ИТАЛИАНСКИ СОБСТВЕНИЦИ И ТРЕНЬОР В БОТЕВ...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Re: Черно море иска Пичоне и 4-ма футболиста

Мнениеот Alternative » 12 ное 2009 18:18

kamenitza написа:
Alternative написа:А,бе какво ги пускате тези глупости...има много по-сериозни теми :evil:

Моите уважения,но не смятам,че ти или който и да е друг трябва да си позволява да критикува темите и мненията на останалите в този форум.И за да не звуча като адвокат на всички останали и да избегна стадното действие,ще конкретизирам.
НЕ ЖЕЛАЯ ТИ, ИЛИ КОЙТО И ДА Е ДРУГ ДА ПРЕЦЕНЯВА КОЕ Е ВАЖНО ЗА МЕН И КАКВО ДА ПУСКАМ КАТО ТЕМА!!!!!!
P.S Големите букви не са каране ,а искам да наблегна ха тях!!!

Става дума за определени медии които вкарват само интриги по отношение на Ботев.Тази тема която сложи...както и да я погледнеш е измислена от същите медии.
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
Hacko1912
Контакти:

Мнениеот Hacko1912 » 12 ное 2009 18:24

selby1912 написа:
Don Rumen написа:Да, само казвам да сме спокойни, знам че е трудно, но ще вървим само нагоре вече, може по-малко, но връщане на зад няма!

Добре де,отче,хубаво викаш връщане назад няма,ами ако след ревизията на клуба Серджо се откаже,какво правим?

Не мога да повярвам че задаваш подобен въпрос. Не зависи от Дона нито 1) дали ще стане сделката или не, нито 2) какво ще се прави ако пропоадне. Момчето държи връзка с хората и дава инфо когато и доколкото може, Също така споделя личното си мнение дали става или не. Аз не го познавам лично, но ми се чини да е свястен, меко казано. Може да се окаже че Дона и Либерман, а не Форевер/Петърчо1912 са провокаторите на наш гръб, макар че ми се струва че не е така. С една дума - всички е възможно и нищо не е в ръцете на който и да е от нас. нито настоящето, нито бъдещето. А доколкото зависи от нас, по мое лично мнение - по добре да се надяваш и да си положително настроен, от колкото обратното.

Vasko1912
Контакти:

Re: !Я

Мнениеот Vasko1912 » 12 ное 2009 18:26

Don Rumen написа:
Vasko1912 написа:
БОТЕВЬ написа:По- песимистично настроените лесно губят надежда и трябва да се поддаржа духа им.Точно затова са ни нужни такива духовни водачи като теб.Аз никога не съм губил надежда и се старая, колко се може да насъсквам пичовете че всичко ще е ОК.Без вяра сме загубени.НАПРЕД КАНАРИ,НИЕ ЩЕ ПРЕБЪДЕМ!!!!!

?!духовен водач?!Изпердашили сте тотално...

Отче,нищо лично,ама взе да става банално...днеска, утре, другия четвъртък.Според мен прекалено се доверяваш,но ти си знаеш по добре.Ако говориш със Серджо или там, който ще взима клуба му кажи да излезе на светло да каже колко пари предлага и какъв е срока Селксия да мисли!

Ето това ще ме успокои-утре пресконференция,на която да не ми обясняват за школи,подкрепа,единство и други глупости, а да кажат кои са, с какво се занимават и кога мислят да приключват сделката, но не на ниво мохабети,а на ниво Търговски регистър!

Нямам притенциите да съм водач, просто казвам неща които знам, защото много хора, като мен чакат за инфо и се надяват, а този човек се е заел от една седмица кажи-речи, но мисля че се виждат някакви резултати, мен той ме упокоява повече, защото говори за реални неща, казваш пресконференция!? Салерно, като направи и ни излъга по-добре ли беше? Аз също колкото другите ботевисти искам всичко да приключи възможно най-бързо и най-добре!

Не ми отговаряш,а казваш какво бил направил Салерно.

