17.03.1982г. ЦСКА-Ливърпул 2:0
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: 17.03.1982г. ЦСКА-Ливърпул 2:0
Паметна дата!
Бил съм на 7 години, помня че го гледахме у едни комшии, голяма радост беше, след първия гол не спрях да викам "Стойчо, Стойчо"...Още тогава ми стана любимец. Много, много голям мач.
- nicromanser
- Контакти:
Син до гроб_ написа:nicromanser написа:беше страхотен мач, през целия мачкахме ливърпул, а гол все не падаше. не знам някой който не е бил дали може да си представи какво е стадион с 70000 зрители да извикат гоооол за любимия си отбор 70000 по официални данни...беше толкова претъпкани, че накрая се прибрах с една обувкано бях много много много щастлив..., но тогава играеха мъже, чужденци нямаше имахме и 8,9 наши юноши. беше невероятно, несравнимо...
Може ли да изброиш юношите ви, че на черно-белите кадри не мога да ги различа кой кой е?
а ти за юношеско първенство и школи да си чувал 1982г?
[center]ЕДИН ГОСПОД БОГ И СИНА МУ ИСУС ХРИСТОС
ЕДНА РЕЛИГИЯ-ПРАВОСЛАВИЕ
ЕДНА МИЛА СТРАНА-БЪЛГАРИЯ
ЕДИН НАРОД-БЪЛГАРСКИ
ЕДИН ОТБОР
ЦСКА НИЩО ДРУГО НЯМА ЗНАЧЕНИЕ[/center]
ЕДНА РЕЛИГИЯ-ПРАВОСЛАВИЕ
ЕДНА МИЛА СТРАНА-БЪЛГАРИЯ
ЕДИН НАРОД-БЪЛГАРСКИ
ЕДИН ОТБОР
ЦСКА НИЩО ДРУГО НЯМА ЗНАЧЕНИЕ[/center]
ЦСКА: Геогри Велинов, Красимир Безински, Динко Димитров, Методи Томанов (106 – Ружди Керимов), Георги Димитров, Георги Илиев, Цветан Йончев, Стойчо Младенов, Спас Джевизов, Пламен Марков, Радослав Здравков (68 – Никола Велков)
Треньор: Аспарух Никодимов
Всичките до един велики футболисти, а сега и треньори. Жалко за Джеки само, че не ни стана треньор на времето, имаше на какво да ги научи!
Треньор: Аспарух Никодимов
Всичките до един велики футболисти, а сега и треньори. Жалко за Джеки само, че не ни стана треньор на времето, имаше на какво да ги научи!
Един от най-великите мачове на ЦСКА в Европа!
Ливърпул тогава са били световна сила!
Мача за който най-много ми е говорил баща ми и е имал радостта да го изгледа на живо!
Ливърпул тогава са били световна сила!
Мача за който най-много ми е говорил баща ми и е имал радостта да го изгледа на живо!
nicromanser написа:Син до гроб_ написа:nicromanser написа:беше страхотен мач, през целия мачкахме ливърпул, а гол все не падаше. не знам някой който не е бил дали може да си представи какво е стадион с 70000 зрители да извикат гоооол за любимия си отбор 70000 по официални данни...беше толкова претъпкани, че накрая се прибрах с една обувкано бях много много много щастлив..., но тогава играеха мъже, чужденци нямаше имахме и 8,9 наши юноши. беше невероятно, несравнимо...
Може ли да изброиш юношите ви, че на черно-белите кадри не мога да ги различа кой кой е?
а ти за юношеско първенство и школи да си чувал 1982г?
О, имаше и още как.
Мачовете се играеха преди тези на мъжете.
А колегата те бъзика, защото в този отбор на ЦСКА, победил Ливърпул, няма нито един ваш юноша
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=j5-8FIMzlzs&feature=player_embedded[/youtube]
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
"Ех, въздъхна Гробелар - Стойчо е на гола цар!"
[wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg]
Велик мач дано някой ден и аз видя ЦСКА на това ниво от 1982.
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА
-
angelofdeath
- Контакти:
Такива успехи можем да чакаме само, когато клубовете забравят за евтините чужденци и наблегнат на българското. Таланти имаме, но алчните менаджери им изяждат местата при мъжете, като водят ментета и взимат комисионни. Пътят според мен е следния: само по-трима чужденци в отбор, най-малко четирима собствени юноши при титулярите, а останалото българи. Вярно едва ще се представяме добре в Европа първите сезони, но след това всичко ще си дойде на мястото. Трансфери с печалба също ще има, защото е много по-печелившо да продадеш играч, който идва от школата ти. Литекс го направи и сега ще бере плодовете на търпението си. Взеха милиони за Миланов, следва Славчев, а от академията чакат смените им. Това е пътя за цялостното съживяване на футбола ни. Другия модел е, като на Лудогорец, но аз не съм привърженик на отбор изграден изцяло от чужденци. Може да постигне успехи, но в него няма да има нищо българско. Абсолютно съм против и натурализирането на чужденци за нац. отбор. Той е на България и в него ще играят само българи. Добри, лоши това е!