гражданин от село написа:На вас треньор вече би се съгласил да стане само професионален стриптизьор.
Вие кои бяхте? А, май отдавна не участвате в турнира

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
гражданин от село написа:На вас треньор вече би се съгласил да стане само професионален стриптизьор.
Yellow_blood написа:И баба ми няма какво да прави! Вземете нея, една стотарка към пенсията и една гега в ръцете, ще тичат милките, само копита ще се виждат!
doktora25 написа:1. Херо, но осъзнавам че той много трудно би дошъл.
2. Стефан Грозданов
Копирам си мнението от една друга тема:
"Стефан Грозданов е един от най-подходящите варианти: ще има ниски финансови изисквания, има огромен опит в нашето първенство, врял и кипял е в него, знае как от футболисти да сглоби боеспособен отбор, през последните години навсякъде остави много добри резултати, превърна Локомотив от разнебитен отбор, борещ се за оцеляване в отбор, който в продължение на 5-6 години се бореше за участие в евротурнирите, а през сезон 2009-2010 и за шампионската титла, той направи от Генков добър футболист.Никой няма да каже при негово назначаване, че "Левски не е училище за треньори" (Лудогорец постигат много по-добри резултати с опитен треньор, отколкото с "младия и перспективен" Петев). В исторически план Грозданов никога не е бил треньор или играч на ЦСКА (за някои и това е важно).
Възрастта не е порок. Неслучайно най-добрите треньори в света през последните години са на възраст, близка до неговата: Юп Хайнкес, Висенте Делбоске, Отмар Хитцфелд, Ото Рехагел и мн. мн. др."
3. Кокала, Бардон и Мъри също стават, но имат плюсове и минуси.
4. Вили Вуцов - в никакъв случай!
За спортнотехнически директор Гонзо мисля че е много добър вариант.
shotgun blues написа:Никой нормален треньор няма да поеме Левски
костенурк написа:shotgun blues написа:Никой нормален треньор няма да поеме Левски
Факт
Синьо сърце написа:5. Синьо сърце. Гласувайте за мен, ще оправдая доверието ви!
Потребители, разглеждащи този форум: dimoto1, Halo, helic, ikar и 46 госта