Аз искам да знам простички неща относно евентуалните нови собственици:

1.Как се казват(пълните им имена).
2.С какво се занимават.
3.Каква им е офертата към Селксия(ако не са готови-докога ще подготвят).
4.Какъв срок има Дебила Митко да приеме/откаже.

Иначе ти им се превръщаш в пресаташе.Аз проблеми нямам да си лафим, но не се прави така ;)...от тяхна, не от товя страна.НА теб само благодарности,че се опитваш да погнеш на любимия Ботев.

Don Rumen
Контакти:

Мнениеот Don Rumen » 12 ное 2009 18:32

selby1912 написа:
Don Rumen написа:Да, само казвам да сме спокойни, знам че е трудно, но ще вървим само нагоре вече, може по-малко, но връщане на зад няма!

Добре де,отче,хубаво викаш връщане назад няма,ами ако след ревизията на клуба Серджо се откаже,какво правим?

Аз ли трябва да ти казвам каква ще е развръзката, митьо в панделата и найстина не може да се върнем назад, при всички случай ще има някаква развръзка.

Потребителски аватар
Flash1912
Контакти:

Мнениеот Flash1912 » 12 ное 2009 18:38

БОТЕВЬ написа:Някой знае ли защо Густав не игра с Берое!

Контузия на загрявката. Даже в някои вестници го пишат титуляр.. щото такъв е бил стартовият списък. То според мен Чудото затова беше пълно Чудо на терена, понеже не е знаел, че ще играе.

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Re: !Я

Мнениеот rump_shaker » 12 ное 2009 18:45

Vasko1912 написа:Не ми отговаряш,а казваш какво бил направил Салерно.

Аз искам да знам простички неща относно евентуалните нови собственици:

1.Как се казват(пълните им имена).
2.С какво се занимават.
3.Каква им е офертата към Селксия(ако не са готови-докога ще подготвят).
4.Какъв срок има Дебила Митко да приеме/откаже.

Иначе ти им се превръщаш в пресаташе.Аз проблеми нямам да си лафим, но не се прави така ;)...от тяхна, не от товя страна.НА теб само благодарности,че се опитваш да погнеш на любимия Ботев.

1. Серджио Борго - бил е изпълнителен диркетор на няколко клуба от италия. Можеш да се поразровиш в гугъл и да откриеш доста инфо за него.
2. Фредерико е строителн предпиемач, а Серджо както казахме е финансист и работи като Изпълнителен директор!
3. Офертата никога неможе да стане ясна на никой извън кръга на участващите в сделката!
4. Срока е част от параметрите по сделката и това няма как да ти се съобщи!

ето ти 4 отговора, и без да анагажирам някой с мнението си. И аз още незнам да вярвам или не. Но поне мога да си отговоря на тези 4 върпоса
ИзображениеИзображение

kishe
Контакти:

Мнениеот kishe » 12 ное 2009 19:12

отче след като си разговарял с този серджо и след като са нови инвеститори дали стария екип ще остане Пичони,Малу харесвами хъса с който работят и дано да не си водят свой екип
селски вземи си скункса не се сърди

Libermen
Контакти:

Мнениеот Libermen » 12 ное 2009 19:30

kishe написа:отче след като си разговарял с този серджо и след като са нови инвеститори дали стария екип ще остане Пичони,Малу харесвами хъса с който работят и дано да не си водят свой екип

да за сега остават ;)

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 12 ное 2009 19:36

Libermen написа:
kishe написа:отче след като си разговарял с този серджо и след като са нови инвеститори дали стария екип ще остане Пичони,Малу харесвами хъса с който работят и дано да не си водят свой екип

да за сега остават ;)

За сега,но не се знае... :?
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
BPFC1912
Контакти:

Мнениеот BPFC1912 » 12 ное 2009 19:38

Ако и утре нищо не се случи , трабва сериозно да се замислим за варианта фалит и аматьорски групи :!:

Върни се в “Ботев”