Ботев (Пловдив) - Левски (София) | 1/4финал реванш за Купата

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
костенурк
Контакти:

Re: Ботев (Пловдив) - Левски (София) | 1/4финал реванш за Купата

Мнениеот костенурк » 17 мар 2014 08:58

tprodanov написа:Нашата селекция струва 0 лв., а вашата 3млн. Истината, дори като думичка, написана от теб звучи некак си извратено :mrgreen:

Кво като ни е 3 млн селекцията,що не кажете че ни напуснаха едни от най-добрите играчи в бг първенството-Неделев Бобан и Галчев гръбнака на отбора ни.вие привлякохте мегазвездЪта boji 86 :mrgreen:
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 17 мар 2014 09:00

Ами например защото и нашите най-добри играчи Родригес и Вутов си тръгнаха. Пробвай с нова опорна точка.

Потребителски аватар
pucky
Контакти:

Мнениеот pucky » 17 мар 2014 09:16

4au6 написа:Не очаквам добър резултат за Ботев.За жалост мъри не може-не иска да играе срещу Левски.Есента бихме не защото той води добре отбора,а защото си имахме ТОШКО.Кой не им скъса мрежата на левскарите само ние не успяхме.БОТЕВ трябва да бъде воден от доказан специалист които не е от софийско котило със софийски фенски пристрастия или от някои от нашата школа ДОКАЗАН БОТЕВИСТ.Треньор които ще милее за отбора така както мен и останалите фенове.Справка Стойчо и ЦСКА-надъхани до последната минута.Аз не съм чул ни веднъж от устата на сегашният специалист да каже "Ние от БОТЕВ",а слушам че той бил професионалист.Ами тогава професионално си иди.

тея "милеещите" за отбора ботевисти ги знаем, ай няма нужда ... тая баница сме я яли, ама то кат' няма кво друго да се каже и се почва "трябва да е ботевист, трябва да милее за отбора". разберете, че тук става въпрос за можене и за неможене. мен не ме интересува кой ще води отбори - искам моят любим отбор да играе, а не да се мъчи на терена. при положение, че ти осигуряват база, осигуряват ти селекция и ти да цъкаш футбол от средата на 80-те с изсипани топки, опити за пробиви само и единствено по крилата, при наличието на супер инертни бекове и неопределена средна линия ... няма как да я бъде.

иначе за мача очаквам да бием, но левски да продължи.

iliyan

Мнениеот iliyan » 17 мар 2014 09:37

Бийте ги , Ботевци ;) Иначе не могат да се съсредоточат върху празнуването на 100г и строежа на сектора А ;)
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Потребителски аватар
cskasofia1948
Контакти:

Мнениеот cskasofia1948 » 17 мар 2014 09:41

2 : 0
Още от дете, запали моето сърце, винаги ще бъда верен, аз обичам ЦСКА

Потребителски аватар
the_blue_fan
Контакти:

Мнениеот the_blue_fan » 17 мар 2014 09:41

Raoul_Duke написа:В сряда Мъри ще води Ботев срещу Левски, а в неделя - Левски срещу Ботев :mrgreen:

хаха :lol: айде нема нужда :!:
ЛЕВСКИ СОФИЯ

Потребителски аватар
Централен

Мнениеот Централен » 17 мар 2014 09:49

Пжочти сигурно отпадаме.С тези играчи-олигофрени и сухия...
„Човек заради едното име красно живей"
Рачко Пръдлето

" валидол за теб на 07 Окт 2013 19:32 :
Да и некрофил съм. "

Върни се в “Левски”