Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Веселинов

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Веселинов » 18 мар 2014 00:51

tprodanov написа:... защото обществените факти нямали нужда от доказване...

Общоизвестните, т.е. нещата които всички знаят.

Хората са отвартени от години наред поредица глупости в Левски и с право са недоволни. Не им харесва този Левски на Тодор Батков и ГЕРБ. С право са недоволни и не идват на стадиона, защото няма отбор, който да ги привлича, треньор който да върши нещо хубаво и не на последно място няма техни съмишленици по трибуните. Там са все едни и същи, които вдигат свастики, серат в путки, понякога бойкотират от тяхно име без да ги е грижа, ще чупят крака на играчите, отправят призиви по време на избори за кого да се гласува, събличат, но пък дават пресконференции с Батков и т.н. Объркани са хората от липсата на морал и единомислие, както и от неадекватната /липса/ на позиция по повод умъртвяването на любимия им Левски от упралението на ТКБ. Нищо не очакват. Просто махат с пренебрежение и ни се смеят, защото смятат, че сме глупаци идеалисти на стадиона, където техния Левски го няма отдавна.

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 18 мар 2014 01:04

Сигурен ли си, че говориш за същите хора? За тези, които направиха толкова благотворителни инициативи? За тези, които за 10 дни събраха парите за един наш юноша, за тези, които за едно полувреме събраха парите за катастрофирало момче? Сигурен ли си, че говориш за лош морал за хора, които направиха достатъчно много домове за сираци една идея по-щастливи? Хората, които създадоха на практика всеки един читав левскарски артикул, хората, благодарение на които имаме карти за мачовете, хората, благодарение на които можеше да гледаш строежа (докато се строеше ;) ) Сигурен ли си, че говориш за хората, които е описала ето тази майка https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/ ... 5370_n.jpg
За хората организирали напрактика всяка една хореография на трибуните, за хората, създали новия дизайн на билетите, за хората поддържащи гробовете на починалите ни легенди, за хората, които изчистиха и изрисуваха Витиня и които го възстановяват след всяко свинско осиране, за хората организиращи всички мероприятия по идващия юбилей, за хората, благодарение на които се появи готиния надпис на яките на футболистите... Абе пич, в един и същи свят ли живеем? Какви свастики, какви крака на играчи, какви глупости?

Потребителски аватар
amstel_beer
Контакти:

Мнениеот amstel_beer » 18 мар 2014 01:05

Какво ще рече това "Ларсен Туре прекара три дни във Франция преди срещата с ЦСКА, защото имал лични дела за вършене."
Как става, така, че точно този си изпусна човека при гола. :evil:
[offtopic]http://gong.bg/view_article.php?article_id=411665[/offtopic]

Веселинов

Мнениеот Веселинов » 18 мар 2014 01:23

Нямат нищо общо предполагам, освен че хората ги възприемат, като левскари. Лека нощ, чака ни тежка 7-ца!

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 18 мар 2014 01:25

Ами аз ти описах лошите качулки, пък не знам кой как ги възприема...

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 18 мар 2014 12:10

tprodanov написа:
Betchualeng Arnaikem написа: И ти очакваш да схване? Милене, оптимизма е хубаво нещо ама ти се оливаш!

Ти адвокатче ли го раздаваш, или сте си гаджета?

Само това ли измисли, тикво? Не ти ли хрумна, че може да имам мое мнение и тук-там да съвпада с това на милен?
Или викаш там в Бялата група няма такова чудо като собствено мнение и затова си се объркал?
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 18 мар 2014 12:14

Синьо сърце написа:
amstel_beer написа:
Синьо сърце написа:Аз не разбрах защо натирихме Арс, а търпим тия олигофрени? Истина ви казвам, с Арс щяхме да вземем поне 10-12 точки повече!

Не тичал красиво :lol:

Аааааа, ясно...Ми тоз муфлон Макариев и гол за Левски-КОГА :?:

Като ни се падне Симид Коприварово за Купата?
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 18 мар 2014 12:25

Betchualeng Arnaikem написа:
tprodanov написа:
Betchualeng Arnaikem написа: И ти очакваш да схване? Милене, оптимизма е хубаво нещо ама ти се оливаш!

Само това ли измисли, тикво? Не ти ли хрумна, че може да имам мое мнение и тук-там да съвпада с това на милен?
Или викаш там в Бялата група няма такова чудо като собствено мнение и затова си се объркал?

Ако имаше свое мнение, щеше да го напишеш, вместо да изплескаш откровено идиотски коментар, чието съдържание е елементарно заяждане. Нещо неясно?

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 18 мар 2014 13:04

tprodanov написа:
Betchualeng Arnaikem написа:
tprodanov написа:

Ако имаше свое мнение, щеше да го напишеш, вместо да изплескаш откровено идиотски коментар, чието съдържание е елементарно заяждане. Нещо неясно?

Че това, че ти не си виждал когато съм писал моето мнение мен какво ме бърка?
И коментара ми не е идиотски, аз съвсем сериозно му казвам, че ако търси разбиране сред такива като теб прекалява с оптимизма. Ако последното изречение е сложно за теб ще ти го дешифрирам по някое време.
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 18 мар 2014 14:14

Днес може да се зарадваме поне малко. На този етап гонзо , няма да се връща (гласят го лятото). Иначе смятам че завръщането на гонзо като спортен директор ще доубие Левски .

ПС: На всяка цена друг треньор трябва да довърши сезона . Кухия е абсолютно разочарование.
Последна промяна от zlobul на 18 мар 2014 14:29, променено общо 1 път.
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Върни се в “Левски”