Стопански кът: Дискусия за предприемачи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Стопански кът: Дискусия за предприемачи

Мнениеот TristaNNN » 18 мар 2014 21:54

shumkar_44 написа:
TristaNNN написа:Простете първичната ми проява на любопитсво, другарю, но доколкото си спомням, вашите человечески отношения с Илия не бяха ли твърде обтегнати? Или пък хрисимата ви личност е решила да опрости и забрави завинаги битовите разминавания в името на начинанието?

Вашите наблюдения са верни. И все пак, нали това е капитализъмът - няма вечни другари, а само вечни интереси? Ако Илия се докаже като добър кадър, ще бъде нает, макар аз самият да съм скептично настроен по този въпрос. Все някой обаче ще трябва да надзирава бъдещите ми служители, докато продават продукта по смолянските кръстовища и кафетерии.

И все пак, другарю, моят първи предприемачески съвет е да сте изключително бдителен и да следите Илия много осторожно! Реалната опасност в този случай е, че капиталистическият и сребролюбив демон може да се всели в душата на иначе този скромен човечец. Изпитвайте служителите в дела, за да проверите тяхната почтеност и лоялност.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
badboy95

Мнениеот badboy95 » 18 мар 2014 22:11

Горд комунист написа:
shumkar_44 написа:
TristaNNN написа:Простете първичната ми проява на любопитсво, другарю, но доколкото си спомням, вашите человечески отношения с Илия не бяха ли твърде обтегнати? Или пък хрисимата ви личност е решила да опрости и забрави завинаги битовите разминавания в името на начинанието?

Вашите наблюдения са верни. И все пак, нали това е капитализъмът - няма вечни другари, а само вечни интереси? Ако Илия се докаже като добър кадър, ще бъде нает, макар аз самият да съм скептично настроен по този въпрос. Все някой обаче ще трябва да надзирава бъдещите ми служители, докато продават продукта по смолянските кръстовища и кафетерии.

Другарю може да ме наемете да наглеждам и следя служителите Ви, все пак това правих цели 10 години в ДС.

А да му измериш х*я не искаш ли?!?
[center]Съединението прави силата![/center]

[offtopic][rimg]https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1426223_310798339059345_1145227423_n.jpg[/rimg][/offtopic]

Потребителски аватар
shumkar_44
Контакти:

Мнениеот shumkar_44 » 19 мар 2014 00:35

На Рожен в момента нещата се развиват буквално за часове. Свързувах се с братовчед ми Павел от Лъки и вероятно още утре ще изтеглим бърз кредит от около 2000 лв., за да покрием за 7-8 месеца наема и други разходи по една четиристайна квартира в Смолян, която ще ползвуваме за канцелария. Планът е да сме близо до служителите, които ще наемаме на територията на града, така че да може да ги следим, а и да получаваме по - бързо нови карти по Еконт. Набелязали сме няколко имена от Смолян и околоията и, ако имам късмет, ще оползотворя вложенията си в Предприятието буквално до седмица - две.
Толстолоб, на теб съм роб.

Потребителски аватар
badboy95

Мнениеот badboy95 » 19 мар 2014 01:08

:lol:
[center]Съединението прави силата![/center]

[offtopic][rimg]https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1426223_310798339059345_1145227423_n.jpg[/rimg][/offtopic]

iliyan

Мнениеот iliyan » 19 мар 2014 07:08

shumkar_44 написа:На Рожен в момента нещата се развиват буквално за часове. Свързувах се с братовчед ми Павел от Лъки и вероятно още утре ще изтеглим бърз кредит от около 2000 лв., за да покрием за 7-8 месеца наема и други разходи по една четиристайна квартира в Смолян, която ще ползвуваме за канцелария. Планът е да сме близо до служителите, които ще наемаме на територията на града, така че да може да ги следим, а и да получаваме по - бързо нови карти по Еконт. Набелязали сме няколко имена от Смолян и околоията и, ако имам късмет, ще оползотворя вложенията си в Предприятието буквално до седмица - две.

Последно за Saveway/SCI ли става дума ?!
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 19 мар 2014 09:59

fr3ak_boy написа:Аз мога да ви кажа една много печеливша стратегия.
Взимате един чоловечески черен дроб. (по народно му църен джигер)
Режете го на две и така се получават 2.
Режите ги на 2 и се получават 4 и т.н.
След това на черния пазар може да ги продавате за органи или в комунистическиЙ Китай за отбрани ресторанти (кафетерии).
Аз вече направих няколко стотин хиляди (нарочно ще запазя валутната единица в тайна от завистници). Съветвам ви и вие да пробвате. ;) ;)
[offtopic]:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:[/offtopic]

Виетнамски донги :? :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
shumkar_44
Контакти:

Мнениеот shumkar_44 » 19 мар 2014 11:02

iliyan написа:Последно за Saveway/SCI ли става дума ?!

Колкото и да ме питате, на този етап не бих искал да назовавам името на Предприятието. Не потвърждавам, нито отричам Вашето предположение. Когато се установим с Павел в Смолян днес или утре, ще публикувам адрес за връзка, на който да изпращате молби за работа. Сутринта отидох да изтегля бърз кредит, като ми трябваше само минута, за да убедя кредитора, че идеята ми е рентабилна. Това, според мен, доказва за сериозността на проекта ми.
Толстолоб, на теб съм роб.

Потребителски аватар
becks32milan
Контакти:

Мнениеот becks32milan » 19 мар 2014 11:07

shumkar_44 написа:На Рожен в момента нещата се развиват буквално за часове. Свързувах се с братовчед ми Павел от Лъки и вероятно още утре ще изтеглим бърз кредит от около 2000 лв., за да покрием за 7-8 месеца наема и други разходи по една четиристайна квартира в Смолян, която ще ползвуваме за канцелария. Планът е да сме близо до служителите, които ще наемаме на територията на града, така че да може да ги следим, а и да получаваме по - бързо нови карти по Еконт. Набелязали сме няколко имена от Смолян и околоията и, ако имам късмет, ще оползотворя вложенията си в Предприятието буквално до седмица - две.

Бързия кредит ще го изплащате с 90% процента лихва, което е 2 пъти повече 8-)
Последна промяна от becks32milan на 19 мар 2014 11:24, променено общо 1 път.
[rimg]http://prntscr.com/7ogjt7[/rimg]

Потребителски аватар
becks32milan
Контакти:

Мнениеот becks32milan » 19 мар 2014 11:09

iliyan написа:

Последно за Saveway/SCI ли става дума ?!

Нема такова животно Saveway, Safecard има :lol: :lol:
[rimg]http://prntscr.com/7ogjt7[/rimg]

Потребителски аватар
*•ELECTROFANATIK•*

Мнениеот *•ELECTROFANATIK•* » 19 мар 2014 11:14

becks32milan написа:

Бързия кредит ще го изплащате с 90% процента лихва, което е над 15 000 лв. някъде 8-)

Взима 2 хиляди, изплаща 15?! :o
Aberfeldy написа:Роналдо показа на онази хипофизна хлебарка как се рита топка.

Върни се в “Свободна зона”