Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

tprodanov
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот tprodanov » 18 мар 2014 14:24

Betchualeng Arnaikem написа:Че това, че ти не си виждал когато съм писал моето мнение мен какво ме бърка?
И коментара ми не е идиотски, аз съвсем сериозно му казвам, че ако търси разбиране сред такива като теб прекалява с оптимизма. Ако последното изречение е сложно за теб ще ти го дешифрирам по някое време.

Изречението е твърде елементарно във всички аспекти, освен в чисто граматическия. Най-вече в смисловия такъв. 9 мнения по-долу описах част от нещата, които пращат цялата теория за лошите фенове някъде в канала. Гледам, всички се разсейват по тази тема, мнението все едно не е писано. А е факт до последната запетайка. Но не се вписва в общата форумна линия, да оплюем лошите хулигани, които не сме ги виждали, ама сме чували, че ги има...

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 18 мар 2014 15:23

zlobul написа:Днес може да се зарадваме поне малко. На този етап гонзо , няма да се връща (гласят го лятото). Иначе смятам че завръщането на гонзо като спортен директор ще доубие Левски .

ПС: На всяка цена друг треньор трябва да довърши сезона . Кухия е абсолютно разочарование.

Въпросът е кой друг би рaботил с мустaкaтия боклук. Избърсa си ръцете с твърде много хорa. Сегa единствените,които бихa се нaвили сa треньори,кaто Кокaлa и Вуцaтa и дебютaнти,кaто Бaрдон и Пaжин.
110 години любов!

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 18 мар 2014 15:55

Вуцата ще се върне като стой та гледай, а и дъртият Вуцан със сигурност натиска в тая посока. Ма нали важното е да мразим Гонзо...

Веселинов

Мнениеот Веселинов » 18 мар 2014 16:23

Никой не мрази Гонзо, но има левскари, които се съмняват в треньорските и управленските му качества. Това са бели кахъри според мен, защото най-тъпото е Гонзо да се върне патерица на Батков. Две основни посоки на промяна са нужни в НКП:
1) 100% ясна изразена позиция АНТИ-Батков и
2) безусловно обединение срещу Батков на публика, отбор, бивши играчи, ръководители, журналисти и левскари.

Дано ръководителите на НКП си дават сметка какви ги забъркаха и да си ходят още тази вечер, а не да се правят на бунтовници срещу режима с който бяха в отлични отношения през последните 3-4 г. Хора за каузата ще се намерят, стига да се прояви доблест и мъжество. Всеки ден е важен, нека промяната започне още в 19,00 ч.!

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Официално:Гаджев заведе дело срещу ЦСКА!

Мнениеот zlatan » 18 мар 2014 16:47

Звездата на Левски Владимир Гаджев официално заведе дело срещу изпълнителния директор на ЦСКА Александър Тодоров, както и срещу самия клуб, научи Sportal.bg. Вчера адвокатите на футболиста са пуснали искова молба в Софийски районен съд във връзка с изказването на Тодоров, че Гаджев е расист. Както е известно, скандалът се разрази след срещата от 26-ия кръг на "А" група между Левски и ЦСКА (0:1). След последния съдийски сигнал Гаджев и футболиста на ЦСКА Омар Косоко се сдърпаха на терена, за което получиха червени картони. Това изнерви ръководството на армейците, които нарекоха Гаджев - расист. От своя страна състезателят отрече тези обвинения и обяви, че ще съди Александър Тодоров за тези му думи в интервю за българска телевизия. Причината пък капитанът на Левски да заведе дело не само срещу изпълнителния директор на армейците, а и срещу ЦСКА, е публикация в официалния сайт на клуба, чрез която халфът също бе обвинен в расизъм.

Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news.php?.

ами не знам дали истината ще излезе наяве ,но пък му прави чест на Гаджев че се опитва да защити реномето си.
Само дано адвокат не му е е Батков ,че може и в съда да легне на червените си приятелки Смолянския динозавър-Тодор Батков.
Колкото до Владо аз лично му пожелавам успех.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 18 мар 2014 16:51

tprodanov написа:Вуцата ще се върне като стой та гледай, а и дъртият Вуцан със сигурност натиска в тая посока. Ма нали важното е да мразим Гонзо...

