Тодор Батков - официална тема
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Тодор Батков - официална тема
Единствения начин е да не се ходи на стадиона. Нека Батков разбере, че е сам и никой не го иска.. е може би НКП
MainEventer написа:tprodanov написа:Що ти не отиде да вземеш микрофона и да викаш Батков вън?
Или няма да му дадат или ще му се случи случка в някоя уличка. Със сигурност няма да го оставят за постоянно да дава тон за викове против батков. На всички е ясно, че НКП се издържа от батков и му пазят гърба и правят това, което им каже.
Тези фалшиви срещи на НКП и батков могат да си ги заврат отзад. Изгониха Петев, защото не можело ръководството да продължава с това неадекватно управление, а на другия ден байлов рамо до рамо с батков и дават пресконференция. хахаха
Една група хора превзеха сектора и правят пари на гърба на клуба. Това не са фенове, това са платени утайки.
НКП и пеевски ще подкрепи ако има изгода от това, че и по-далеч може да стигне. Те нямат срам.
Помниш ли го това:Левскари, на 12.05.2013г. избираме ново правителство, всеки един е длъжен да даде своя вот. В деня на размисъл и дните преди това помислете кое е най-важно за вас, кое ви е радвало, кое ви е разочаровало, какво сте получили, какво ще остане за децата ви... ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ЕДНА РАЗУМНА БЪЛГАРИЯ!

Или ще е така, или инак... представяш ли си някой как ще тръгне да търси фен, тръгнал да вика срещу Батков

- MainEventer
- Контакти:
tprodanov написа:![]()
![]()
![]()
Или ще е така, или инак... представяш ли си някой как ще тръгне да търси фен, тръгнал да вика срещу БатковМен що никой не ме е бил? Ти приличаш доста повече на платена утайка всъщност. Хората, които нападаш са единственото, което крепи Левски. А хората, които трябваше да го правят се скриха като мишки и плюят по форумите. Я кажи как се правят пари на гърба на клуба?
хахаххахаха

