Внимание - неофашизъм!!!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Внимание - неофашизъм!!!
Алооо авторчето, наясно ли си че в момента войната е м/у православието и национализма срещу еврейското, корпоративно робство
Кое от всичкото е "фашизъм" и кое "нео"
Омръзна ми да ви обяснявам колко сте боси и да Ви отварям очите 
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
И аз искам да попитам- кога ще има референдум в Чечня за отделяне от Русия?Също очаквам подобен референдум и в Тибет. Държа много, застъпниците на руската позиция да ми отговорят. Благодаря предварително 
Ъхъ.. Евреите се борят срещу православието, но не и срещу католицизма
Става все по-забавно...
Става все по-забавно...
WESLEY119 написа:И аз искам да попитам- кога ще има референдум в Чечня за отделяне от Русия?Също очаквам подобен референдум и в Тибет. Държа много, застъпниците на руската позиция да ми отговорят. Благодаря предварително
Интересно, защо не пърхате срещу Съединението и обединението на Княжество България и Източна Ромелия
tprodanov написа:Ъхъ.. Евреите се борят срещу православието, но не и срещу католицизма![]()
![]()
Става все по-забавно...
Ако си малко по-запознат, няма да ти е толкова забавно, а напротив
- Балкански Орел
- Контакти:
CTAHKO написа:tprodanov написа:Ъхъ.. Евреите се борят срещу православието, но не и срещу католицизма![]()
![]()
Става все по-забавно...
Те утка повечето си нямат на хабер за какво става въпрос.
tprodanov написа:zuekaa написа:За мен едно ми е ясно 95% са гласували за пресъединяване на Крим към Руската федерация .. всякакви дрънканици са излишни ХОРАТА САМО КАЗАХА КАКВО ИСКАТ..Точно и ясно ..
А да ти е ясно, че леко нямат право да отцепват територии?
Автономна област сами си решават
Лудогорец - NEWS!
По кренвирша ще ги познаете
По кренвирша ще ги познаете
CTAHKO написа:tprodanov написа:Ъхъ.. Евреите се борят срещу православието, но не и срещу католицизма![]()
![]()
Става все по-забавно...
На Станко теориите винаги приключват безславно с някое полузагадъчно изказване в стил усмивката на Мона Лиза, след което се започва една дебилна нападка как другите нищо не разбират. Която се пише от няколко профила за повече масовост
zuekaa написа: Автономна област сами си решават
Хайде бе?
CTAHKO написа:Алооо авторчето, наясно ли си че в момента войната е м/у православието и национализма срещу еврейското, корпоративно робствоКое от всичкото е "фашизъм" и кое "нео"
Омръзна ми да ви обяснявам колко сте боси и да Ви отварям очите
Ей заради такива като тебе ще стана протестант! Вие не сте добре, борба срещу православието
88 години СЛАВА

НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОНslash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник
tprodanov написа:CTAHKO написа:tprodanov написа:Ъхъ.. Евреите се борят срещу православието, но не и срещу католицизма![]()
![]()
Става все по-забавно...
На Станко теориите винаги приключват безславно с някое полузагадъчно изказване в стил усмивката на Мона Лиза, след което се започва една дебилна нападка как другите нищо не разбират. Която се пише от няколко профила за повече масовост![]()
Какви профили бе момче, аз съм водач на листа