Екскурзия за мача с Левски

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
San-Jose
Контакти:

Re: Екскурзия за мача с Левски

Мнениеот San-Jose » 12 ное 2009 11:53

Нямаше нужда за трова че съм ги нарекъл говеда да ме баннат предишния ми ник Varna1913, пък и кой им вика левскари, а не говеда, то в тоя форум модераторите са уефскарчета явно

motion_man
Контакти:

Мнениеот motion_man » 12 ное 2009 14:06

Пишете по темата, оставете клубните пристрастия! Или по-скоро записвайте се за екскурзията, има достатъчно време да го направите. Оставете ракийката, салатката и телевизора и направете един трип!
Ф.К.Ч.М.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 12 ное 2009 16:50

San-Jose написа:Нямаше нужда за трова че съм ги нарекъл говеда да ме баннат предишния ми ник Varna1913, пък и кой им вика левскари, а не говеда, то в тоя форум модераторите са уефскарчета явно

Бе пич ти за правила не си ли чувал??Ако не си има ги по-горе си ги пише прочети ги..Има нужда д ате баннат защото ги нарушаваш, този форум е така...Обиди не с едопускат спокойно можеш да не пишеш тук, ако не ти харесва, но щом пишеш си длъжен да спазваш правилата и това е...
Придържайте се към темата и още един път предупреждавам обиди не се толерират и отсега нататък ще се действа с банове!!!

Spasov_bg
Контакти:

Мнениеот Spasov_bg » 13 ное 2009 09:00

Запишете се в ескурзията на ултрас Варна,ама те сигурно ще са повече от вас.Поне ще ви е интересно пътуването.

Потребителски аватар
San-Jose
Контакти:

Мнениеот San-Jose » 13 ное 2009 10:15

Spasov_bg написа:Запишете се в ескурзията на ултрас Варна,ама те сигурно ще са повече от вас.Поне ще ви е интересно пътуването.

:lol: Телевизинните фенки дето се обличат като ултраси :mrgreen: и се мислят за такива, застават пред телевизора с шала на Левски и се мислят, че това е да си фен, гледа 2-3 пъти в годината на живо любимия си тим, единия от които е на Тича в клетката, чакат да дойде Барцилона и да отидат до шопско, когато отиват и още 25 000, които не са левскари, а просто хора, които иксат да гледат Барса, ако си от тези, ти никога няма да разбереш какво е да си истински фен, а такъв не се става пред телевизора, а на стадиона от най-ранна детска възраст 8-) такива фенове заслужават уважение, повечето от нас като много малки за първи път са ходили на стадиона или по-скоро са били водени от родителите си, когато нашия отбор е бил в Б група и пак сме се запалили по зелената идея, а телевизинние фенове са гледали мач на Левски, когато е бил силен от инерцията на комунистическото робство с цскарите са диктували модата и всеки тъп фен е избирал или от ЦСКА или от Левски, така че не ми говори за Ултрас-Каменар и такива подобни...

*левски, цска. левскаир, цесекари ги е редактирал MORSKI, аз такива наименования не използвам

motion_man
Контакти:

Мнениеот motion_man » 19 ное 2009 10:35

Останали са 4-5 места, ако някой има желание да действа...
Ф.К.Ч.М.

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Мнениеот boys85 » 19 ное 2009 12:48

Spasov_bg написа:Запишете се в ескурзията на ултрас Варна,ама те сигурно ще са повече от вас.Поне ще ви е интересно пътуването.

С удоволствие, ама няма толкова места. Те десетимата левскари спокойно се събират в едно микробусче. ;)

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 21 ное 2009 01:33

San-Jose написа:

:lol: Телевизинните фенки дето се обличат като ултраси :mrgreen: и се мислят за такива, застават пред телевизора с шала на Левски и се мислят, че това е да си фен, гледа 2-3 пъти в годината на живо любимия си тим, единия от които е на Тича в клетката, чакат да дойде Барцилона и да отидат до шопско, когато отиват и още 25 000, които не са левскари, а просто хора, които иксат да гледат Барса, ако си от тези, ти никога няма да разбереш какво е да си истински фен, а такъв не се става пред телевизора, а на стадиона от най-ранна детска възраст 8-) такива фенове заслужават уважение, повечето от нас като много малки за първи път са ходили на стадиона или по-скоро са били водени от родителите си, когато нашия отбор е бил в Б група и пак сме се запалили по зелената идея, а телевизинние фенове са гледали мач на Левски, когато е бил силен от инерцията на комунистическото робство с цскарите са диктували модата и всеки тъп фен е избирал или от ЦСКА или от Левски, така че не ми говори за Ултрас-Каменар и такива подобни...

*левски, цска. левскаир, цесекари ги е редактирал MORSKI, аз такива наименования не използвам

В ОГРОМНА ГРЕШКА СИ!Не всеки може да си позволи да пътува всяка седмица до София!Какво е това "телевизионен фен"?Я да те питам теб,защото си много отворен,ако беше привърженик на Черно Море,а живееше примерно във Видин,как щеше да ходиш всяка седмица на мачове,при положение,че вземаш 4-500лв заплата?!Истинският фен,не е задължително да е на стадиона!Мога да ти кажа,че има хора,които не ходят по мачове,а обичат Левски.Привързаността към отбора се изразява в много повече неща от това да отидеш на стадиона и да пееш песни!Ти като си такъв голям фен на ЧМ,мислиш ли,че 80% от хората под козирката на "Тича" са истински фенове на отбора,след като псуват играчите през целият мач?!Или може би 13-14 годишните "ултраси" от другата страна са истински фенове или просто са прекалили с газираното???
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Върни се в “Черно море”