ЛЕ, 1/8 финал (реванш) Валенсия - Лудогорец - 1:0 (agg 4:0)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Re: ЛЕ, 1/8 финал (реванш) Валенсия - Лудогорец

Мнениеот snakebite » 18 мар 2014 22:30

Сега попрочетох малко от форумите на Левски и ЦСКА, е няма такава омраза.....
Специално за ЦСКА....ами няма как да не ви викаме "червени боклуци" след като хвърляте бомби и димки срещу мирна публика. На мачове на Лудогорец съм виждал изключително много жени и деца....
Левскарите досега не са правили чак такива золуми...но им знаем и на тях репутацията..
Всички останали публики са били добре приети стига да не са ни обиждали..
Най-важното за нас сега е СТАДИОНА в Разград, да сме си и удома и веднъж завинаги да спре преекспонирането на тази национална кауза !
Домусчиев и Петричев се уляха в тези си намерения...

Да ЛУДОГОРЕЦ е български отбор, носи национален коефициент, но е отборът на Разград, само там отбора ще се чувства обичан !!!
Лошо е че няма един свестен стадион в провинцията за да играем там - Бургас не става , Пловдив сега го строят...
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 18 мар 2014 22:56

Хаха, спрете се малко, че модераторите ще изместят темата в раздел "Днес се усмихнах, защото ..." :mrgreen:

Дори и с резервите "Валенсия" най-вероятно ще ни победи по простичката причина, че са свикнали до болка да играят срещу отбори като нас. Отделно отборът официално обяви, че ще се бори за квота за ШЛ посредством спечелване на ЛЕ. Може да не излязат с всички титуляри, но съм много далеч от мисълта, че ще ни подценят. Много се надявам на един добър мач (Х или 2) за край на кампанията, но ми се върти 3:1. Успех на момчетата!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
roskov9
Контакти:

Мнениеот roskov9 » 18 мар 2014 22:57

Е, за радост, змийско ухапване, съдбата си знае работата. Това, че Лудогорец е най-обичан от разградлии, не значи, че е най-обичан в Разград.
Не изпадай в подробности с професионални дразнители и няма да навредиш на себе си или отбора.

Не смятам за невъзможно Валенсия да изпита много по сериозни затруднения предвид отсъстващите, но щом имена като Коща са сред заменящите ги, щи ни трябва този път най-лудата харабия.

Нека видим Луди ли сме!

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 19 мар 2014 00:05

Още като спечели групата си, за мен Валенсия се превърна в един от фаворитите за спечелване на ЛЕ :?
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
RudeDude
Контакти:

Мнениеот RudeDude » 19 мар 2014 10:23

От този сезон ли важи правилото, който спечели Лига Европа да играе догодина в ШЛ?

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 19 мар 2014 10:37

RudeDude написа:От този сезон ли важи правилото, който спечели Лига Европа да играе догодина в ШЛ?

Победителят в турнира Лига Европа ще участва в Шампионска лига от сезон 2015/2016. Решението бе взето на Изпълкома на УЕФА, който се проведе в Лондон.

„Както се показа в тазгодишния уникален финал, Лига Европа става все по-силен и силен турнир, но ние искахме да дадем на клубовете още по-голяма мотивация, така че всички отбори да играят с желанието да спечелят надпреварата", каза Платини пред делегатите в Лондон.

Шампионът в Лига Европа от сезон 2014/2015 година ще играе в Шампионската лига през следващия сезон - 2015/2016 година.

"С гарантираното участие в Шампионската лига за победителя, ние сме убедени, че Лига Европа ще стане още по-привлекателен турнир, както за клубовете, така и за техните фенове", завърши шефът на европейския футбол.

Целта на УЕФА е да увеличи интереса върху турнира Лига Европа и да накара повече отбори да участват сериозно в него.

Тази промяна ще повиши престижа на втория по сила евротурнир, който е силно засенчен от Шампионската лига.

Финалът в Лига Европа през следващия сезон 2013/2014 ще се проведе на стадиона на Ювентус в Торино.

Официалният сайт на УЕФА обяви и съоръжението, което ще посрещне битката за трофея в Лига Европа за сезон 2014/2015. Срещата ще се проведе на Националния стадион във Варшава.

http://gong.bg/view_article.php?article_id=348487
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
asenkolev
Контакти:

Мнениеот asenkolev » 19 мар 2014 13:35

D.Georgiev написа:Хаха, спрете се малко, че модераторите ще изместят темата в раздел "Днес се усмихнах, защото ..." :mrgreen:

Дори и с резервите "Валенсия" най-вероятно ще ни победи по простичката причина, че са свикнали до болка да играят срещу отбори като нас. Отделно отборът официално обяви, че ще се бори за квота за ШЛ посредством спечелване на ЛЕ. Може да не излязат с всички титуляри, но съм много далеч от мисълта, че ще ни подценят. Много се надявам на един добър мач (Х или 2) за край на кампанията, но ми се върти 3:1. Успех на момчетата!

Ако спечелят ЛЕ Испания ще бъдат с 5 отбора ли?
Изображение
Голфо е за нас, тройката за вас!!!
asenkolev написа:В света има два вида футболни отбори - Барселона и всички останали!

entwickler
Контакти:

Мнениеот entwickler » 19 мар 2014 14:52

asenkolev написа:
D.Georgiev написа:Хаха, спрете се малко, че модераторите ще изместят темата в раздел "Днес се усмихнах, защото ..." :mrgreen:

ШЛ ще се влиза през ЛЕ чак от следващия сезон... 13/14 не важи.

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 19 мар 2014 16:56

Стига с тия чудеса май забравихте реванша в Базел и там щяха да се правят чудеса а по -рутинно и обречено изигран мач скоро не бях виждал ;)
Че и тренъора си беше вече същия...

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 19 мар 2014 18:29

entwickler написа:
asenkolev написа:

ШЛ ще се влиза през ЛЕ чак от следващия сезон... 13/14 не важи.

Мдаа, моя грешка. Не съм обърнал внимание, но така или иначе треньорът заяви че целта е Торино, а там друго освен Купа не се търси.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Върни се в “Архив”