КБ Левски-Ботев за кого са неутралните фенове?
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- messi7
- Контакти:
Re: КБ Левски-Ботев за кого са неутралните фенове?
А Василев и Пеевски все едно не са комбина, а?
Хвани единия, удари другия. 

-
Steelblade
- Контакти:
За Ботев. Гледат ми се дузпи
Надявам се да има повече българи в съставите, най-вече в този на Левски
Поздрави
Поздрави
- М Камбуров
- Контакти:
fen-fen написа:Ботев, и не съм неутрален. Не знам в този форум да има неутрални фенове. Просто те са ми по симпатични.
по каква линия?
Това жълто състояние е тотална шизофрения. КТБ финансира медийната групировка на мама Ирен, а Цецу-у-у и Дилянчо са ортаци в доста начинания, но Цецу-у-у бил безпартиен и не бил свързан с дпс.

Всички неутрални фенове са за Ботев!
Oh boli написа:Това жълто състояние е тотална шизофрения. КТБ финансира медийната групировка на мама Ирен, а Цецу-у-у и Дилянчо са ортаци в доста начинания, но Цецу-у-у бил безпартиен и не бил свързан с дпс.![]()
![]()
Той Цецо спонсорира половината България бре Диляне
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.
костенурк написа:Oh boli написа:Това жълто състояние е тотална шизофрения. КТБ финансира медийната групировка на мама Ирен, а Цецу-у-у и Дилянчо са ортаци в доста начинания, но Цецу-у-у бил безпартиен и не бил свързан с дпс.![]()
![]()
Той Цецо спонсорира половината България бре Дилянеама Дилян и мама свинка Ирен строят Лафка Рахат Хайван Арена
То не бяха молби, не бяха сълзи, не бяха декларации до Ирен и Делян, а сега - мама свинка.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe
demy27 написа:костенурк написа:Oh boli написа:Това жълто състояние е тотална шизофрения. КТБ финансира медийната групировка на мама Ирен, а Цецу-у-у и Дилянчо са ортаци в доста начинания, но Цецу-у-у бил безпартиен и не бил свързан с дпс.![]()
![]()
Той Цецо спонсорира половината България бре Дилянеама Дилян и мама свинка Ирен строят Лафка Рахат Хайван Арена
То не бяха молби, не бяха сълзи, не бяха декларации до Ирен и Делян, а сега - мама свинка.
Много поздрави от др Хамза-стоматолог
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.
fen-fen написа:Ботев, и не съм неутрален. Не знам в този форум да има неутрални фенове. Просто те са ми по симпатични.
Неутрален фен означава да не си фен на никой от двата въпросни отбора, тъпако!
Върни се в “Футбол - България”