
rebel написа:STENLI написа:Забравихме ли резила с Любимец,Г.делчев,Локо Сф,Берое.А къде са Бобан и Галчев.Защо трябваше да се продава Тошко.Кауна и Кривия са виновни за всицки тия простотии
Да паднеш от Берое не е резил.
saract написа:Двамата централни надапатели в Ботев повече си пречат отколкото помагат.Защо им трябваше да вадят големите пари да ги купуват и двамата при положение че имат и Иван Цветков и Вандер.А иначе ми се виждат канарите в средата на терена беззъби и безидейни.Там трябваше да купят някой.Защото Мариян Огнянов не е нищо особено а Иршак средна хубост.
kanari написа:saract написа:Двамата централни надапатели в Ботев повече си пречат отколкото помагат.Защо им трябваше да вадят големите пари да ги купуват и двамата при положение че имат и Иван Цветков и Вандер.А иначе ми се виждат канарите в средата на терена беззъби и безидейни.Там трябваше да купят някой.Защото Мариян Огнянов не е нищо особено а Иршак средна хубост.
Малко статистика : Хамза и Доре 6 мача 8 гола 3 асистенции
Popokatepetal написа:T&T написа:На Мъри трябва да се извинят само тези, които смятаха че "полягва" на Левски и не защитава интересите на Ботев. Тези, които смятат Мъри за слаб треньор не му дължат извинение, тъй като все още не се е доказал в Ботев.
Да, ама проблемът е, че същите тези хора сега се правят на ни лук яли, ни лук мирисали.И вместо да се засрамят или извинят, са налазили нашия форум и се подиграват. Супер долно племе..
Raoul_Duke написа:Popokatepetal написа:T&T написа:На Мъри трябва да се извинят само тези, които смятаха че "полягва" на Левски и не защитава интересите на Ботев. Тези, които смятат Мъри за слаб треньор не му дължат извинение, тъй като все още не се е доказал в Ботев.
Да, ама проблемът е, че същите тези хора сега се правят на ни лук яли, ни лук мирисали.И вместо да се засрамят или извинят, са налазили нашия форум и се подиграват. Супер долно племе..
Аз бях един от хората, които бяха сигурни, че Мъри легна първия мач. Играта говореше за това. Беше откровено неадекватна, а след 15-тата минута просто липсваше. Очевидно обаче, проблемът е бил с "правилния" футбол, а не с извънфутболни договорки. Затова мога и си поднасям извиненията за заблудата и съмненията, които бяха масови сред хората, които присъствахме на мача. Което пак не променя факта, че играта ни е по-слаба, отколкото се предполага при наличието на футболистите, с които разполагаме.
visentii написа:Определени дати могат да се оспорват от определени институции, а официални документи могат да се изискват от официални институции...нито форума, нито автора (дори и модератор) са такива...така че, това е поредната тема за "чешане на езици".
volf написа:Господин Стоилов, ще споделите ли каво наистина се случва с и в Ботев!?
костенурк написа:volf написа:Господин Стоилов, ще споделите ли каво наистина се случва с и в Ботев!?
Ще ти разкрия г-н Магаре.просто и тука ме разкриха кво представлявам.Но ще поостана до лятото,че след тва такава заплата няма да взимам докато съм живХасково Марек там ще ме търсиш вече
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта