Стопански кът: Дискусия за предприемачи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

pomiqr139

Re: Стопански кът: Дискусия за предприемачи

Мнениеот pomiqr139 » 18 мар 2014 16:50

ehh написа:Авторе, докога ще се правиш на олигофрен, бе? Ейй, как не ти писна на теб, на КНДР, джугашвилита, разни там човечета и тем подобни...
Пфф

Добре, че е Шумкаря да вкарва ведрина в сивия ни форум.

Потребителски аватар
shumkar_44
Контакти:

Мнениеот shumkar_44 » 18 мар 2014 16:51

ЕМИЛ написа:Предполагам ,че са различни от тези ваучери които ги има в сайтовете за групово пазаруване където множество заведения си правят реклама чрез тези ваучери като правят намаление на определени ястия на 50 % за известен период от време .

На този етап предпочитам да не говоря с подробности за дейността, която развивам в момента. В интерес на истината, едно от задълженията ми е да привиличам още съдружници, но не мисля да действам прибързано и ще избирам много внимателно кого на кого да се доверя. Търся интелигентни и възпитани люде, и не мисля да вербувам кадри лекомислено. Дори съм в процес на изработване на малък въпросник, който да ми помогне при подбора, но за това - друг път.
Толстолоб, на теб съм роб.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 18 мар 2014 16:58

shumkar_44 написа:
ЕМИЛ написа:Предполагам ,че са различни от тези ваучери които ги има в сайтовете за групово пазаруване където множество заведения си правят реклама чрез тези ваучери като правят намаление на определени ястия на 50 % за известен период от време .

На този етап предпочитам да не говоря с подробности за дейността, която развивам в момента. В интерес на истината, едно от задълженията ми е да привиличам още съдружници, но не мисля да действам прибързано и ще избирам много внимателно кого на кого да се доверя. Търся интелигентни и възпитани люде, и не мисля да вербувам кадри лекомислено. Дори съм в процес на изработване на малък въпросник, който да ми помогне при подбора, но за това - друг път.

Да не шиткаш кока, бе, началник :mrgreen: :lol: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 18 мар 2014 16:59

boabbb написа:
shumkar_44 написа:

Да не шиткаш кока, бе, началник :mrgreen: :lol: :lol:

Ако има фейсбук изобщо няма да се занимава с такава хамалогия , ама той пак по старомодния начин ще я кара

Потребителски аватар
Горд комунист

Мнениеот Горд комунист » 18 мар 2014 17:09

shumkar_44 написа:

Другарю, аз като един комунист и бивш кадър на ДС мисля, че съм благонадежден за съдружник във вашето предприятие.
Затвор за всички демократчета управлявали Майка България през последните 24 години. Долу капитализма !

Комунист да се наричам, първа радоста е за мене !

Потребителски аватар
shumkar_44
Контакти:

Мнениеот shumkar_44 » 18 мар 2014 17:25

boabbb написа:Да не шиткаш кока, бе, началник :mrgreen: :lol: :lol:

Не става дума за мебелировка. И моля Ви, не ме наричайте "началник". Предпочитам да гледам на себе си като на разумен съдружник, а не като на строг диктатор. Пък и все още нямам лични служители, като на този етап единствено съседът ми Илия е на пробен период при мен.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 18 мар 2014 17:43

shumkar_44 написа:
boabbb написа:Да не шиткаш кока, бе, началник :mrgreen: :lol: :lol:

Не става дума за мебелировка. И моля Ви, не ме наричайте "началник". Предпочитам да гледам на себе си като на разумен съдружник, а не като на строг диктатор. Пък и все още нямам лични служители, като на този етап единствено съседът ми Илия е на пробен период при мен.

[offtopic]Простете първичната ми проява на любопитсво, другарю, но доколкото си спомням, вашите человечески отношения с Илия не бяха ли твърде обтегнати? Или пък хрисимата ви личност е решила да опрости и забрави завинаги битовите разминавания в името на начинанието?[/offtopic]
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

NADURVEN_FILOSOF
Контакти:

Мнениеот NADURVEN_FILOSOF » 18 мар 2014 17:57

shumkar_44 написа:
NADURVEN_FILOSOF написа:Другарю шумкар, тези големи и прогресивни предприятия произвеждащи листовки за намаления, ще събудят ли позаспалата ни в кома българска икономика 8-)

По всичко личи, че това е много вероятен сценарии. Ние, съдружниците, обаче предпочитаме да наричаме продукта ни "карта" за намаление, а не "листовка", така че моля да го имате предвид. Апропо, Вие развивате ли някаква стопанска дейност?

Работя над себе си по цял ден и инвестирам в образование. Скептически съм настроен към вашето занимание, но дано нюхът ви е верен и от съседът Иван излезе не само голям предприемач, но и добър человек :mrgreen:
сърце, душа за берое стара загора
http://vbox7.com/play:9114d3b3

Потребителски аватар
shumkar_44
Контакти:

Мнениеот shumkar_44 » 18 мар 2014 18:57

TristaNNN написа:Простете първичната ми проява на любопитсво, другарю, но доколкото си спомням, вашите человечески отношения с Илия не бяха ли твърде обтегнати? Или пък хрисимата ви личност е решила да опрости и забрави завинаги битовите разминавания в името на начинанието?

Вашите наблюдения са верни. И все пак, нали това е капитализъмът - няма вечни другари, а само вечни интереси? Ако Илия се докаже като добър кадър, ще бъде нает, макар аз самият да съм скептично настроен по този въпрос. Все някой обаче ще трябва да надзирава бъдещите ми служители, докато продават продукта по смолянските кръстовища и кафетерии.

Потребителски аватар
DANS
Контакти:

Мнениеот DANS » 18 мар 2014 19:00

Трябва ли тази тема да съществува и кой има интерес от това да се рекламира поредната пирамида, предполагам че става въпрос за Сейф Кард, или нещо подобно, абсолютна измама за балъци!? :evil:
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха :mrgreen:
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!! ;-)

Върни се в “Свободна зона”