Тодор Батков - официална тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
amstel_beer
Контакти:

Re: Тодор Батков - официална тема

Мнениеот amstel_beer » 18 мар 2014 00:58

Продължавай Веселинов, всички левскари ще го прочетат и по-интелигентните ще си направят правилните изводи. :!:

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 18 мар 2014 01:04

Да продължава, ама нещо запецна... Щото е лесно да обвиниш лошите качулки за малкото хора, ама тогава става адски трудно да обясниш пълния стадион със Славия...

Веселинов

Мнениеот Веселинов » 18 мар 2014 01:30

tprodanov написа:Да продължава, ама нещо запецна... Щото е лесно да обвиниш лошите качулки за малкото хора, ама тогава става адски трудно да обясниш пълния стадион със Славия...

Не ми се занимава, а и нямам фикс идея да съм все форумно "отгоре". Споменах вече за "Митов-time" и Славия... Същия този Митов го унизиха до дъно хората, чийто сурат поизчисти за 40 дена...

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 18 мар 2014 01:40

Убеден съм, че не ти се занимава. Достатъчно си наясно, че цялата помия срещу лошите фенове е художествена измислица, а тук просто се вижда несъстоятелността на тази теза.

Потребителски аватар
alexveselinov
Контакти:

Мнениеот alexveselinov » 18 мар 2014 08:40

amstel_beer написа:Продължавай Веселинов, всички левскари ще го прочетат и по-интелигентните ще си направят правилните изводи. :!:

Точно така! Колегата Веселинов е прав, от както Герб влезе в ПФК Левски чрез протежето си Тонев отбора не е спрял да затъва. Колкото до форумния всезнайко tprodanov, вече не му обръщам внимание на коментарите, с него разумна дискусия не може да се води ;)
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]

Веселинов

Мнениеот Веселинов » 18 мар 2014 08:51

tprodanov написа:Убеден съм, че не ти се занимава. Достатъчно си наясно, че цялата помия срещу лошите фенове е художествена измислица, а тук просто се вижда несъстоятелността на тази теза.

За мен няма лоши фенове, има лош "собственик" на Левски и там е проблема. Неговите грешки и простотии са причините поради които се хвърля помия върху публиката на Левски. Хубавите инициативи се претупват набързо, защото се търсят скандали, конфликти и извращения. Все пак, ако не бяха Батковите извращения, а едно нормално управление и отношение към клуб и публика, навярно имаше вероятност да се говори много повече за даренията, за спасените човешки животи, за Фонда или за патриотичните инициативи. Сега фокусът е върху свинята Батков и безобразията в ежедневието на това, което се вижда в Левски. Това интересува 99% от левскарите в момент в който за пореден сезон на футболно ниво сме посмешище. Те няма "да купят" позитивните новинки, а ще се интересуват от промяна на лошото към добро. Сигурно са и прави, защото каква полза да се говори за едно благородно дарение за дом за сираци, в момент когато Батков си бърше насрания задник с поредния голям левскар треньор или спортно технически директор? /и всичко това в компанията на НКП пред ТВ и микрофони за пореден сеир на цяла България/

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 18 мар 2014 09:59

И след като Батков е виновен и е в основата на проблема, защо енергията не се съсредоточи върху него, а разни форумни спецове тук плещят за качулки... :roll:
alexveselinov написа:
amstel_beer написа:Продължавай Веселинов, всички левскари ще го прочетат и по-интелигентните ще си направят правилните изводи. :!:

Точно така! Колегата Веселинов е прав, от както Герб влезе в ПФК Левски чрез протежето си Тонев отбора не е спрял да затъва. Колкото до форумния всезнайко tprodanov, вече не му обръщам внимание на коментарите, с него разумна дискусия не може да се води ;)

Принципно, като нямаш как да защитиш позиция, няма нужда и да дращиш нещо, ей така за да си се отчел. Както виждаш, с Веселинов си дискутирам съвсем спокойно, и като гледам е съгласен с позицията ми в един голям процент. Да не го посочиш и него като качулка, виж какви страшни неща написа? :shock: :mrgreen:

Веселинов

Мнениеот Веселинов » 18 мар 2014 10:16

Майтапа настрана, но аз си ходя с качулка /и синът ми също!/ точно откакто съблякоха Петев :mrgreen: ... Събличането беше хубав момент според мен, защото показа ясна и точна позиция. Лошото бе, че Сираков не реагира правилно, а още по-лошото беше, че свинята Тодор Батков използва случая да си разчисти сметките със Сираков. После хвърли Йовов в огъня, продължи да харчи парите сам /вкл.тези от черната каса!/ и съвсем се разпаса :oops:

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 18 мар 2014 10:17

eddie написа:Единствения начин е да не се ходи на стадиона. Нека Батков разбере, че е сам и никой не го иска.. е може би НКП

Не, не, не.....Не е това начина. Трябва да напълним "Герена" и мощно да се скандира против Батков ;)
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 18 мар 2014 10:54

Веселинов написа:Майтапа настрана, но аз си ходя с качулка /и синът ми също!/ точно откакто съблякоха Петев :mrgreen: ... Събличането беше хубав момент според мен, защото показа ясна и точна позиция. Лошото бе, че Сираков не реагира правилно, а още по-лошото беше, че свинята Тодор Батков използва случая да си разчисти сметките със Сираков. После хвърли Йовов в огъня, продължи да харчи парите сам /вкл.тези от черната каса!/ и съвсем се разпаса :oops:

;)

И най-лошото е, че самият Батков не е съблечен, ама той ходи с ебахти охраната :shock: :lol:

Върни се в “Архив”