4au6 написа:Не очаквам добър резултат за Ботев.За жалост мъри не може-не иска да играе срещу Левски.Есента бихме не защото той води добре отбора,а защото си имахме ТОШКО.Кой не им скъса мрежата на левскарите само ние не успяхме.БОТЕВ трябва да бъде воден от доказан специалист които не е от софийско котило със софийски фенски пристрастия или от някои от нашата школа ДОКАЗАН БОТЕВИСТ.Треньор които ще милее за отбора така както мен и останалите фенове.Справка Стойчо и ЦСКА-надъхани до последната минута.Аз не съм чул ни веднъж от устата на сегашният специалист да каже "Ние от БОТЕВ",а слушам че той бил професионалист.Ами тогава професионално си иди.
тея "милеещите" за отбора ботевисти ги знаем, ай няма нужда ... тая баница сме я яли, ама то кат' няма кво друго да се каже и се почва "трябва да е ботевист, трябва да милее за отбора". разберете, че тук става въпрос за можене и за неможене. мен не ме интересува кой ще води отбори - искам моят любим отбор да играе, а не да се мъчи на терена. при положение, че ти осигуряват база, осигуряват ти селекция и ти да цъкаш футбол от средата на 80-те с изсипани топки, опити за пробиви само и единствено по крилата, при наличието на супер инертни бекове и неопределена средна линия ... няма как да я бъде.
иначе за мача очаквам да бием, но левски да продължи.