Стопански кът: Дискусия за предприемачи
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Стопански кът: Дискусия за предприемачи
Моят съвет е да направите маркетингово проучване сред катериците, кълчвачите и другите горски обитатели и след това да подхванете начинанието
Все ми се струва, че хранилките ще се радват на по-голям интерес, от колкото някакви карти за намаление по заведенията 
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
- shumkar_44
- Контакти:
CTAHKO написа:Моят съвет е да направите маркетингово проучване сред катериците, кълчвачите и другите горски обитатели и след това да подхванете начинаниетоВсе ми се струва, че хранилките ще се радват на по-голям интерес, от колкото някакви карти за намаление по заведенията
Не разбрах много от това, което сте написали, но Ви благодаря, че допринасяте за дискусията. Иначе, преди час си купих стилно тъмнозелено сако и красив кожен каскет от телешка материя. Брадовчед ми тъкмо потегли към Смолян, за да се договори с хазяина, и аз вече нямам търпение да си имаме собствена канцелария. За служебен автомобил е рано да се мисли според мен, но бих потърсил возило за една траншова сума от порадъка на 1100 - 1200 лв.
Толстолоб, на теб съм роб.
shumkar_44 написа:CTAHKO написа:Моят съвет е да направите маркетингово проучване сред катериците, кълчвачите и другите горски обитатели и след това да подхванете начинаниетоВсе ми се струва, че хранилките ще се радват на по-голям интерес, от колкото някакви карти за намаление по заведенията
Не разбрах много от това, което сте написали, но Ви благодаря, че допринасяте за дискусията. Иначе, преди час си купих стилно тъмнозелено сако и красив кожен каскет от телешка материя. Брадовчед ми тъкмо потегли към Смолян, за да се договори с хазяина, и аз вече нямам търпение да си имаме собствена канцелария. За служебен автомобил е рано да се мисли според мен, но бих потърсил возило за една траншова сума от порадъка на 1100 - 1200 лв.
За тези пари мога да ви предложа един много запазен трабант. Машинката върви навсякъде при всякакви условия. Единствената забележка е, че като се ядоса човек и го ритне, кракът му минава през колата. Ако сте заинтересован, споделете.
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
- *•ELECTROFANATIK•*
Сакото и каскетът на каква цена са? Все пак трябва да се вместим в бюджета за месеца. 
Aberfeldy написа:Роналдо показа на онази хипофизна хлебарка как се рита топка.
- shumkar_44
- Контакти:
*•ELECTROFANATIK•* написа:Сакото и каскетът на каква цена са? Все пак трябва да се вместим в бюджета за месеца.
Не съм притеснен, все пак това е икономична конфекция от склада на м-н "Хоби" в Чепеларе, а и похарчих от личните си средства, не от кредита. След малко даже ще телефонирам на няколко проекто - съдружници, за да ги поканя на служебна вечеря в елитния смолянски ресторант "Венус - Родопчанка". По принцип се очаква с Павел да правим нещо като демонстрация на самия модел на работа, но аз съм планувал да има много повече шеги, забавления и песни, вместо безкрайно рецитиране на техническите данни. Смятам, че е много по-лесно да спечеля доверието на някого като го почерпя и потупам по рамото, от колкото това да сложа маската на пресметливия началаник и да го натоваря предварително със цифри, отчети и прочее други капиталистически измишльотини. Хората преди всичко искат добро отношение и сигурност, а най-важно е първото впечатление.
- *•ELECTROFANATIK•*
shumkar_44 написа:*•ELECTROFANATIK•* написа:Сакото и каскетът на каква цена са? Все пак трябва да се вместим в бюджета за месеца.
Не съм притеснен, все пак това е икономична конфекция от склада на м-н "Хоби" в Чепеларе, а и похарчих от личните си средства, не от кредита. След малко даже ще телефонирам на няколко проекто - съдружници, за да ги поканя на служебна вечеря в елитния смолянски ресторант "Венус - Родопчанка". По принцип се очаква с Павел да правим нещо като демонстрация на самия модел на работа, но аз съм планувал да има много повече шеги, забавления и песни, вместо безкрайно рецитиране на техническите данни. Смятам, че е много по-лесно да спечеля доверието на някого като го почерпя и потупам по рамото, от колкото това да сложа маската на пресметливия началаник и да го натоваря предварително със цифри, отчети и прочее други капиталистически измишльотини. Хората преди всичко искат добро отношение и сигурност, а най-важно е първото впечатление.
Поздравете ги с тази песен и съм сигурен, че мигновено ще станат ваши партньори в този бизнес...
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=VK6vxHAmXGA[/youtube]
Темите на другаря Шумкар - гаранция за забавно изкарани минути! :D
Winter is coming!
- shumkar_44
- Контакти:
Здравейте! Ето примерен въпосник за всеки, който се интересува от работа при нас. По принцип прилагаме шестнадесетобалната система за оценяване. Запомнете, това са само примерни въпроси:
1. Имате ли опит с управляването на ксерогс и/или малък перфоратор?
2. Компютърно грамотен ли сте? Ако сте жена, знаете ли добре английски?
3. Познавате ли основните улици и кръстовища в град Смолян? Назовете три оживени улици и едно кръстовище.
4. Имате ли опит в търговията с деликатни продукти? Ако да, посочете какъв.
5. Имате ли фотографска памет или поне опит като фотограф?
6. Къде се виждате след седмица? Обосновете се.
3. Познавате ли основните улици и кръстовища в град Смолян? Назовете три оживени улици и едно кръстовище.
- *•ELECTROFANATIK•*
- Да, мога да работя с ксероКс, както и с малки и големи перфоратори.
- Компютърно съм грамотен. (Защо жените трябва да знаят английски, а мъжете не? Това някаква форма на сексизъм ли е?)
- "България", "1-ви май", "Миньорска".
- Да, имам. Продавал съм домати и боровинки на пазара. Да си призная, доста деликатен бизнес е, особено този с дребните плодчета.
- Разбира се. Работил съм 5 години като фотограф в списания за възрастни, както и на такива филми.
- Виждам се като дясна ръка на подземния бос Шумкаря, тъй като съм сигурен, че ще ме вземе на работа.
- Да, мога да работя с ксероКс, както и с малки и големи перфоратори.
- Компютърно съм грамотен. (Защо жените трябва да знаят английски, а мъжете не? Това някаква форма на сексизъм ли е?)
- "България", "1-ви май", "Миньорска".
- Да, имам. Продавал съм домати и боровинки на пазара. Да си призная, доста деликатен бизнес е, особено този с дребните плодчета.
- Разбира се. Работил съм 5 години като фотограф в списания за възрастни, както и на такива филми.
- Виждам се като дясна ръка на подземния бос Шумкаря, тъй като съм сигурен, че ще ме вземе на работа.
shumkar_44 написа:Здравейте! Ето примерен въпосник за всеки, който се интересува от работа при нас. По принцип прилагаме шестнадесетобалната система за оценяване. Запомнете, това са само примерни въпроси:
Това хич не е сексизъм, обаче
Леевски, оле