Свободомислеща България признава референдума в Крим!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Свободомислеща България признава референдума в Крим!
Главна цел на Турция е повече европейци да я приемат държавността й и методите,които използва,което ще е превърне в европейска държава.Кое по-лесно от това всички мюсолмани живеещи в Европа да искат да се определят като турци и да искат връщането им в ''родината''.Бедността изобщо не е пречка,защото отдавна щяха да пуснат кюрдите от границите си според мен.Колкото до договорите след ВСВ всички европейски са подписали договор за ненарушаване на тогавашните граници на Европа,,знаем,че границите не са същите от тогава.

Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА
гражданин от село написа:Ти зомби ли си или не си чувал нищо за Гърция и Турция,които също са в нато?
Кой е по-важен съюзник за НАТО,България или Турция ?
						- 

гражданин от село
lisynger написа:гражданин от село написа:Ти зомби ли си или не си чувал нищо за Гърция и Турция,които също са в нато?
Кой е по-важен съюзник за НАТО,България или Турция ?
Това не беше към теб.А колко важен съюзник сме се показва,че тотално ни обезоръжиха и ликвидираха армията.
Очевидно е било към мен. От което трябва да си направя извода, че Турция и Гърция се бият   

Колкото до армията ни, първо, това беше един гнусен и безмислен кърлеж, впил се в бюджета ни, и второ, към момента България е в пъти по-защитена отколкото преди. Нарязаха ни дъртите танкове, ужас

Колкото до армията ни, първо, това беше един гнусен и безмислен кърлеж, впил се в бюджета ни, и второ, към момента България е в пъти по-защитена отколкото преди. Нарязаха ни дъртите танкове, ужас

- 

гражданин от село
Кърлеж си ти!

tprodanov написа:Очевидно е било към мен. От което трябва да си направя извода, че Турция и Гърция се бият
Танковете стават дърти,защото не са купени нови.Незнам с какво сме по-защитени за 1 година тук влезнаха всички отрепки и терористи от Африка,Сирия,Афганистан,Оман,бутан,маман...Самочувствието на една държава се вижда по армията и,не казвам,че трябва да строим луноходи,изтребители,атомни бомби,да се трамбова по 2 години в казарма и т.н.Мисля,че заслужаваме една добра армия,защото българина е доказано добър войник във времето,а и всеки трябва да има елементарни познания в тези дейности според мен.
Велик аргумент, направо ме съсипа.
Да, всъщност като се замисля, премахването на наборната служба прекрати масовите далавери на фуражки от всякакъв калибър - от мизерните ефрейтори и старшинки, продаващи кубинки на черно, ДХБтата, крадящи храна, та нагоре по веригата през кражбите на гориво, патрони, че и оръжие и още по-нагоре към щабовете, където се отклоняват цели бюджетни пера, и всичко това на гърба на нормалните хора, които плащаме данъци, за да издържаме тази сган. Та със сигурност някой е пострадал от това

Да, всъщност като се замисля, премахването на наборната служба прекрати масовите далавери на фуражки от всякакъв калибър - от мизерните ефрейтори и старшинки, продаващи кубинки на черно, ДХБтата, крадящи храна, та нагоре по веригата през кражбите на гориво, патрони, че и оръжие и още по-нагоре към щабовете, където се отклоняват цели бюджетни пера, и всичко това на гърба на нормалните хора, които плащаме данъци, за да издържаме тази сган. Та със сигурност някой е пострадал от това

tprodanov написа:Велик аргумент, направо ме съсипа.
Дай да закриваме полицията,БДЖ,пощата и там се правят далавери.
						- 

гражданин от село
lisynger написа:tprodanov написа:Велик аргумент, направо ме съсипа.
Дай да закриваме полицията,БДЖ,пощата и там се правят далавери.
Май много му се връзваме на т_п роданов.

Всъщност, ако трябва да сме напълно честни, закриването им ще има сериозен положителен ефект, като се изключи БДЖ. Но този ефект ще бъде кратък, защото принципно ние като държава имаме нужда от вътрешен ред, затова и имаме нужда от полиция. Но поради липса на външен враг, нуждата от армия е нулева. Между другото, към момента МВР е основният генератор на престъпност. Пощите не знам що ги сложи, като самото общество ги изхвърли отдавна от ежедневието си. Именно заради далаверите.
гражданче, като ти умре аргументацията и припкаш да търсиш подкрепа за фалиралата си позиция ли? Жалка история, сам не можеш ли?
 Жалка история, сам не можеш ли?

гражданче, като ти умре аргументацията и припкаш да търсиш подкрепа за фалиралата си позиция ли?
 Жалка история, сам не можеш ли?
 Жалка история, сам не можеш ли?Кой е на линия
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 13 госта