Ботев (Пловдив) - Левски (София) | 1/4финал реванш за Купата
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Ботев (Пловдив) - Левски (София) | 1/4финал реванш за Купата
Забравете всичко, освен да напълним стадиона в събота и мощно ОЩЕ ЧАС преди мача да покажем на Батков и Ко. какво мисли публиката на Левски за управлението на клуба! Нищо друго няма значение, най-важна е първата ни обща крачка за спасението на клуба. Забравете мачове, игра, загуби, титли, купи, селекция, некадърници и т.н. Важно е да сме много, да се чуем помежду си заедно срещу свинята мустаката и шайката му!
Neron написа:Този новия ни треньор на какви наркотици е? Приказва ми как щели да се вдигнат момчетата да се класираме за Европа. Алоооооооооу пий хаповете и легай да спиш.
TodorT написа:Neron написа:Този новия ни треньор на какви наркотици е? Приказва ми как щели да се вдигнат момчетата да се класираме за Европа. Алоооооооооу пий хаповете и легай да спиш.
![]()
![]()
Човекът е оптимист бре
Е какво да каже човека, каква вина има той?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
-
THE G.A.M.E
Ivanov_95 написа:Здравков се махал .. Въпроса е кой,ще дойде.Аз не виждам кой ще се съгласи да работи в тая отровена обстановка ..
Ама разбира се, чак сега ще се маха.
След като осра всичко, което можеше.
Още след загубата от Локо Сф. трябваше да се назначи някой опитен, който малко от малко да внесе ред, поне в подредбата на играчите и в задачите.
По-лошото е, че Здравков е осрал цялата подготовка и отборът няма как да се оправи с магическа пръчка, пък ако ще и Моуриньо да ни поеме в момента.
AN71 написа:Аз този път не съм толкова ядосан колкото ме е срам от тия момченца в сини фланелки .Просто нямам думи толкова бездарници на едно място не съм виждал начело със сухия ебаси подготовката която е направил .И ще замълча да не кажа по тежки думи![]()
![]()
+1
Имам чувството,че почвам да претръпвам от загубите.И все си казвам,че тези некадърнице не заслужават да се ядосвам заради тях.
- ralka_levskarka
- Контакти:
ralka_levskarka написа:Като нищо можем да отпаднем. Още някой ще се контузи ли, така нещо преди мача, на тренировка? Ева и подготовките златни.
Нямам какво повече да добавя, колкото и да се обяснявам, тук не е мястото, а те пак ще са си некадърни.
Още след загубата от Локо Сф. трябваше да се назначи някой опитен, който малко от малко да внесе ред, поне в подредбата на играчите и в задачите.
По-лошото е, че Здравков е осрал цялата подготовка и отборът няма как да се оправи с магическа пръчка, пък ако ще и Моуриньо да ни поеме в момента.[/quote]
Битката за Европа не е загубена, дано в събота имаме късмет и победим, не трябва да се предаваме!
По-лошото е, че Здравков е осрал цялата подготовка и отборът няма как да се оправи с магическа пръчка, пък ако ще и Моуриньо да ни поеме в момента.[/quote]
Битката за Европа не е загубена, дано в събота имаме късмет и победим, не трябва да се предаваме!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
THE G.A.M.E написа:Ivanov_95 написа:Здравков се махал .. Въпроса е кой,ще дойде.Аз не виждам кой ще се съгласи да работи в тая отровена обстановка ..
По-лошото е, че Здравков е осрал цялата подготовка и отборът няма как да се оправи с магическа пръчка, пък ако ще и Моуриньо да ни поеме в момента.
Хайде нека не е виновен само треньора, а? Никой ли не вижда, как повечото мърди въобще не им се играе? Някои открито бойкотират
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
- ralka_levskarka
- Контакти:
THE G.A.M.E написа:Ivanov_95 написа:Здравков се махал .. Въпроса е кой,ще дойде.Аз не виждам кой ще се съгласи да работи в тая отровена обстановка ..
Що бе? Да се беше махнал след края :@ бахти наглостта
- hristo1306
- Контакти:
Re: Тони Здравков си тръгва....
Да си тръгва! На какво може да научи футболистите ? Да късат картони !