ehh написа:Авторе, докога ще се правиш на олигофрен, бе? Ейй, как не ти писна на теб, на КНДР, джугашвилита, разни там човечета и тем подобни...
Пфф
Добре, че е Шумкаря да вкарва ведрина в сивия ни форум.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
ehh написа:Авторе, докога ще се правиш на олигофрен, бе? Ейй, как не ти писна на теб, на КНДР, джугашвилита, разни там човечета и тем подобни...
Пфф
ЕМИЛ написа:Предполагам ,че са различни от тези ваучери които ги има в сайтовете за групово пазаруване където множество заведения си правят реклама чрез тези ваучери като правят намаление на определени ястия на 50 % за известен период от време .
shumkar_44 написа:ЕМИЛ написа:Предполагам ,че са различни от тези ваучери които ги има в сайтовете за групово пазаруване където множество заведения си правят реклама чрез тези ваучери като правят намаление на определени ястия на 50 % за известен период от време .
На този етап предпочитам да не говоря с подробности за дейността, която развивам в момента. В интерес на истината, едно от задълженията ми е да привиличам още съдружници, но не мисля да действам прибързано и ще избирам много внимателно кого на кого да се доверя. Търся интелигентни и възпитани люде, и не мисля да вербувам кадри лекомислено. Дори съм в процес на изработване на малък въпросник, който да ми помогне при подбора, но за това - друг път.
boabbb написа:shumkar_44 написа:ЕМИЛ написа:Предполагам ,че са различни от тези ваучери които ги има в сайтовете за групово пазаруване където множество заведения си правят реклама чрез тези ваучери като правят намаление на определени ястия на 50 % за известен период от време .
На този етап предпочитам да не говоря с подробности за дейността, която развивам в момента. В интерес на истината, едно от задълженията ми е да привиличам още съдружници, но не мисля да действам прибързано и ще избирам много внимателно кого на кого да се доверя. Търся интелигентни и възпитани люде, и не мисля да вербувам кадри лекомислено. Дори съм в процес на изработване на малък въпросник, който да ми помогне при подбора, но за това - друг път.
Да не шиткаш кока, бе, началник![]()
![]()
shumkar_44 написа:ЕМИЛ написа:Предполагам ,че са различни от тези ваучери които ги има в сайтовете за групово пазаруване където множество заведения си правят реклама чрез тези ваучери като правят намаление на определени ястия на 50 % за известен период от време .
boabbb написа:Да не шиткаш кока, бе, началник![]()
![]()
shumkar_44 написа:boabbb написа:Да не шиткаш кока, бе, началник![]()
![]()
Не става дума за мебелировка. И моля Ви, не ме наричайте "началник". Предпочитам да гледам на себе си като на разумен съдружник, а не като на строг диктатор. Пък и все още нямам лични служители, като на този етап единствено съседът ми Илия е на пробен период при мен.
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
shumkar_44 написа:NADURVEN_FILOSOF написа:Другарю шумкар, тези големи и прогресивни предприятия произвеждащи листовки за намаления, ще събудят ли позаспалата ни в кома българска икономика
По всичко личи, че това е много вероятен сценарии. Ние, съдружниците, обаче предпочитаме да наричаме продукта ни "карта" за намаление, а не "листовка", така че моля да го имате предвид. Апропо, Вие развивате ли някаква стопанска дейност?
TristaNNN написа:Простете първичната ми проява на любопитсво, другарю, но доколкото си спомням, вашите человечески отношения с Илия не бяха ли твърде обтегнати? Или пък хрисимата ви личност е решила да опрости и забрави завинаги битовите разминавания в името на начинанието?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 19 госта