И aз мисля че Вуцов стaрши бутa в тaя нaсокa. При все че Овчи е по-добре (в пъти)от Сухия не мисля ,че товa ще е положителнa промянa
110 години любов!

Потребителски аватар
criminal
Контакти:

Re: Официално:Гаджев заведе дело срещу ЦСКА!

Мнениеот criminal » 18 мар 2014 17:12

zlatan написа:Звездата на Левски Владимир Гаджев официално заведе дело срещу изпълнителния директор на ЦСКА Александър Тодоров, както и срещу самия клуб, научи Sportal.bg. Вчера адвокатите на футболиста са пуснали искова молба в Софийски районен съд във връзка с изказването на Тодоров, че Гаджев е расист. Както е известно, скандалът се разрази след срещата от 26-ия кръг на "А" група между Левски и ЦСКА (0:1). След последния съдийски сигнал Гаджев и футболиста на ЦСКА Омар Косоко се сдърпаха на терена, за което получиха червени картони. Това изнерви ръководството на армейците, които нарекоха Гаджев - расист. От своя страна състезателят отрече тези обвинения и обяви, че ще съди Александър Тодоров за тези му думи в интервю за българска телевизия. Причината пък капитанът на Левски да заведе дело не само срещу изпълнителния директор на армейците, а и срещу ЦСКА, е публикация в официалния сайт на клуба, чрез която халфът също бе обвинен в расизъм.

Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news.php?.

ами не знам дали истината ще излезе наяве ,но пък му прави чест на Гаджев че се опитва да защити реномето си.
Само дано адвокат не му е е Батков ,че може и в съда да легне на червените си приятелки Смолянския динозавър-Тодор Батков.
Колкото до Владо аз лично му пожелавам успех.

Неговото реноме е такова, че трябва да се бори със зъби и нокти да го промени, а не да го защитава ;)
Изображение

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 18 мар 2014 17:56

Веселинов написа:Никой не мрази Гонзо, но има левскари, които се съмняват в треньорските и управленските му качества. Това са бели кахъри според мен, защото най-тъпото е Гонзо да се върне патерица на Батков. Две основни посоки на промяна са нужни в НКП:
2) безусловно обединение срещу Батков на публика, отбор, бивши играчи, ръководители, журналисти и левскари.

Дано ръководителите на НКП си дават сметка какви ги забъркаха и да си ходят още тази вечер, а не да се правят на бунтовници срещу режима с който бяха в отлични отношения през последните 3-4 г. Хора за каузата ще се намерят, стига да се прояви доблест и мъжество. Всеки ден е важен, нека промяната започне още в 19,00 ч.!

Само да допълня , че от гонзо промяна не чакайте. Пак ще го играе буфер между Тара и феновете. От престоя му в Левски аз друго не видях !
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 18 мар 2014 17:58

Веселинов написа:Никой не мрази Гонзо, но има левскари, които се съмняват в треньорските и управленските му качества. Това са бели кахъри според мен, защото най-тъпото е Гонзо да се върне патерица на Батков. Две основни посоки на промяна са нужни в НКП:

Къде са хората бе човек? И що да не са бунтовници, какви отлични отношения, господи... Като ще се намерят хората, що съм убеден, че днес ще дойдат преко сили 10тина човека извън обичайните? Форумна революция... обединение ще правиш, ама някой да се махнел...

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 18 мар 2014 20:59

Аз мисля, че Мъри ще е треньор на Левски в четвъртък.
Относно Батков, съм малко раздвоен. Че е виновен-виновен е, камион с глупости направи! Проблемът, според мен, идва оттам, че Батков не се обгради със специалисти и разбиращи материята футбол хора, а я подкара урбулешката. Лошо за Левски, лошо и за него...Че е давал пари-давал е, че е намирал-намирал е, обаче по този начин хем парите му изтекоха в канала, хем резултатите са плачевни. Левски и Батков от години си пречат взаимно, а не вярвам той да се промени, тъй че раздялата е неминуема.
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Върни се в “Левски”