Sardukar написа:Много добре, чакаме жребия : )
Искате ли ни? Според мен ще играем или с вас, или с Атлетико, или с ПСЖ.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Sardukar написа:Много добре, чакаме жребия : )
doktora25 написа:Sardukar написа:Много добре, чакаме жребия : )
Искате ли ни? Според мен ще играем или с вас, или с Атлетико, или с ПСЖ.
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
Sardukar написа:Е, Манчестър Юнайтед твърде дълго време доминираха и има доста "фенове", които чакат тяхна издънка и ще има емоции![]()
С Видич и Фърдинанд ще е много трудно да не пуснат гол....
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
enguerino написа:Аз искам да вкарат 1 до 15-20 мин, после да натискат, а Оли да пускат контрички. В 85 Манчо вкарват 2ри и продължения, а ако стигнат до дузпи ще е супер
Sardukar написа:Смоулинга май е контузен. Да го ева не можа ли да играе с/у Ливърпул![]()
Формата на Рафаел и Карик не я казвай на никой!
Ще е интересно. Дано МанЮ се вдигнат малко от малко, че почват много да ме дразнят с безжизнената си игра. Нямат право да са толкова незаинтересовани!
ПП Дузпи няма да има. Олимпиакос за мен ще вкарат, но въпроса е колко ще вкарат "посинените дяволи"
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 11 госта