Формат на първенството

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
CSKA 78

Re: Формат на първенството

Мнениеот CSKA 78 » 17 мар 2014 16:40

kupo написа:Много ми е интересно едно:
Гледам Берое е с 39 точки а Черно море и Левски по 44 при евентуален успех на заралии в два мача и две загуби на единия от двата отбора Берое ще излезне ли на 7място в класирането или ще е 8-ми с повече точки от 7-я ??"

Форматът си е много добър!Само трябваше на отборите от втората 7-ца да им намалят точките наполовина. Тогава щеше да има истински битки в "оцеляващата група" и никой нямаше да им е виновен,след като през нормалният сезон не са се класирали по-напред.По този начин и борбата за класиране в първата 7-ца ще е по-ужесточен.
Берое може да задминат и Ботевь,нищо не се знае,далеч съм от мисълта да ставам адвокат на отборите от първата 7-ца.Но отборите от първата 7-ца играят с отбори от първата 7-ца,а Берое ще играят с Любимец,Нефтохимик и Пирин ГД-нещата са несъпоставими.Да не говорим,че дали си на 5-то, или 8-мо място,разликата е само в по-голямото его на собственика на отборът класирал се на 5-то място. :( ;)
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 17 мар 2014 16:54

Бих искал да имаме 16,но силни отбора.Какъв е смисъла като 6 както в предходните години са пълнеж?Тази тема многократно сме я дъвкали и аз съм си казал мнението.Към този момент идеалния вариант е 10 отбора като последния изпада,а предпоследния играе плейоф за оставане/влизане с втория от Б група.
Последна промяна от Parmalat на 17 мар 2014 16:57, променено общо 1 път.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 17 мар 2014 16:56

CSKA 78 написа:Форматът си е много добър!Само трябваше на отборите от втората 7-ца да им намалят точките наполовина.

И ако даден отбор е имал 21 точки (примерно) в редовния сезон, с колко трябва да започне плейофите? С 10.5??? Ще станем за смях на цял свят.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 17 мар 2014 16:59

mistreated написа:
CSKA 78 написа:Форматът си е много добър!Само трябваше на отборите от втората 7-ца да им намалят точките наполовина.

И ако даден отбор е имал 21 точки (примерно) в редовния сезон, с колко трябва да започне плейофите? С 10.5??? Ще станем за смях на цял свят.

С 11 закръглява се в полза на отбора! ;)
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 17 мар 2014 17:27

Трябваше да се почне от 0 точки, за да може и седмия в класирането да има шанс за нещо, а сега единственото, което му остана, е да плюе по съперниците! :mrgreen: :)
Даже и това вече не върви! :) Остана някаква надежда, че Ботев ще легне втори път, само че реалността сочи победа с два или повече гола разлика за канарчетата! На тях им легна Локо, за да останат с два варианта в играта, само че ся нема да легнат на Левски! Ами ще ги разпертушинят съвсем. После ще ни разпертушинят и нас, ако решат да сменят Мъри.

Кръгът е доста омагьосан, та какъвто и да е форматът, въобще няма да приятно е за гледане! :cry: Все ми е тая дали ще гледаме Локо сф, Славия или Левски- всичките са от една черга. Само дето едните могат да изпускат една или две дузпи на мач, а им свирят по две, а другите не могат да стигнат и до положение за дузпа! :lol:
Вече се чудя кой от кой е по-зле, затова не ми дреме за формата! Щом лидерът излиза срещу Валенсия и става за смях, какво остава останалите! :mrgreen:

Единственото по-хубаво нещо в тая А група е, че ЦСКА си е ЦСКА- силен, слаб, с резерви, без резерви, излиза и бие, всичко останало чека втора дузпа да вкара, че първата е неуспешна!
На Стиви Джи му дадоха три, но той пък изтърва третата! Цял живот никой не пипва в Англия формата и хората си трупат успехи, а в България все нещо ни пречи-на едните формата, на другите съдията или тревата! :mrgreen:
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 17 мар 2014 17:47

mistreated написа:

Ние и сега ще станем за смях, след края на шампионата, когато осмият ще има повече точки от седмият, та може и от шестият :evil:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
YANTRA_FOREVER
Контакти:

Мнениеот YANTRA_FOREVER » 17 мар 2014 18:13

Parmalat написа:Бих искал да имаме 16,но силни отбора.Какъв е смисъла като 6 както в предходните години са пълнеж?Тази тема многократно сме я дъвкали и аз съм си казал мнението.Към този момент идеалния вариант е 10 отбора като последния изпада,а предпоследния играе плейоф за оставане/влизане с втория от Б група.

А вие феновете на отбори от А група мислите ли за тези в Б и В? Те за какво ще играят като знаят, че имат реален шанс 1: на не знам си колко да влязат в А група? Примерно при десет отбора махаме последните 4 от сега и изпада Славия/Локо Сф/ Черноморец. И какво? Догодина се връща или в краен случай ако се появи някой като Лудогорец, Литекс или Ботев с много пари от долните групи. И в двата случая 3-4 отбора ще се въртят от А в Б група. :?
Изображение Изображение

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 18 мар 2014 01:01

Формата е интересен,просто така се стекоха мачовете,че във втората седмица всичко е ясно ако бяха по близки точките щеше да е по-интересно.За мен 14 отбора са идеялни.
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 18 мар 2014 01:04

CSKA 78 написа:
mistreated написа:

С 11 закръглява се в полза на отбора! ;)

Това пък ощетява отбора,който е завършил с 22 точки и неговите ще станат 11.
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 18 мар 2014 09:31

Кашчей написа:
mistreated написа:

Ние и сега ще станем за смях, след края на шампионата, когато осмият ще има повече точки от седмият, та може и от шестият :evil:

Вече са съвсем отделни "дивизии" - "шампионска" и "изпадаща". Това е все едно да твърдиш, че отборите от Б група ще имат повече точки от тези от А група и затова трябва да са пред тях в общото класиране.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Върни се в “Футбол - България”