Може ли феновете в Бургас да се обединят в името на футбола?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Re: Може ли феновете в Бургас да се обединят в името на футбола?

Мнениеот ntodorov » 17 мар 2014 20:39

plamenski написа:
ivan56 написа:Ицо.Бащицата ви е най виновен за всичко което се случи с бургаския футбол. Ама типично във ваш стил или добро или нищо.Къса памет.Нали така беше.И всички мантри на САКАТ, НФСБ ,ебургас и други псевдо радетели за бургаския футбол могат да минат пред хора от къде "Пода" и от къде Нефтохима.

Интересна посока даваш на разговора. Ще ми е интересно да продължим...за какво точно е виновен Бащицата? Ще ми се да претеглим вината му и да добавим тези на Брадатия, Провадийския, Плешивия, Николов и за затворим кръга...

Пламене. Вината му е, че повярва на "брадатия", създаде вас, създаде и...Черноморец 919. Целта на творенията я знаеш. Не се получи неговия сценарий, накрая продаде стадиона ви и не на последно място...докара Събев в Бургас. Ако това не е вина - здраве му кажи.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Мнениеот hristo1306 » 17 мар 2014 20:43

ntodorov написа:
hristo1306 написа:Тошко, "тези двамата" са най - виновни ! Не разбрахте ли, че пътя Ви е начертан ! По стъпките на Спартак - Варна, Поморие и "Нефтохимик" !!!! Те не мислят да правят футбол - мислят само от къде какво да откраднат !!! ОСЪЗНАЙТЕ СЕ !!!!!!

Ти, като се "осъзна", какво направи ?
Спря ги да крадат, върнаха ти стадиона, спаси си отбора или...???? :roll:

Нейчо, болката ми е стадиона. С години си давахме здравето, нямаше увеличение на заплати нито премии. За да построим ХРАМА ! За да преживеем УНИЖЕНИЕТО - ИЗРОДА да ни принуди да домакинстваме в Сливен ! Не забравяй,че и вие плащате наем на стадион и база!!! Нали е собственик - ти от децата си искаш ли наем за жилището ???? Целта е бившия стадион 9 09 - време е да се пресече тази далавера ! Ще помагаме и ние - всяка жаба / цаца/в гьола си !!!

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 17 мар 2014 20:56

Горките вие нефтохимици където построихте стадиона.Направо човек да ви оплаче.Не те ли е срам бе какви заплати вземахте вие и какви вземаха хората в града.Пуу че не те е срам и да го казваш.Селяндури гадни че свалихте цървулите и станахте големите граждани.Че даваха премии по 10000 марки на играчи като хората се редяха по опашки и си брояха стотинките за хляб.Че с държавната пара Отверката беше най великия във Бургас.Безплатни билети чушкопеци от ритони безплатни екскурзии се замазваха очите на бургазлии за най големия замърсител във Бургас.Града с най много ракови заболявания.И после шарана вие е виновен.Казах ходете ги разправяте на новобургазлиите и на 15 годишните.Не сте вървежни тука.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
plamenski
Контакти:

Мнениеот plamenski » 17 мар 2014 21:38

ntodorov написа:
plamenski написа:
ivan56 написа:Ицо.Бащицата ви е най виновен за всичко което се случи с бургаския футбол. Ама типично във ваш стил или добро или нищо.Къса памет.Нали така беше.И всички мантри на САКАТ, НФСБ ,ебургас и други псевдо радетели за бургаския футбол могат да минат пред хора от къде "Пода" и от къде Нефтохима.

Интересна посока даваш на разговора. Ще ми е интересно да продължим...за какво точно е виновен Бащицата? Ще ми се да претеглим вината му и да добавим тези на Брадатия, Провадийския, Плешивия, Николов и за затворим кръга...

Пламене. Вината му е, че повярва на "брадатия", създаде вас, създаде и...Черноморец 919. Целта на творенията я знаеш. Не се получи неговия сценарий, накрая продаде стадиона ви и не на последно място...докара Събев в Бургас. Ако това не е вина - здраве му кажи.

За едно съм съгласен с теб - вина за сегашното ни положение определено има и той. моето виждане за него е следното...до 93-94-та година не вярвам да е припечелвал много от Нефтохимик...Ако е успял да продаде нещо , не е стадиона определено...Събев влезе във футбола в Бургас през 2000-2002, когато изцяло изкупи клуба; ако не се лъжа 2004-та година / или година по-рано../ ЛУКОЙЛ продава стадиона на ПФК Нафтекс за близо 4 милиона , а не Порточанов; от тогава трябва да е и заигравката на брадатия със Събев и единствения начин за да сработи плана според мен е бил да се създаде нов отбор Черноморец, защото истинския пречи...тук явно някъде Порточанов вече е повярвал на брадатия :) и са го преебали ...
С риск да се повторя ,пак ще реферирам към 2006 година, когато се взе решение да се обединят двата клуба под името Черноморец...още от тогава вината не е в никой друг,а си е изцяло наша; от тогава едните са автентични, другите са изкуствени и обратно...дорде го налапахме целия и си чупим пръстите зад клавиатурата сега...с мълчане и близки разговори с ръководства и т.н. няма да се промени нищо - от 2005 го правим...
Нейчо утре има огромна вероятност да няма нито Черноморец, нито Нефтохимик...Утре има възможност да се появи поредното творение на някой болен мозък от високите етажи на бялата сграда, защото ще има едни пари за лапане...Сега е последния шанс да извикаме "НЕ на убийството на футбола в града"...Нима ще го допуснем отново...?
П.П. Никой от нас/ Нефтохимик / не очаква, да ви види пред общината на нашето шествие поради съображения за сигурност..но има начини и вие да ясно да заявите сериозна и ясна позиция по проблема, ако го искате разбира се...няма какво да ги бавим повече...мястото е най-доброто - ст.Нефтохимик / Лазур /, поводът още по-добър - градско дерби..
‎"Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.

