botevforever написа:Нещо много тихички бяхте в клетката.
Ако се пълнеше с приказки щеше да Ви е тясна, а днес можехте мачле да играете вътре.
Още веднъж:Честит юбилей!![]()
Тази година силите и за калъфки не стигат.
Клетката? То цял коридор, бе.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
botevforever написа:Нещо много тихички бяхте в клетката.
Ако се пълнеше с приказки щеше да Ви е тясна, а днес можехте мачле да играете вътре.
Още веднъж:Честит юбилей!![]()
Тази година силите и за калъфки не стигат.
love_hurtz написа:Ралке, пусни едно gif-че където плачеш да ти мине !
turbogena написа:Сега се прибирам от това село. Коментар за мача мисля ,че е излишен. Тия нещастници за пореден път се подиграха с нас...
turbogena написа:Сега се прибирам от това село. Коментар за мача мисля ,че е излишен. Тия нещастници за пореден път се подиграха с нас...
botevforever написа:turbogena написа:Сега се прибирам от това село. Коментар за мача мисля ,че е излишен. Тия нещастници за пореден път се подиграха с нас...
То това е само началото.
W84me написа:...
Още след загубата от Локо Сф. трябваше да се назначи някой опитен, който малко от малко да внесе ред, поне в подредбата на играчите и в задачите.
...
turbogena написа:botevforever написа:turbogena написа:Сега се прибирам от това село. Коментар за мача мисля ,че е излишен. Тия нещастници за пореден път се подиграха с нас...
То това е само началото.
Днеска защо не викахте "Оставка"?
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 8 госта