pampi написа:HEATSEEKER написа:pampi написа:HEATSEEKER написа:pampi написа:Много е удобно да се пропускат случаите, когато останалите армейски отбори се гъзеха на Черно море за да не изпадне от А група. Лично присъствах на един мач Черно море- ЦСКА по времето на Любо Пенев, Стоичков и Костадинов. Игра се на Гагарин. Публиката се чудеше, как ще го извъртят, та да свърши равен, точка спасителна за Морето, които иначе изпадаха. ЦСКА излезе без Костадинов и Стоичков, а големия ташак беше, когато при корнер за ЦСКА, Любо се хвърли на шпагат и спря топката, която се търкаляше към гол-линията на моряците. Хората на трибуните избухнаха в бурен смях...Га ядохте кюфтетата и ползвахте облагите на МО не ревахте, ама сега сте онеправданите...
Ауу облагите...дали 1 мач.Защо не пишеш точно за случаите .Колко пъти ви правихме шампиони
Още един мач помня. Бяхте у Б група, нейде около 1980. Ама тогава Б група беше нещо друго. Мач като гост трудно се вземаше. Искахте три точки от Бенковски - Исперих, санким за А група се борите. По партийна линия всичко уредено, само дето играчите на Бенковски, чакат и някой лев...Чакат, ама няма... Само четери шайби отнесохте, даже и удар във вратата на домакина нямахте...Славни моряшки години...
Били слаби паднали, а такива като теб дето черно викат бяло...Колко пъти ви правихме шампиони това кажи...армеецо
Не знам, кого сте правили шампион и кога, аз това, което помня от преди 89г, че Левски-Спартак ви биеше де ви хване като шкембе у дувар, вечно бяхте в зоната на изпадащите и вечно ви помагаха Тракия, Сливен и ЦСКА ...
Ти като не знаеш, аз зная,,,,вижте го армееца бе армейци , само и само да не падне по гръб започва да ''възхвалява'' победите на ''Левски-Спартак'''..ти наистина си жалък тип.