https://www.facebook.com/photo.php?v=597275566961592

Потребителски аватар
plamenski
Контакти:

Мнениеот plamenski » 17 мар 2014 21:39

ivan56 написа:Горките вие нефтохимици където построихте стадиона.Направо човек да ви оплаче.Не те ли е срам бе какви заплати вземахте вие и какви вземаха хората в града.Пуу че не те е срам и да го казваш.Селяндури гадни че свалихте цървулите и станахте големите граждани.Че даваха премии по 10000 марки на играчи като хората се редяха по опашки и си брояха стотинките за хляб.Че с държавната пара Отверката беше най великия във Бургас.Безплатни билети чушкопеци от ритони безплатни екскурзии се замазваха очите на бургазлии за най големия замърсител във Бургас.Града с най много ракови заболявания.И после шарана вие е виновен.Казах ходете ги разправяте на новобургазлиите и на 15 годишните.Не сте вървежни тука.

Колега не с лошо...
‎"Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.

https://www.facebook.com/photo.php?v=597275566961592

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Мнениеот hristo1306 » 17 мар 2014 21:41

Добре, че беше отвертката да построи стадиона с моите пари и парите на хилядите нефтохимици. Къде щяхте да играете сега ? В родния Айтос ли ????

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Мнениеот hristo1306 » 17 мар 2014 21:41

Добре, че беше отвертката да построи стадиона с моите пари и парите на хилядите нефтохимици. Къде щяхте да играете сега ? В родния Айтос ли ????

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Мнениеот hristo1306 » 17 мар 2014 21:51

ivan56 написа:Горките вие нефтохимици където построихте стадиона.Направо човек да ви оплаче.Не те ли е срам бе какви заплати вземахте вие и какви вземаха хората в града.Пуу че не те е срам и да го казваш.Селяндури гадни че свалихте цървулите и станахте големите граждани.Че даваха премии по 10000 марки на играчи като хората се редяха по опашки и си брояха стотинките за хляб.Че с държавната пара Отверката беше най великия във Бургас.Безплатни билети чушкопеци от ритони безплатни екскурзии се замазваха очите на бургазлии за най големия замърсител във Бургас.Града с най много ракови заболявания.И после шарана вие е виновен.Казах ходете ги разправяте на новобургазлиите и на 15 годишните.Не сте вървежни тука.

Споко бре ! Пак не си прав ! Да Порточана даваше бонуси, но за свършена работа - победа. Не даваше като ИЗРОДА по 25 000 марки заплати на сульо и пульо !!!! Да заплати вземахме, но си дадохме здравето, за да играете вие на ОТКРАДНАТИЯ стадион !

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 18 мар 2014 11:40

Ако някой се е засегнал от от това което написах си е негов проблем.Така го мисля аз и ми омръзна да ви слушам простотиите че за всичко ви е виновен шарана.Значи по времето на дражев педе..са доволно потривахте ръце сега станахте големи радетели за бургаския футбол.Гадно е да манипулирате хората това си е ваше шествие и то не е "Да спасим футбола във Бургас" а да спасим Нефтохимик.Ама типично във ваш стил опитвате да грабнете вълната.Всеки си има акъл в главата и отговаря за себе си.
Ицо имам един въпрос към теб.
Ти ходили на мачове на лъскавия и помпозен Черноморец по времето на великотърновския,защото аз да съм ходил най много на 5 мача.
Може и да не ми отговаряш.
Аз фалша го виждам и не си кривя душата,схемата беше същата както по Порточаново време.Далавера,далавера и пак далавера.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

ricki69
Контакти:

Мнениеот ricki69 » 21 мар 2014 16:24

ivan56 написа:Ако някой се е засегнал от от това което написах си е негов проблем.Така го мисля аз и ми омръзна да ви слушам простотиите че за всичко ви е виновен шарана.Значи по времето на дражев педе..са доволно потривахте ръце сега станахте големи радетели за бургаския футбол.Гадно е да манипулирате хората това си е ваше шествие и то не е "Да спасим футбола във Бургас" а да спасим Нефтохимик.Ама типично във ваш стил опитвате да грабнете вълната.Всеки си има акъл в главата и отговаря за себе си.
Ицо имам един въпрос към теб.
Ти ходили на мачове на лъскавия и помпозен Черноморец по времето на великотърновския,защото аз да съм ходил най много на 5 мача.
Може и да не ми отговаряш.
Аз фалша го виждам и не си кривя душата,схемата беше същата както по Порточаново време.Далавера,далавера и пак далавера.

Ти и братята ти шарани сте шизофреници. От дума не разбират затова сме на тоя хал. Ние ще се оправим някак ама вас не ви виждам.

Върни се в “Футбол - България”