МАФИЯ
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- SportistSVG
- Контакти:
Re: МАФИЯ
chernomorec bs,ще ме извиняваш,но на мача имаше не повече по 5 000 зрители,какви 10 000 те гонят ? 

http://sportist-svoge.net
SportistSVG написа:chernomorec bs,ще ме извиняваш,но на мача имаше не повече по 5 000 зрители,какви 10 000 те гонят ?
Ти пък от де разбра ? От телевизора ли ги преброи. За разлика от Своге в Бургас има електронни четци на билети. Публиката беше близо 7000 души минути преди началото на мача. Капацитета на стадиона ни е 20 000 седящи места - няма как да прецениш броя на зрителите ако съдиш по вашия стадион

Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
- asparuhoff
- Контакти:
Райко Стоянов написа:Радвайте се на тези 10 000, че никога няма да има хора по покривите заради ваш мач!!!!!!!!! Уплашили се били? От пълния стадион ли или от отбора, който копува подаръци на фенове за да си харесат ч-ц??? 10 000 семкаджии - да живее най-тихата тълпа по стадионите!!! Мафия са Балъков и Събев - заради тях стана от нещо ГОЛЯМО НИЩО!!!
Така е батка, колко беше хубаво когато ходихме безплатно на мачовете. Ами как чакахме с нетърпение почивката и играта за ТРОЙНИЯ ЧУШКОПЕК, помниш ли??? ЕЕЕЕ, хубави времена бяха. Всичките пари, които даваше нефтозавода за компенсация че ни трови, отиваха за НЕФТОХИМИК. Нищо че Бургас бе тогава 200 000 град, а на мачовете ходиха максимум 20 000 (като 50% от хората бяха там заради сеира, но както и да е, явно ти ги разбираш по-добре тези работи). Останалите 90% от жителите в Бургас, които не се интересуваха от футбол не ни интересуваха. Важното беше мача да е без пари и отбора да върви. Лошото е, че за 10 години в А група, Нафтата така и неуспяха да съберат повече от 300 човека истински фенове,и неуспя да се превърне в отборът на Бургас. А и аз бях сред онези 20 000 човека, но така и така неуспях да стана фен на Нафтата, защото помнех и бях свидетел на мачовете на истинският отбор на Бургас, а той е Черноморец
Последна промяна от asparuhoff на 08 ное 2009 22:00, променено общо 1 път.
ntodorov написа:SportistSVG написа:chernomorec bs,ще ме извиняваш,но на мача имаше не повече по 5 000 зрители,какви 10 000 те гонят ?
Ти пък от де разбра ? От телевизора ли ги преброи. За разлика от Своге в Бургас има електронни четци на билети. Публиката беше близо 7000 души минути преди началото на мача. Капацитета на стадиона ни е 20 000 седящи места - няма как да прецениш броя на зрителите ако съдиш по вашия стадион
Бе мани бе, те четците само лъжат, сигурно са нагласени..И това не е нашия стадион, а мазутския

[center]
[/center]

Четците си отчитат правилно, гледах във вестник "7 дни спорт", пишеше че публиката е била 7 000, а тука в гонга написали едва 2 000.БФС-то за нищо не става, те не се борят с корупцията, а я предизвикват, и сега ако ни накажат ще бъде върха на наглостта
Един от най - умните фенове на Мазутекс: "0 еи тап в ловеч бяхте 23 пален та*ак сте смях за Б-С а ние ж сопот 60 комици" Ако не друго, поне си признават истините мазутите 

- ROSONERA1899
- Контакти:
1919 и докрая на света!Радвайте се ловчанлий бяхте ЖАЛКИ,а за Кишишев нямам думи пенсионер избиващ комплекси на терена!Изказванията му след мача бяха неуместни както играта на Литекс през целият мач!
- SportistSVG
- Контакти:
ntodorov написа:SportistSVG написа:chernomorec bs,ще ме извиняваш,но на мача имаше не повече по 5 000 зрители,какви 10 000 те гонят ?
Пич,много лесно се палиш ! Не сравнявам стадион "Лазур" с този в Своге,просто давам мнение,защото толкова изглеждаха,а и по весниците пишеше 5-6 хил. ... А и за разлика не само в Своге,но и във всички други градове няма електронни четци на стадионите !
п.С:Не искам да се заждам-напротив,но стадиона в Своге също е приличен и е доста добър според мен,като се има в предвид българските стандарти...Ако не вярваш мога да ти пратя 2-3 снимки на обновения стадион

http://sportist-svoge.net
Виж, Спортисте от Своге. Погрешно си изтълкувал писаното от мен. Аз не се паля - аз горя. Горя здраво и пожарана не може да ме загаси
Като ти казах, че няма как да преброиш хората от телевизора ли се засегна или от това, че съм подценил вашия стадион ? Аз не подценявам вашия отбор и стадион, защото вие наистина имате отбор за А група и стадион за А група в България, само, че ние нямаме такива отбор и стадион за А група. Ние сме надраснали това първенство, трябва ни нещо по-добро и не в тази Държава.

ntodorov написа:Ние сме надраснали това първенство, трябва ни нещо по-добро и не в тази Държава.
Какво значи това надраснали това първенство?Обоснови се, че ми стана много любопитно.
JimBeam написа:ntodorov написа:Ние сме надраснали това първенство, трябва ни нещо по-добро и не в тази Държава.
Какво значи това надраснали това първенство?Обоснови се, че ми стана много любопитно.
Просто няма отбор в БГ, който да узрява в условията в, които се развива Черноморец. Тавана в БГ е достигнат. От тук нататък - нищо. Само мрак и тъма. Не говоря за титли. Те в БГ се купуват или уреждат.Това никой не го иска, а в Черноморец знаят, че никой не могат да излъжат с тях. Просто мотивацията се УБИВА с изстрел от упор.
ПС: Дано да съм се обосновал, въпреки, че бургазлии от позицията на времето са ме разбрали. Същото важеше и за Нефтохимик. Тавана с честна игра стигна до вицешампионска титла на Нафтата. От там нататък нито беше сладко, нито беше честно.