Може и да губим ,но пееем винаги с вас.....

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Re: Може и да губим ,но пееем винаги с вас.....

Мнениеот plovdivram » 17 мар 2014 16:21

kanara1978 написа:Станков е треньор едно към едно като Стойчо Стоев.Ако има много добри футболисти ще направи фурор.И Стойчо преди това е водил Монтана и никой не го е зачитал за треньор.Пак ви казвам не се заяждам.Само Хамза вчера струваше колкото вашия целия отбор да водите до 84 минута си е направо успех.Бихме с късмет признавам чист късмет

Не е само Станков и Стоев... В БГ има много кадърни хора и футболисти, които ако не участваха в това нещо, което се нарича "БГ футбол" щяха да са си на едно много прилично ниво, което щеше да пълни стадионите... Колкото за мача вчера аз не бих заложил само на "късмета", 'щото при втория гол (особено) нещата говорят или за "БГ синдром" или за не добре свършена работа в отработването на такива ситуации, което вече си е треньорска работа... Гледах поне 100-ина сигурно пъти ситуацията около 2-рия гол на Иван Цветков и трябва да кажа, че обстоятелствата са много странни... Човека, който го пазеше изведнъж тръгна да "покрива" друг противников играч, до който вече имаше играч в черно-бяло... в резултат, точно играча, който трябваше да покрие Иван Цветков се сблъсква с вратаря ни, който пък странно изобщо не тръгва по посока на траекторията на топката, и един вид заема позиция, която със сигурност го оставя под топката... другият защитник, пред чийто очи се случва това вместо да се впусне да поправи грешката на партньорите си пък прави няколко крачки назад, с което бе осигурена СВОБОДА на Иван Цветков и той НЕОБЕЗПОКОЯВАН вкарва за 2:1 НА ПРАЗНА ВРАТА!!! Кой или какво е виновно за това не знам.... но за мен си остава загадка поведението на футболистите ни в ситуация, при която БАЛОННАТА ТОПКА лети около 2 СЕКУНДИ (това е много време) и се оказва, че само Иван Цветков я вижда къде ще отиде!!! Каква беше тази защита и какво направи в този момент - пълна "загадка"!!!
Изображение

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 17 мар 2014 17:35

Това е ситуацията от втория гол за "Ботев", развила се между 86 мин. и 16 сек. и 86 мин. и 18 сек. (т.е. - 2 сек.) ... Оставил съм само разположението и движението на защитата ни... Ами айде кажете си мнението... На първата се вижда добре, че до всеки от футболистите на "Ботев" си има хора, а в последните две вече ЯСНО се вижда, че там където ще падне топката има поне двама СВОБОДНИ футболисти в жълто, а около самият Иван Цветков на 3 метра в радиус няма никой в черно-бяло... Да не говорим за пасивността на Диего (ако не се лъжа), който вместо да тръгне към оставените сами футболисти на "Ботев" прави крачки назад, с което се отдалечава от тях сякаш иска да им остави още свободно пространство... Не знам... Кажете си мнението...

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
Raoul_Duke

Мнениеот Raoul_Duke » 17 мар 2014 17:56

Нарича се "движение без топка". Вашите са си съсредоточили усилията върху Хамза, Лукин(който вкара на Локо Сф), Спрокел и т.н. и изпуснаха Цветков. Грешка на защитата. Колективна. Без такива, няма да има голове! Да твърдиш, че тоя мач "мирише" е пълна щуротия. Коко ви е деформирал.
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg

[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 17 мар 2014 18:06

Raoul_Duke написа:Нарича се "движение без топка". Вашите са си съсредоточили усилията върху Хамза, Лукин(който вкара на Локо Сф), Спрокел и т.н. и изпуснаха Цветков. Грешка на защитата. Колективна. Без такива, няма да има голове! Да твърдиш, че тоя мач "мирише" е пълна щуротия. Коко ви е деформирал.

Някъде да съм твърдял, че "мирише"?!... Това е като онова за "Доган"... Пак ТИ го казваш!!! :)
Колкото до "движението без топка"... Да... такива "колективни" грешки се правят, ама в "махленски мачове"... т.е. от футболисти, които не знаят какво е ПРОФЕСИОНАЛЕН футбол... ама от такива, които са играли в отбори като "Кристъл Палас" или в национални гарнитури и пр. е малко "странно" не мислиш ли?!! Това е ДЕРБИ и те го знаят!!! "Колективна грешка" при която само футболистите на "Ботев" виждат къде ще отиде топката... :) Да оставиш почти ПОЛОВИНАТА си наказателно поле НЕПОКРИТО в края на мача!!! :) Да!!! "колективна грешка" е!!! :)
Изображение

Потребителски аватар
Raoul_Duke

Мнениеот Raoul_Duke » 17 мар 2014 18:16

Ами след като използваш толкова често кавички, когато става въпрос за грешката, очевидно е, че намекваш, че има нещо нередно, дори и да не си го написъл. Напълно нормално е да се случват и такива наглед "махленски" грешки. Все едно аз да ти кажа, как е възможно национал на Румъния и бивш капитан на Витес да пуснат гол от двама футболни дядовци?! Или пък първия гол, дето ни вкараха Лудогорец за 2-2. Или пък грешката на Стаховяк, която доведе до равенството срещу Левски... Все дерби мачове. Напълно в реда на нещата си е да се случват подобни неща, щото иначе нямаше да има голове.
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg

Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 17 мар 2014 18:26

Raoul_Duke написа:Ами след като използваш толкова често кавички, когато става въпрос за грешката, очевидно е, че намекваш, че има нещо нередно, дори и да не си го написъл. Напълно нормално е да се случват и такива наглед "махленски" грешки. Все едно аз да ти кажа, как е възможно национал на Румъния и бивш капитан на Витес да пуснат гол от двама футболни дядовци?! Или пък първия гол, дето ни вкараха Лудогорец за 2-2. Или пък грешката на Стаховяк, която доведе до равенството срещу Левски... Все дерби мачове. Напълно в реда на нещата си е да се случват подобни неща, щото иначе нямаше да има голове.

Ами аз не ти давам "наклон" какво да мислиш и какво да говориш... Аз просто коментирам нещо, което е очевадно!!! Ти казваш, че това било "движение без топка, с което Н'Дайе бил увлечен от другите ви в нападение", което дори да е така е странно, при положение, че Н'Дайе ОЧЕВАДНО, ПРОТИВНО НА ДВИЖЕНИЕТО НА ТОПКАТА оставя този, до който ПЕРСОНАЛНО е застанал за да се "сбие" с останалите защитници на Локомотив + ВРАТАРЯ.... НО!! Да допуснем, че си прав... Кажи ми тогава, 'що за "движение без топка" е това на Диего, който е с лице и към летящата топка и към ОСТАВАЩИЯТ абсолютно сам Иван Цветков и който (Диего) определено не е "подлъган" от нападателите ви... Ами кажи ми... не е ли странно, че той НЕ САМО, че вижда какво се случва, ами вместо да тръгне по посока на оставащия САМ Цветков тръгва да прави КРАЧКИ НАЗАД оставяйки ТРИМА нападатели на Ботев един до друг САМИ!!! Ето, затова казвам, че поведението на защитата ни е странно!!! А, дали "МИРИШЕ" не знам... но поведението им в тази ситуация е меко казано СТРАННО!!!
Изображение

Потребителски аватар
Raoul_Duke

Мнениеот Raoul_Duke » 17 мар 2014 18:36

Сега гледам повторението на видео. Първоначално Н'Дайе пази Цветков, който е и най-близо от нашите до вратата ви. След центрирането Лукин и Спрокел изведнъж се врязват и Н'Дайе заедно с централните ви се "прехвърлят" на тях. Увличат ги и освобождават Ванката. А Диего що стои и гледа отблизо не знам. Предполагам пази отзад, да не би топката да се отбие в нечия глава и някой от неговата зона да я прасне вътре. Знам ли, не съм треньор, не ги разбирам толкова. Той дори и да се беше бутнал във Вуйчо, най-много да го беше съборил за дузпа, щото така или иначе няма как да вземе висока топка от него.

Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 17 мар 2014 18:42

Raoul_Duke написа:Сега гледам повторението на видео. Първоначално Н'Дайе пази Цветков, който е и най-близо от нашите до вратата ви. След центрирането Лукин и Спрокел изведнъж се врязват и Н'Дайе заедно с централните ви се "прехвърлят" на тях. Увличат ги и освобождават Ванката. А Диего що стои и гледа отблизо не знам. Предполагам пази отзад, да не би топката да се отбие в нечия глава и някой от неговата зона да я прасне вътре. Знам ли, не съм треньор, не ги разбирам толкова. Той дори и да се беше бутнал във Вуйчо, най-много да го беше съборил за дузпа, щото така или иначе няма как да вземе висока топка от него.

Щеше да си прав... ако топката не беше БАЛОННА и нямаше време ВСИЧКИ на терена да се огледат и да видят, че ще отиде ТОЧНО ТАМ... Няма ЛОГИКА в този случай, защитата да се ориентира по ФУТБОЛИСТИТЕ, а не по ДВИЖЕНИЕТО на топката!!! Т.е. няма ПРОФЕСИОНАЛЕН ФУТБОЛИСТ, който да си ОСТАВИ персонално пазения футболист (увлечен от "движението без топка") при положение, че ОЧЕВАДНО ТОПКАТА ЛЕТИ КЪМ НЕГОВИЯ ЧОВЕК!!!
Изображение

Потребителски аватар
Raoul_Duke

Мнениеот Raoul_Duke » 17 мар 2014 18:53

Няма как в момента на центрирането да знаеш къде точно ще отиде топката и на чия глава ще падне. Спрокел и Лукин влезнаха пред Господинов в момента, в който Куртеан я ритна. Нали знаеш, че "на телевизора" винаги изглежда по-лесно. Като си тичал 90 минути като кон, едва ли нещата са толкова ясни и лесни за противодействие.

Изображение[/offtopic]

Върни се в “Локо Пловдив”