Агаси - велик шампион или велик измамник
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Агаси - велик шампион или велик измамник
Какво ще кажете за скандалната автобиография на Агаси ? Дали всичко , което казва , е истина ? И беше ли редно да го прави ? Давам думата на вас 

- Прикачени файлове
-
330px-Andre_Agassi_2005_US_Clay_Court.jpg
- (49.53 KиБ) Свален 1244 пъти
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]
Re: Агаси - велик шампион или велик измамник
Аз вингаи съм харесвал Агаси , но мисля , че постъпи много грешно този път. Оклепа много здраво не само себе си , но и тениса като цяло.
ПС. Както каза Сафин: Да върне всички пари и титли , които е спечелил по нечестен начин.
ПС. Както каза Сафин: Да върне всички пари и титли , които е спечелил по нечестен начин.
Katochimoto!
Причината, поради която „нищото" не може да се превърне в „нещо", се състои в това, че то не може да се трансформира, без да изостави състоянието си на „небитие", а не може да го направи и като го изостави .
Причината, поради която „нищото" не може да се превърне в „нещо", се състои в това, че то не може да се трансформира, без да изостави състоянието си на „небитие", а не може да го направи и като го изостави .
Може ли малко повече инфо за това какви машинации е правил и как точно се е оклепал 

[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
Общо взето взимал е наркотици и е лъгал АТП . С две думи - печелил е нечестно.Кога и колко не знам , а сега ще спечели луди пари от книгата , която написа.Срина доста сериозно имиджа на тениса..
Katochimoto!
Madridist написа:Може ли малко повече инфо за това какви машинации е правил и как точно се е оклепал
Осемкратният носител на титли от Големия Шлем Андре Агаси признава в своята нова автобиография, че е употребявал забранени вещества по време на кариерата си и е излъгал за това, за да избегне наказание. Агаси пише в книгата си, че е употребявал метамфетамини в края на 90-те години.
В края на 1997 година Агаси, който в момента е на 39 години, е получил обаждане от доктор, работещ в АТР, в което го уведомява за високо ниво на метамфетамини в допинг пробата му.
"Моето име, моята кариера, всичко беше заложено на карта. Няколко дни по-късно написах писмо до АТР, в което излъгах, за да избегна наказание", пише Агаси. Той заявява още, че се срамува от постъпката си и не може да се каже, че е бил пристрастен към тези забранени вещества.
"Не мога да говоря за пристрастяване, но разбира се това е голям проблем. Чувствам се засрамен и си обещах, че това ще е последната лъжа в моя живот", пише още в автобиографията.
Агаси се отказа от тениса през 2006 година. Той заяви, че не се притеснява от реакцията на феновете си след тези признания. "Емоциите са винаги изписани на лицето ми. Всъщност съм развълнуван, че разкривам на света цялата история", добавя Агаси.
Бившата звезда на американския тенис Андре Агаси призна, че е взимал допинг в дългата си и повече от успешна кариера. Шокиращото разкритие той направи в автобиографията си, която ще се появи на пазара в САЩ на 9 ноември. Томчето се казва "Open: an autobiography". Части от текста бяха публикувани с рекламна цел тази седмица в трите най-авторитетни американски медии - Times, Sports Illustrated и People Magazines.
Андре Агаси не крие, че е употребявал и тежка дрога, докато е играл тенис. Той дори признава, че е давал положителни проби на тестовете за допинг през 1997 година. Успявал обаче да се договори със спортните шефове, за да избегне скандалите и да не опетни името си.
Американецът, който има 8 титли от "Големия шлем", е бил зависим към метамфетамините в един от най-тежките периоди в живота си. Такъв е раздялата с първата му съпруга - холивудската звезда Брук Шийлдс. Заради развода и депресията Агаси търпи крушение в кариерата си на тенисист и се свлича жестоко в ранглистата. Тогава посяга към дрогата. След като научава за положителна проба за допинг, американецът пише писмо до ръководството на ATP. В него Андре разказва как по погрешка е изпил чаша водка, в която един от неговите хора в треньорския щаб е бил изсипал забранената субстанция. Шефовете на АТР решават да не шумят по случая и бързо, бързо го забравят.
"Шмъркал съм, признава още Агаси в автобиографията си. - В живота си имах трагични периоди, в които тъгата постоянно ме преследваше. Но след всеки такъв момент идва вълна от еуфория, която изстъргва цялата негативна енергия от главата ти. Никога не съм се чувствал толкова жив, толкова изпълен с надежда и енергия, както в тези мигове след дълбоката тъга и депресия".
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]
Това не го прави по малко велик. Всички големи спортисти лапат допинг. Майкъл Фелпс с какво спечели 8 олимпийски титли - с корнифлейкс? Юсеин Болт какво пие? Сигурно само вода. Хайде, ясно е на всички, че без допинг няма големи постижения. Ясно е, че допингът трябва да бъде разрешен.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание
- POPCORN
- Контакти:
то всеки взима забранени неща, така че не го прави по-малко велик!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
dodo7271 написа:Това не го прави по малко велик. Всички големи спортисти лапат допинг. Майкъл Фелпс с какво спечели 8 олимпийски титли - с корнифлейкс? Юсеин Болт какво пие? Сигурно само вода. Хайде, ясно е на всички, че без допинг няма големи постижения. Ясно е, че допингът трябва да бъде разрешен.
Под понятието допинг се разбира приемането на вещества и медикаменти, неразрешени за използване за постигане на големи постижения в спорта. Тези вещества и медикаменти правят спортиста по силен и издръжлив от нормалната си спортна форма.
Допингът застрашава съществуването на световния спорт, тъй като истинските спортни постижения биха се дължали единствено на приема на химични съставки и медикаменти, а не на човешката воля и реални спортни качества.
Поради тези опасности световния спорт е приел списък на неразрешените вещества (Допинглист), които не бива да приема един атлет. Всяка спортна федерация и всеки спортист е длъжен да се съобразява с това.
На повечето спортни състезания, които изискват сила и издръжливост от атлетите съществува допинг контрол. Допинг-контролът се осъществява като се взима проба от спортиста (кръв, урина и др.) и ако той е приел забранено химическо вещество получава наказание. Наказанията най-често са забраняване на спортни изяви за определено време, парични глоби и отнемане на отличия и титли, които той е спечелил благодарение на допинга.
Няма какво повече да кажа ...
- love_hurts
Аз ще кажа, че в САЩ и Русия са наляти милиони за създаването на лаборатории където се прави "легален" допинг. Тоест не може да се засече !
batmanlevski написа: Батков,България е с теб !
ЕМИЛ написа:Изслушах го внимателно интервюто на Батков и мога да ви кажа ,че този човек хич не си поплюва.Тепърва ЦСКА ще ги сполетява синият гняв.Приятели червени-светът ще ви се види тесен......
love_hurts написа:Аз ще кажа, че в САЩ и Русия са наляти милиони за създаването на лаборатории където се прави "легален" допинг. Тоест не може да се засече !
Прав си - но това не значи , че е безопасен !!!