върти ми се нещо от сорта 3:1 , 2:1 ... смятам че Левски ще вкара гол и съм сигурен че ще изпусне някои друг в своята врата
все пак 55% на 45% за Левски са шансовете ,много ще е трудно да продължим
КБ 1/4 финал-реванш:"Ботев"-"Левски"2:0(1:3)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: КБ 1/4 финал-реванш:"Ботев"-"Левски"(1:3)
W84me написа:1:1 ВЪПРЕКИ СУХИЯ И ФУТБОЛИСТИТЕ!

- MASTER_COOL
- Контакти:
Мисля, че ще ги изклатите с 2:0 

[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
- Ботевъ Пловдивски
- Контакти:
Ще победим, но Мъри ще направи всичко възможно да не продължим напред. Той знае как
Вуйчо трябва да започне титуляр, но много бих се изненадал ако стане факт.

- captain_drifuss
- Контакти:
2-0 въпреки Мъриньо.
Ботевъ Пловдивски написа:Ще победим, но Мъри ще направи всичко възможно да не продължим напред. Той знае какВуйчо трябва да започне титуляр, но много бих се изненадал ако стане факт.
Мхм... Вероятно и Мъри нарочно е направил така, че да загубите първия мач?
- Ботевъ Пловдивски
- Контакти:
tprodanov написа:Ботевъ Пловдивски написа:Ще победим, но Мъри ще направи всичко възможно да не продължим напред. Той знае какВуйчо трябва да започне титуляр, но много бих се изненадал ако стане факт.
Мхм... Вероятно и Мъри нарочно е направил така, че да загубите първия мач?
Знам, че не си, все пак всеки гледа своя си отбор, но... проследи ли какви смени и кога направи? Не знам дали си гледал и играта ни срещу Локо Сф второто полувреме, но откри ли 10-те разлики в представянето ни срещу вас на "Герена"? Въобще, прави ли ти впечатление, че "Ботев" е изиграл най-слабите си мачове под ръководството на г-н Стоилов срещу "Левски" на "Герена", в момент, в който играта ви е под всякаква критика? Въобще, изиграл, за "играта" ни срещу вас е много силна дума. Не ти ли се вижда странно, че отбор, който буквално за 2-3 минути обръща мачове срещу "Локомотив"-ите, не можа да направи дори нещо напомнящо обрат срещу вас?

Ботевъ Пловдивски написа: Знам, че не си, все пак всеки гледа своя си отбор, но... проследи ли какви смени и кога направи? Не знам дали си гледал и играта ни срещу Локо Сф второто полувреме, но откри ли 10-те разлики в представянето ни срещу вас на "Герена"? Въобще, прави ли ти впечатление, че "Ботев" е изиграл най-слабите си мачове под ръководството на г-н Стоилов срещу "Левски", в момент, в който играта ви е под всякаква критика? Въобще, изиграл, за "играта" ни срещу вас е много силна дума. Не ти ли се вижда странно, че отбор, който буквално за 2-3 минути обръща мачове срещу "Локомотив"-ите, не можа да направи дори нещо напомнящо обрат срещу вас?
Остави косвените улики дет се вика... Кажи си го ясно - това ли е мнението ти - твърдиш, че Мъри умишлено губи мачовете си срещу Левски?
- Ботевъ Пловдивски
- Контакти:
tprodanov написа:Ботевъ Пловдивски написа: Знам, че не си, все пак всеки гледа своя си отбор, но... проследи ли какви смени и кога направи? Не знам дали си гледал и играта ни срещу Локо Сф второто полувреме, но откри ли 10-те разлики в представянето ни срещу вас на "Герена"? Въобще, прави ли ти впечатление, че "Ботев" е изиграл най-слабите си мачове под ръководството на г-н Стоилов срещу "Левски", в момент, в който играта ви е под всякаква критика? Въобще, изиграл, за "играта" ни срещу вас е много силна дума. Не ти ли се вижда странно, че отбор, който буквално за 2-3 минути обръща мачове срещу "Локомотив"-ите, не можа да направи дори нещо напомнящо обрат срещу вас?
Остави косвените улики дет се вика... Кажи си го ясно - това ли е мнението ти - твърдиш, че Мъри умишлено губи мачовете си срещу Левски?
Не стана ли ясно, че това е мнението ми? Всички стратегически грешки във воденето на мачовете, които е демонстрирал при нас, достигат гротескни размери, когато дойдем да играем с вас на "Герена". На ваш терен той играе така, че да не спечелим. Ако оставиш "Левски" да си разиграва спокойно, да гради атаките както си иска и да е играе на скорост, очевидно не искаш да спечелиш, а и няма как да стане. Надявам се да има достатъчно здрав разум да не постави същата постановка в Коматево. Но че ще опита да ви улесни, за това съм сигурен

- Agnostic front 1912
- Контакти:
Стоилов няма да мотивира играчите,но ние ще го направим!Дано ги отстраним с 2 чисти гола!
Щеше да бъде добре ако беше подал оставката си след мача с малцинствата и някой от легендите на клуба да води отбора срещу Левски.

[wrapimg=]http://img2.sportal.bg/uploads/news/2012_11/images/00354091.jpg[/wrapimg]