Как го крепят ? С изстрелване на ракети в гостуващ сектор, пълен с нормални хора ? С викове - "турци сте", "селяни умрете" ? С побоища ? С глоби след всеки мач ? Със събличане на треньор, който няма никаква вина за случващото се ?
С жалки декларации ? С призив да се гласува за политическа партия ? Със забрана да се ходи на мач ?(Онзи с Ботев) С мълчание за най-големият виновник за това състояние ?
А как се правят пари...ами 15 000лв. на месец ако не и повече. Получават пари, за да защитават батков. Получиха пари за онзи призив за герб. Те са цяла организация и получават пари, за да гласуват за определена партия. Бизнес с наркотици, пари за да провалят или подкрепят протест и т.н.
Явно си пропуснал дребната подробност, че на входа отдавна не те пребъркват полицаи, а стюарди. Защото именно заради тези 15 000 на месец полицаите ги няма вътре на стадиона. А един полицай струва 200лв на мач. 75 полицая, колкото има дори на най-тъпия и непосетен мач се равняват на месечната такса за охрана. Толкова с парите, че се точат пари от клуба.
Не разбирам обаче как успяваш да свържеш това
И понеже питаш как го крепят, да те питам - ти на мачове ходиш ли? Карта имаш ли? Някакъв фенски артикул имаш ли?
Не разбирам обаче как успяваш да свържеш това
с товаПолучават пари, за да защитават батков
? За какво им е по великата ти логика да крепят Батков, вместо да го нападнат? Пеевски има в пъти повече пари? Поредна теза у кофата...НКП и пеевски ще подкрепи ако има изгода от това, че и по-далеч може да стигне
И понеже питаш как го крепят, да те питам - ти на мачове ходиш ли? Карта имаш ли? Някакъв фенски артикул имаш ли?
Нищожеството tprodanov пак застана на амбрузата да пази Бакофф. Парите за предателтво трябва да са се вдигнали!
В другата тема си призна, че е от еничарите/качулките от бЕлата част на сектор Б!
Така че не му се вързвайте на глупостите!
В другата тема си призна, че е от еничарите/качулките от бЕлата част на сектор Б!
tprodanov написа:... Я кажи как се правят пари на гърба на клуба?
Той може да не знае как се правят пари на гърба на клуба, но аз мисля, че знам. Почти съм сигурен, че и ти, както и много други се досещате. Има една сентенция, че общоизвестните факти няма нужда да се доказват. Накратко е очевадно следното: клуба явно има две каси: официалната на АД и гербаджийската черна каса на Тоневите изпращачи. Явно парите, които се плащат /УЖ!/ за трансфери, за заплати, за издръжка, за компенсации на изгонени играчи и треньори - не отговарят на официално постъпващите средства в клубната каса. Хеле пък парите за събарянето /още неплатено!/ и строежа на сектор А на стадиона. Финансови отчети не се публикуват, заседанията на АД са в затворен кръг хора, решенията се вземат от свинята Батков и той държи акциите на АД. Пари се правят на гърба на клуба от Тодор Костадинов Батков, като надписва сметките /всички фактури над 100 лв. по лично неговите думи пред ТВ журналисти!/. Врътката е двойна: пишат се едни големи разходи, но получателите вземат само трохи да си траят, чрез посредници през 2-3 ръце. Батков и/или Тонев обират парсата. От една страна клубът увеличава задълженията си на книга към Батков /ако се плаща от редовната каса/ или от друга страна се плаща от черната каса и се реве пред Хората, че парите не стигат и трябава още, та да развържат кесията. Всеки е на сметка в случая, защото има бол пари за замесените на всички нива. Дончо, Мончо, Екимчо, Топчо, Йовчо, Сухчо и т.н. си траят, защото "не е тяхна работа", а намазват месечно редовно, няма неплатени заплати. Дори да са само пешки в схемата, те си имат причини да не рипат, от лоялност към клуба, от страх или /някой от тях!/ от мотиви на съучастници в схемата. Този компромис на свинята Батков с въведената черна каса ще затрие клуба, ако организираните фенове продължават да подписват фактури, да пишат импотентни декларации и да дават заедно с Батков пресконференции. На мачовете явно не се допускат скандирания срещу Батков и това не е заради тлъстия му задник или заради помашкия му мустак. Келепир има в отношенията, сношили се си интересите страните и се пази "бон тон", за да не се пропусне фактура или друга регулярна файдица.

fiesta написа:Нищожеството tprodanov пак застана на амбрузата да пази Бакофф. Парите за предателтво трябва да са се вдигнали!
Интересно, как пазя Батков, след като съм от хората, които винаги са били против Батков, и когато преди призовавах тук за действия срещу него, докато ние лепихме плакатите срещу него, пак бях наричан качулка, но тогава се твърдеше, че Батков е добър, ние сме лошите.
Интересно ще ми е какво точно съм признал в някаква друга тема, ще те помоля за цитат, иначе си оставаш просто нищожество

