Свободомислеща България признава референдума в Крим!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

гражданин от село

Re: Свободомислеща България признава референдума в Крим!

Мнениеот гражданин от село » 17 мар 2014 21:13

Captain Stottlemeyer написа:Защото сме се хванали на хорото и трябва да го играем. Защото на мен не ми пука нито за руснаците, нито за украинците, нито за Крим, нито за Севастопол. На мен ми пука за българите и за България, а в интерес на България понастоящем е да бъде с ЕС и НАТО, като се опита максимално (доколкото това е възможно) да запази добри отношения с Русия... 8-)

Аз хоро с педали не играя и никога не съм се хващал,ако имаш някакъв извратен интерес да си с тях не го налагай на другите.

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 17 мар 2014 21:15

RedeviL написа:Гледам и Роската се е произнесъл по случая.. Ще ме светне ли някой доколко българската икономика и в частност туризмът зависят от руските интереси? А дали те са по-маловажни от тези на катарските например? :? Иначе като гледам нагласите в България, ми ние сме по-негативни спрямо Русия, отколкото Турция да речем.. :)

Така е зарад олигофрените, дето се барат за напредничеви и демократи, а са всъщност едни лайна! Те правят някаква безумна логическа връзка комунизъм-БСП-Русия и толкоз! Серат отгоре обилно, гарнират с пикня и смятат, че са си изпълнили дълга и задоволили демократското его! Русия все им пречи, ама от 25 години тук не командва Русия, а негрите и триполовите... Иди им го обясни, ама не става... Жалки чифутски еветчии.
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 17 мар 2014 21:19

Плевела днес е и...ал едно много рЕдко л..но от Лондон.Тук вече стигна дъното! Честито на Крим! Честито на Русия!
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 17 мар 2014 21:20

vannistelroy написа:Само Черноморец Бургас!

Като присъединим южната част на Покрайнината ще мине към Бургаска област. :)

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 17 мар 2014 21:22

Синьо сърце написа:
RedeviL написа:Гледам и Роската се е произнесъл по случая.. Ще ме светне ли някой доколко българската икономика и в частност туризмът зависят от руските интереси? А дали те са по-маловажни от тези на катарските например? :? Иначе като гледам нагласите в България, ми ние сме по-негативни спрямо Русия, отколкото Турция да речем.. :)

Така е зарад олигофрените, дето се барат за напредничеви и демократи, а са всъщност едни лайна! Те правят някаква безумна логическа връзка комунизъм-БСП-Русия и толкоз! Серат отгоре обилно, гарнират с пикня и смятат, че са си изпълнили дълга и задоволили демократското его! Русия все им пречи, ама от 25 години тук не командва Русия, а негрите и триполовите... Иди им го обясни, ама не става... Жалки чифутски еветчии.

Така е... И "медиите" също спомогнаха, за да мислим по този начин!

СТАМАТ

Мнениеот СТАМАТ » 17 мар 2014 21:25

Това са сегашните управляващи братска Украйна. Вижте демократът Ляшко!!!!
http://novorus.info/news/video/13977-ki ... video.html
http://www.youtube.com/watch?v=C5XGmEi-8pY
Аз и този човек сме от различни отбори, но всеки има право на ЛЮБОВ!!!

СТАМАТ

Мнениеот СТАМАТ » 17 мар 2014 21:25

А тук вижте фрау Меркел! Гледа като дрогирана и е бледа като платно след думите на Хер Грегор Гизи в Парламента!!!

http://novorus.info/news/policy/13990-g ... video.html
http://www.youtube.com/watch?v=C5XGmEi-8pY
Аз и този човек сме от различни отбори, но всеки има право на ЛЮБОВ!!!

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 17 мар 2014 21:25

Ето, Путин е подписал указ за Крим...Русия категорично приема предизвикателството и заявява на всички, че не ѝ пука от мнението на негрите и триполовите!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Емигрант 45

Мнениеот Емигрант 45 » 17 мар 2014 21:27

Captain Stottlemeyer написа:
fcb_bg написа:...Сега за действията през ВСВ ли ще си говорим или ще обясниш какво точно искаш да кажеш? Има ли право България на позиция или не, без да го увърташ "има, ама...".

Говорим си за ВСВ, защото тогава мои сънародници - българи са били изселени от Крим по заповед на бащицата Сталин. Без да го увъртам ти казвам еднозначно като Българин: Русия няма работа в Крим. Действията на Русия представляват агресия и противоречат на договора между РФ и Украйна.

Браво,Кейптан,винаги съм уважаал мнението и постовете ти.ИСТИНСКИ ЛЕВСКАР!!! :)

П.П.между впрочем можеш да обясниш защо сме : "ОТБОРА НА НАРОДА" :)

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 17 мар 2014 21:30

Синьо сърце написа:Ето, Путин е подписал указ за Крим...Русия категорично приема предизвикателството и заявява на всички, че не ѝ пука от мнението на негрите и триполовите!

Да, и аз сега прочетох,че е подписал.Евала!
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Върни се в “Свободна зона”