Ботев (Пловдив) - Левски (София) | 1/4финал реванш за Купата

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
glarus_ds
Контакти:

Re: Ботев (Пловдив) - Левски (София) | 1/4финал реванш за Купата

Мнениеот glarus_ds » 19 мар 2014 17:51

костенурк написа:
LSFC 1914 написа:
костенурк написа:
ralka_levskarka написа:Манете червения картон, вижте тия на терена. Понякога си мисля, че аз бих играла доста по- добре.

Ти май си единствената с топки измежду посинелите фенове,респект :) другите се оправдават със съдиите а не гледат че сте трагични

Че са трагични в това няма спор, но и съдията повлия на мача! Ще си признаеш ли ? Айде да те видим имаш ли "топки" в гащите?

съдията можеше да даде картон на Иршак за удар с глава при спряна игра-само това ни спести наистина ;) можеше и на Доре да даде за опасна игра срещу старокин.можеше и на Макриев за опит за обезглавяване на Стаховяк.засади при отменените голове си имаше.не виждам нищо фрапантно с което да ни е подпрял съдията нормално да сте афектирани но ще ви мине ;)

Аз лично не съм афектиран, някак си свикнах със загубите :mrgreen: но за съдийството, бих отличил 2 спестени изгонвания, казахме ги вече кои са, а двата отменени гола не искам да ги коментирам, те са дело на страничния съдия. Лично по мое мнение, Бастош беше в засада и при двете положения :)
CHELSEA

Потребителски аватар
glarus_ds
Контакти:

Мнениеот glarus_ds » 19 мар 2014 17:54

terrorist написа:Виждам, че хич не вие е ясно къде е заровено кучето. Големият проблем на Левски е обвързването с ГЕРБ, толкова ли сте наивни да си мислите че някои ще ви дава парички и спонсори без да поиска нищо. В момента след като ГЕРБ са опозиция, нито на Станишев-Местан-Сидеров им е изгодно да помагат на Левски ясно e защо, но и на ГЕРБ не им е изгодно левски да е добре, при положение че не са на власт, по простата причина че в момента се вижда каква е разликата в развитието на левски при ГЕРБ и когато са другите на власт и следователно няма кой да вика оставка и Сергей пед.....
В този ред на мисли, ако утре се проведат избори и баща ви ги спечели, съм сигурен че победите ще дойдат и сектор А ще е готов на 24.05.2014
Така че проблема на левски, не е Батков, не е Шматков, не и сухия, проблема на ФК Левски е да намери своята идентичност, да се определи на ГЕРБ ли сте, на качулките ли стe, на Газпром ли сте или на народа

Неадекватно мнение, тъй като точно при ГЕРБ се получи най-голямата разруха и най-срамните резултати в историята на Левски. Какво е направил Левски при ГЕРБ? Освен 4 нулеви години???
CHELSEA

Потребителски аватар
Жоржиньо
Контакти:

Мнениеот Жоржиньо » 19 мар 2014 17:57

terrorist написа:Виждам, че хич не вие е ясно къде е заровено кучето. Големият проблем на Левски е обвързването с ГЕРБ, толкова ли сте наивни да си мислите че някои ще ви дава парички и спонсори без да поиска нищо. В момента след като ГЕРБ са опозиция, нито на Станишев-Местан-Сидеров им е изгодно да помагат на Левски ясно e защо, но и на ГЕРБ не им е изгодно левски да е добре, при положение че не са на власт, по простата причина че в момента се вижда каква е разликата в развитието на левски при ГЕРБ и когато са другите на власт и следователно няма кой да вика оставка и Сергей пед.....
В този ред на мисли, ако утре се проведат избори и баща ви ги спечели, съм сигурен че победите ще дойдат и сектор А ще е готов на 24.05.2014
Така че проблема на левски, не е Батков, не е Шматков, не и сухия, проблема на ФК Левски е да намери своята идентичност, да се определи на ГЕРБ ли сте, на качулките ли стe, на Газпром ли сте или на народа

Хаха това е най-глупавото мнение,което съм чел тука. :lol: :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
El Grande Capitan

Мнениеот El Grande Capitan » 19 мар 2014 17:58

Сини приятели,искате ли сега да ви праснем и в събота е така,за да продължим серията,м?
На 23 юли с.г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за заличаване на регистрацията на "Локомотив" Пловдив и за преименуване на "Велбъжд" в "Локомотив".