Веселинов написа:tprodanov написа:... Я кажи как се правят пари на гърба на клуба?
Той може да не знае как се правят пари на гърба на клуба, но аз мисля, че знам. Почти съм сигурен, че и ти, както и много други се досещате. Има една сентенция, че общоизвестните факти няма нужда да се доказват. Накратко е очевадно следното: клуба явно има две каси: официалната на АД и гербаджийската черна каса на Тоневите изпращачи. Явно парите, които се плащат /УЖ!/ за трансфери, за заплати, за издръжка, за компенсации на изгонени играчи и треньори - не отговарят на официално постъпващите средства в клубната каса. Хеле пък парите за събарянето /още неплатено!/ и строежа на сектор А на стадиона. Финансови отчети не се публикуват, заседанията на АД са в затворен кръг хора, решенията се вземат от свинята Батков и той държи акциите на АД. Пари се правят на гърба на клуба от Тодор Костадинов Батков, като надписва сметките /всички фактури над 100 лв. по лично неговите думи пред ТВ журналисти!/. Врътката е двойна: пишат се едни големи разходи, но получателите вземат само трохи да си траят, чрез посредници през 2-3 ръце. Батков и/или Тонев обират парсата. От една страна клубът увеличава задълженията си на книга към Батков /ако се плаща от редовната каса/ или от друга страна се плаща от черната каса и се реве пред Хората, че парите не стигат и трябава още, та да развържат кесията. Всеки е на сметка в случая, защото има бол пари за замесените на всички нива. Дончо, Мончо, Екимчо, Топчо, Йовчо, Сухчо и т.н. си траят, защото "не е тяхна работа", а намазват месечно редовно, няма неплатени заплати. Дори да са само пешки в схемата, те си имат причини да не рипат, от лоялност към клуба, от страх или /някой от тях!/ от мотиви на съучастници в схемата. Този компромис на свинята Батков с въведената черна каса ще затрие клуба, ако организираните фенове продължават да подписват фактури, да пишат импотентни декларации и да дават заедно с Батков пресконференции. На мачовете явно не се допускат скандирания срещу Батков и това не е заради тлъстия му задник или заради помашкия му мустак. Келепир има в отношенията, сношили се си интересите страните и се пази "бон тон", за да не се пропусне фактура или друга регулярна файдица.
Мхм. И цялата тая сериозна схема (която вероятно е вярна до голяма степен) се изчиства с тези 15 000 към охранителната фирма?

tprodanov написа: Мхм. И цялата тая сериозна схема (която вероятно е вярна до голяма степен) се изчиства с тези 15 000 към охранителната фирма?Теориите стават все по-интересни. Ти не знам дали ходиш на мач. На последните поне 5 мача, аз бях в сектор Б и един от хората, които викаха СРЕЩУ Батков. Никой не ни наби. Но и никой не подкрепи викането. Та въпросът ми е - къде сте бе отворковци? Къде сте, когато ние лепим плакати, когато викаме срещу него, когато се опитваме да го притиснем по някакъв начин? Тогава стоите по форумите и казвате - ама да не би Батков да играе долу на терена. Измисли си нова опорна точка...
Не съм казал нищо за парите към охранителната фирма, нито пък че схемата функционира заради нещо толкова дребно. На МВР фактурата би трябвало да бъде 25 000 лв. или нещо такова. Не е проблема в охраната, дребни са сумите за тази работа. Пари се правят, мръсни пари се правят с името на Левски и не ги прави охранителната фирма, а Батков, Тонев, Хората, ГЕРБ и антуража и хората на тези боклуци окупирали и смучещи клуба отвсякъде. Правим се на глупави, че на 24.05. не се планира шествие в София, в деня преди изборите, когато и герберите ще излязат по улиците с левскарите за юбилея. Това се подготвя от миналата година, от когато Бареков наруши правилата в деня за размисъл. Това им родиха кратуните на милицията, да използват зависимия клуб на юбилея му за няколко процента повече гласове на изборите за ЕП.
Понеже те разбирам, че си афектиран или навярно почерпан няма да си меря с тебе викането, притискането или ходенето. Пробвай да осмишлиш защо бяхме един пайтон хора на последните 3 мача?

Явно си имаш обяснение защо бяхме един файтон, а ще дадеш ли обяснение защо напълнихме Герена за мача със Славия? Или с Лудогорец? Тогава кое беше различно? Нямаше качулки, Батков беше пич, нямаше Герб?
ПП Честно да ти кажа, не схванах теорията ти за Герб и Левски, и някаква обща конспирация, при това чрез феновете. Левскарите принципно са антигерб настроени в огромната си част и това е нормално, аз самият също съм така настроен. Некак си съвсем ми се чупи логиката...
ПП2 Не разбрах, качулкомразещите къде бяха, докато ние лепихме плакати из страната... и защо тогава пак бяхме лошите.
ПП Честно да ти кажа, не схванах теорията ти за Герб и Левски, и някаква обща конспирация, при това чрез феновете. Левскарите принципно са антигерб настроени в огромната си част и това е нормално, аз самият също съм така настроен. Некак си съвсем ми се чупи логиката...
ПП2 Не разбрах, качулкомразещите къде бяха, докато ние лепихме плакати из страната... и защо тогава пак бяхме лошите.