statistics.sportni.bg
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
statistics.sportni.bg
Здравейте,редовно използвах статистиката на sportni.bg.Разбрах за сливането на сайтовете,но сега не мога да открия статистиките в gong.bg.Ще бъда благодарен на някого от администратори или модератори или по-знаещи хорица,ако ми помогнат с тази моя дилема.Благодаря предварително!
Re: statistics.sportni.bg
Общо взето засега от това обединение май само негативи се отчитат и засега абонатите на Спортни е по-вероятно да се насочат към други сайтове отколкото към Гонг.

- vannistelroy
- Контакти:
mironi88 написа:Общо взето засега от това обединение май само негативи се отчитат и засега абонатите на Спортни е по-вероятно да се насочат към други сайтове отколкото към Гонг.
И най-вече в Winner.bg

ЧЕРНОМОРЕЦ И РЕАЛ МАДРИД НА СЪРЦЕ!
Уж сливането трябваше да е ползотворно , но никаква полза засега , нито се отразяват повече спортове /например снукър , нито дума за този спорт? / , статискитата пък никаква я няма ,лайвскор също няма .....80% посещават сайта предимно заради форумът.
[wrapimg=]http://external.ak.fbcdn.net/safe_image.php?d=AQD2RerfQABjoqo3&url=http%3A%2F%2Fvthumb.ak.fbcdn.net%2Fhvthumb-ak-ash3%2Fs403x403%2F632664_10201051998290442_10201051973449821_64103_803_b.jpg&jq=100[/wrapimg]
За собствениците е ползотворно
От финансова гледна точка !

[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин
Единственият резултат от това сливане е, че ГОНГ свалят доста нивото (не казвам, че са били във висините), но сега ще има много заглавия, в които някой е "изклатил" Левкси или ЦСКА и още доста от типа "гавра", "скандално", "нечувано", "подигравка"... Те спортни бяха мааалко над блиц, та сега и ще завлекат и ГОНГ на същото ниво...
[center]
[/center]

vannistelroy написа:mironi88 написа:Общо взето засега от това обединение май само негативи се отчитат и засега абонатите на Спортни е по-вероятно да се насочат към други сайтове отколкото към Гонг.
И най-вече в Winner.bg
То в този сайт или няма новини , или са от 2013

- Балкански Орел
- Контакти:
В гонг на ден се пускат по 6- макс 10 новини и то предимно Левски и ЦСКА.Кой нормален ще чете сайта гонг, нека си тачат форума, че ако не е той...
sportni.bg имаха страхотни галерии след мачовете с уникални снимки... Те ще ми липсват доста.
Хора,просто исках да знам как мога да вляза в статистиките,защото са ми от полза за залаганията,но явно няма кой да ми даде някаква конкретна информация.