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 19 мар 2014 18:00

El Grande Capitan написа:Сини приятели,искате ли сега да ви праснем и в събота е така,за да продължим серията,м?

Много.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
glarus_ds
Контакти:

Мнениеот glarus_ds » 19 мар 2014 18:01

Старокин:
„Три години съм в Левски, нито един гостуващ отбор не е би ощетяван като нас в този мач. Нарушението срещу мен е за червен картон, срещу Даниел Димов също. Хамза го удари без топка, имаше и кръв. През първото полувреме стояхме сравнително добре. След като стана 2:0 вече имаше фаулове за нас. Дотогава нарушение за нас нямаше. Съдията обаче не е оправдание. Срам страшен! Не ми се говори повече“

:mrgreen: Според мен Старокин е един от малкото играчи, които се раздават на 100%, колкото и странно да е това за някои
CHELSEA

Потребителски аватар
criminal
Контакти:

Мнениеот criminal » 19 мар 2014 18:02

El Grande Capitan написа:Сини приятели,искате ли сега да ви праснем и в събота е така,за да продължим серията,м?

Тоя мач е още по-сигурна победа на Ботев. Те с проведената подготовка, възстановяват по един месец след мач. Не се заблуждавай и ти, не ги натиснахте второто, а те се измориха и се прибраха да се пазят ;)
Изображение

terrorist
Контакти:

Мнениеот terrorist » 19 мар 2014 18:05

еадекватно мнение, тъй като точно при ГЕРБ се получи най-голямата разруха и най-срамните резултати в историята на Левски. Какво е направил Левски при ГЕРБ? Освен 4 нулеви години???
Не ми говори за последните 4 години/ а само за последната 1 и половина когато се "залюбихте'", имаше пари, имаше мечти за нови стадиони, просто Дормуса и Везалов ви прецакаха.
Тая година като последната ли е ?

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 19 мар 2014 18:06

Стига с оправданията със съдията. И той е човек и той греши, дали волно или не, няма значение. Не заслужаваха да продължат напред с играта си. Да и Ботев почти нищо не играха, но не ме интересуват другите отбори а само един. С играта си не показаха ,че заслужават да се борят за купата или още по малко ,че заслужават да я спечелят. Дори и да бяха я спечелили хипотетично, нямаше да съм доволен от играта и раздаването им във всеки мач. Нямаше как да ми е кеф, че са я спечелили. Аз Левски с такава игра не искам да виждам. Искам да излизат и да мачкат, а не да да се разхождат, гледат и лежат по терена.

Потребителски аватар
Синият Болярин
Контакти:

Мнениеот Синият Болярин » 19 мар 2014 18:10

Всички изборени причини за състояните на отбора са верни, включително и ролята на НКП, която много хора подценяват. За мен сегашният сектор Б е подменен и няма нищо общо с този, в който съм бил преди години. От известно време протича пълна чорбаризация на Левски. Почти всичко, за което им се подиграваме в една или друга степен в момента се случва при нас - платени "тартори" на агитката, селски и хейтърски скандирандия, нарко измет, ползваща Левски за параван. Искам като ида на мач на пея за Левски, а не *** за тоя или оня или за жълта, червена, зелена и не знам каква още кочина.

До последните години на дербито и двете агитки пееха неща свързани с Левски - ние пеем за Леевски, те против Левски. Последните сезони почна да се чува и ЦСКА, щото за ония на мегафона е по-важно да ги псуваме отколкото да подкрепяме Левски.

Върни се в “Левски”