АНКЕТА: Кой да бъде новият треньор на Левски ?
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Кой да бъде новият треньор на Левски ?
Ей сега след 2 часа Юнайтед като отпаднат и Мойс е при вас. И без това кой друг ще го вземе.
batmanlevski написа:в тази ситуация може да се оправи само един човек ,преди няколко месеца даже сам изяви желание защото е най-смел ,доказал се и успял ,а това е Георги Василев ,сигурен съм ,че още от първия мач и ще се види разликата !
Да бързат с него, че мача с червените наближава - той знае как да ги бие на 1 (я 4, я 7 гола).
Бих добавил най-добрия български треньор за мен- Едуард Ераносян,но е малко вероятно,просто не можем да си го позволим.Доста чепат характер ,голям професионалист е и голяма уста,която може да пази отбора . Левски има нужда от точно такъв тип треньор- леко арогантен,но абсолютен професионалист. Ако зависеше от мен,той би бил първата опция.
Стефан Генов- за мен също е много добър треньор,винаги ни е създавал проблеми, определено е много добър тактик,не е голяма тайна ,че е като втори баща на Гонзо и биха били много добър тандем с Гонзо.
Георги Василев- може да не съм му голям фен,не обича да налага млади футболисти,но той откри за футбола реално Пл.Гетов,Л.Танев ,Кр.Балъков, Тр.Иванов, Ц.Цветанов,Ил.Киряков, Ем.Кременлиев,Б.Генчев така че аз не виждам причина защо да не се помисли и за него, за мен голям плюс е че неговите отбори винаги са се отличавали с много добра физическа подготовка. Според мен би бил много добър тандем с Боримиров като СТД.
За мен е много важно да се помисли за нов кондиционен треньор,определено нашите не приличат на професионални спортисти,а на банда веселяци, решили да поритат в неделя сутрин в двора на кварталното училище.
Стефан Генов- за мен също е много добър треньор,винаги ни е създавал проблеми, определено е много добър тактик,не е голяма тайна ,че е като втори баща на Гонзо и биха били много добър тандем с Гонзо.
Георги Василев- може да не съм му голям фен,не обича да налага млади футболисти,но той откри за футбола реално Пл.Гетов,Л.Танев ,Кр.Балъков, Тр.Иванов, Ц.Цветанов,Ил.Киряков, Ем.Кременлиев,Б.Генчев така че аз не виждам причина защо да не се помисли и за него, за мен голям плюс е че неговите отбори винаги са се отличавали с много добра физическа подготовка. Според мен би бил много добър тандем с Боримиров като СТД.
За мен е много важно да се помисли за нов кондиционен треньор,определено нашите не приличат на професионални спортисти,а на банда веселяци, решили да поритат в неделя сутрин в двора на кварталното училище.
К'во ви е виновен Батков - имаме играчи, получават си парите. Тренер нямаме, тренер - вече половин, а може бо година, че и две, три...
Цска нямаха нищо, освен дългове и политическа власт. Но си взеха треньор и сега дори са в битката за титлата.
Цска нямаха нищо, освен дългове и политическа власт. Но си взеха треньор и сега дори са в битката за титлата.
bilyaletdinov написа:daniel875 написа:Има, ние тук отдавна сме ги раздали.
Аз съм сигурен, че има 2-3 души във форума, които специално откъм тактика го разбират доста повече футбола от някои наши треньори![]()
Реално ни трябва треньор до лятото. Аз мисля, че Славков има лиценз, но ако няма да викат Ясен до лятото, а лятото новият бос да идва със стратегията, изпълнителите и да я подкарваме по нов тертип.
Само 2-3..!? Поинтересувай се как се става професионален треньор и колко време е нужно за това!

Илиана Раева! И спортен директор - Наско Раев. 

Този въпрос не е актуален докато Батков не се махне от Левски. Ако ще и Анчелоти да дойде все тая.

- Синьо сърце
- Контакти:
Всъщност, след като поразмислих, бих заложил на Sardukar, аз ще съм му помощник, ако ме вземе!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
Кашчей.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
- santiliana
honda написа:Бих добавил най-добрия български треньор за мен- Едуард Ераносян,но е малко вероятно,просто не можем да си го позволим.Доста чепат характер ,голям професионалист е и голяма уста,която може да пази отбора . Левски има нужда от точно такъв тип треньор- леко арогантен,но абсолютен професионалист. Ако зависеше от мен,той би бил първата опция.
ти се бъзикаш ...