Дано червеният фен се събуди и се разпродадат. Лично аз засега ще взема 100 акции и ако не бъркам някъде от общо 8 090 790 в АД-то, значи ще съм 0.000012% ГОРД съсобственик на клуба

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
CSKA72 написа:Моля,да се разясни по подробно,как да си закупим акции на ЦСКА,от хората живеещи в чужбина?
Пиша Ви като фен на ЦСКА във връзка с предстоящото емитиране на акции на клуба. Пуснахте много полезно инфо от сайта на Елана Трейдинг. Бил съм техен клиент и затова реших направо да ги използвам за посредник при покупката на акции. Само да отбележа, че преди това в офис на ...Банка и ме гледаха като извънземен,взеха ми данните (нищо, че съм клиент на банката) , обещаха да ми се обадят като проверят за какво става на въпрос и как ще процедират. Това беше преди 5 дни. Още чакам обаждането! Опасявам се много фенове да не попаднат в подобна ситуация на 21.03.
Та днес отидох в един от офисите на Елана. Процедурата отнема точно 5 минути - сключващ договор за брокерска услуга,копие от личната карта, даваш заявка за акциите, внасяш сумата на касата, поръчката ти е приета и в 10.00 на 21.03 ще бъде отправена към Борсата. Комисионната е 2%. Известно е, че заявките ще бъдат изпълнявани по реда на постъпването им, така, че аз вече съм с една крачка напред. Спестявате си и време. Съвета ми е да не чакате последния момент. Проверете предварително къде и как ще дадете своята заявка. От личен опит - съветът ми е ако имате възможност - ползвайте за посредник - лицензиран брокер различен от Банка, защото на банките това не им е приоритет за разлика от брокерски къщи,които с това си изкарват хляба.
С удоволствие бих дал още пояснения или инфо ако има нужда. Иначе живот и здраве на 21.03.2014 ще бъда горд притежател на 333 акции от любимия клуб. Надявам се, че като мен мислят всички които обичат ЦСКА и още в първите дни емисията ще бъде изчерпана за да спасим НАШИЯ ЦСКА -отборът на народа!
Ясен Пейчев
CSKA72 написа:Моля,да се разясни по подробно,как да си закупим акции на ЦСКА,от хората живеещи в чужбина?
red__army написа:Питам сериозно има ли шанс да не играем в ЛЕ при класиране(80%)в тройката,като услуга в замяна на лиценз.Презумцията ми идва от решението на Цв.Василев да не уволни "Кауна" още след мача в неделя и да го остави да некласира отбора на "Ботев",за сметка на "Левски".Обратното.Защо Цв.Василев да изхарчи 10 милиона лв,а отбора му да не продължи за Купата и евентуално в ЛЕ,за сметка на участие на Левски в Купата.Естествено не е сигурно че ще бият Лудогорец на полуфинал или финал.Но....Но само това ме спира да купя акции.Все пак купуваме не само да помагаме на отбора,а защото и вярваме на тези които ще го управляват.Питам дали има неква невъзможна извънфутболна схем да ни лишат от ЛЕ.Някой има ли друго обяснение за това нелогично решение на Василев да хвърли 10 милиона,отбора му да не играе в ЕВРОПА,освен по служебен път или доброволно от страна на ЦСКА,щото е ясно че "телетата" не могат да стигнат до нови геогравски открития,освен през спечелване на Купата.Мача им днес изглежда леко приятелски.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта