Ботев (Пловдив) - Левски (София) | 1/4финал реванш за Купата

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Re: Ботев (Пловдив) - Левски (София) | 1/4финал реванш за Купата

Мнениеот turbogena » 18 мар 2014 16:31

Това гостуване ще е голям цирк. Сигурен съм.Изображение
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Веселинов

Мнениеот Веселинов » 18 мар 2014 16:41

Дано е цирк, а не бойно поле, защото при най-малко подценяване от страна на Ушев ще стане страшно. Не ми е ясно как тъмносиньото ГФС си играе с такава лекота с живота и здравето на хората. Утре трябва да има повече полиция, отколкото публика, за да не се гледаме по CNN този път на живо :idea:

Oh boli
Контакти:

Мнениеот Oh boli » 18 мар 2014 18:03

Тъмно синьото бфс толкова се е навело на Ботев, че откъде накъде ще мисли за сигурността на някакви си фенове. За едно и също провинение Н'Дайe, Гаджев и Косоко наказани по 3 мача, а Виейра 1. Ако утре Левски поведе, или мача се закучи, не ми се мисли какви циркове ще гледаме от съдията...

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 18 мар 2014 20:49

утре като нищо отпадаме с разгромен резултат и на Батков песента му е изпята ...
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 18 мар 2014 20:52

В Коматево ли ще играете :idea:

Потребителски аватар
El Grande Capitan

Мнениеот El Grande Capitan » 18 мар 2014 21:01

Oh boli написа:Тъмно синьото бфс толкова се е навело на Ботев, че откъде накъде ще мисли за сигурността на някакви си фенове. За едно и също провинение Н'Дайe, Гаджев и Косоко наказани по 3 мача, а Виейра 1. Ако утре Левски поведе, или мача се закучи, не ми се мисли какви циркове ще гледаме от съдията...

За ЕДНО И СЪЩО???????!?!?!?!?

Ей Богу колко сляп народ има.....
На 23 юли с.г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за заличаване на регистрацията на "Локомотив" Пловдив и за преименуване на "Велбъжд" в "Локомотив".

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 18 мар 2014 21:27

El Grande Capitan написа:За ЕДНО И СЪЩО???????!?!?!?!?

Ей Богу колко сляп народ има.....

Аз така и не разбрах какво искате от Мъри, титла и купа ли, що ли? Онзи ден даде ли ви обрат за три минути? И утре като ни отстрани, ще ви покаже един среден и ще си иде. Пък вий си слагайте там спиртосани легенди, като Сухия да си трият сополите след всеки мач.
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
El Grande Capitan

Мнениеот El Grande Capitan » 18 мар 2014 21:35

Синьо сърце написа: Аз така и не разбрах какво искате от Мъри, титла и купа ли, що ли? Онзи ден даде ли ви обрат за три минути? И утре като ни отстрани, ще ви покаже един среден и ще си иде. Пък вий си слагайте там спиртосани легенди, като Сухия да си трият сополите след всеки мач.

Кво ни бил дал?Обрат?

Онзи ден бихме не заради Мъри а въпреки него,благодарение на индивидуални проблясъци на Др.Ю.Хамза-стоматолог и Император Вуйчо, иначе играхме няква смесица между дайчовото,джитбол и сляпа баба по терена..
На 23 юли с.г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за заличаване на регистрацията на "Локомотив" Пловдив и за преименуване на "Велбъжд" в "Локомотив".

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 18 мар 2014 21:42

El Grande Capitan написа:
Синьо сърце написа: Аз така и не разбрах какво искате от Мъри, титла и купа ли, що ли? Онзи ден даде ли ви обрат за три минути? И утре като ни отстрани, ще ви покаже един среден и ще си иде. Пък вий си слагайте там спиртосани легенди, като Сухия да си трият сополите след всеки мач.

Кво ни бил дал?Обрат?

Онзи ден бихме не заради Мъри а въпреки него,благодарение на индивидуални проблясъци на Др.Ю.Хамза-стоматолог и Император Вуйчо, иначе играхме няква смесица между дайчовото,джитбол и сляпа баба по терена..

че вие кога сте играли нещо друго бе брато? (презз този век имам предвид). При Радукана ли играхте футбол или при някой друг.
Само фишеци...пари , ноц стадион , ала бала и накрая ше свършите , както свършиха "брокерите" .Вие сте Тракия , а не Левски.
Последна промяна от zlobul на 18 мар 2014 21:43, променено общо 1 път.
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 18 мар 2014 21:42

Вий си знаете...
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Върни се в “Левски”