Ботев (Пловдив) - Левски (София) | 1/4финал реванш за Купата
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Ботев (Пловдив) - Левски (София) | 1/4финал реванш за Купата
За първи път при оставащи 20 минути нямам надежда отбора ни да вкара гол...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Аз този път не съм толкова ядосан колкото ме е срам от тия момченца в сини фланелки .Просто нямам думи толкова бездарници на едно място не съм виждал начело със сухия ебаси подготовката която е направил .И ще замълча да не кажа по тежки думи

Здравков се махал .. Въпроса е кой,ще дойде.Аз не виждам кой ще се съгласи да работи в тая отровена обстановка ..
-
santi_santi
- Контакти:
Сухия дори няма доблестта и смелоста да застане пред камерите и да каже че си подава оставката,че той е виновен отбора да не прилича на нищо.Ето каква мишка е била начело на отбора.
- El Grande Capitan
ehh написа:TodorT написа:Ох, момчетата са изиграли 3 мача за една седмица, много им се насъбра.... ужас. Тони Здравков напуска ЛЕВСКИ!
Не напусКА, а е напуснал вече. Мъри също е хвърлил оставка още сутринта
Мъри за жалост остава при нас,Цв.Василев няма да му приеме оставката,така че поне до лятото продължаваме с правилния футбол...
На 23 юли с.г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за заличаване на регистрацията на "Локомотив" Пловдив и за преименуване на "Велбъжд" в "Локомотив".
- bilyaletdinov
- Контакти:
TodorT написа:Ох, момчетата са изиграли 3 мача за една седмица, много им се насъбра.... ужас. Тони Здравков напуска ЛЕВСКИ!
Никой не е казал, че Тони Здравков си тръгва от Левски и няма да бъде треньор на отбора. Пък и с неговата оставка проблемите няма да изчезнат и играта няма да стане по-добра. Поне очаквам тактически да не сме на нивото на Враца...
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
И този път ще победиш шампионе!
Това отпадане може да бъде за добро.Дано разкарат некадърниците.
РАБОТАТА ОТИВА КЪМ СЪБЛИЧАНЕ.

[wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/E1/D7/4170b902cbb5e1d7.jpg[/wrapimg]
- Neron
- Контакти:
Този новия ни треньор на какви наркотици е? Приказва ми как щели да се вдигнат момчетата да се класираме за Европа. Алоооооооооу пий хаповете и легай да спиш.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
El Grande Capitan написа:ehh написа:TodorT написа:Ох, момчетата са изиграли 3 мача за една седмица, много им се насъбра.... ужас. Тони Здравков напуска ЛЕВСКИ!
Не напусКА, а е напуснал вече. Мъри също е хвърлил оставка още сутринта
Мъри за жалост остава при нас,Цв.Василев няма да му приеме оставката,така че поне до лятото продължаваме с правилния футбол...
Сигурен ли си?
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!