Искате ли Мъри отново в Левски!!!!!!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Искате ли Мъри отново в Левски!!!!!!
Мъри добре знае на какво е способен Батков, не случайно искаше преди 2 години като условие да стъпи на Герена Сираков да се върне и да му пази гърба, знае, че Мустакът много се меси, затова си мисля, че по-скоро няма да дойде. 

DMS LEVSKI на 17777
Не..Пък и с тая мустаката тиква начело надали някой треньор ще иска. Ще си векуваме със сухаря,защото той единствен е навит. Другите опции са Велев и Жадното..Все употребени и изхвърлени.
110 години любов!
Единствения който Сухия взе, че би. При това с осакатен отбор срещу ебати "извънземната" селекция за една каруца пари... та искате ли го този за треньор?
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
НЕ
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
Аз съм "За" - бостанджията ми е личен любимец, щом в Ботев го решат с играчи за милиони, правете сметка в Левски какво ще става
Ако трябва сериозно да си кажа мнението - Кокала е най-добрия вариант за вас, според мен. Тоя и аз го уважавам - има един култов клип, дето вика на юрдеците "А-а, пидал, пидал може, да"
Моя личен фаворит обаче е Чъки Митов

Леевски, оле

-
- Контакти:
валидол за теб написа:Мъри има качества и го е доказал, но това връщане със сигурност ще доведе до пореден неуспех. Просто ситуацията в Левски е такава, че е без значение треньора!!!Проблемите са на друго място, но явно феновете ги е страх или си предпочитат да се правят на щрауси, отколкото да прогледнат! Изключвам платените, те поне си хранят собствените си гъзове от цялата работа, нервите оставят на вас.
за нас грижа не бери.
гледаите си отбора ,че нищо не играят а само на шанса разчитат.
помнете , ще ви РЕЗНЕМ точно когато най много ви трябват точки,имаме още един мач да изиграем.
-
валкареджио написа:валидол за теб написа:Мъри има качества и го е доказал, но това връщане със сигурност ще доведе до пореден неуспех. Просто ситуацията в Левски е такава, че е без значение треньора!!!Проблемите са на друго място, но явно феновете ги е страх или си предпочитат да се правят на щрауси, отколкото да прогледнат! Изключвам платените, те поне си хранят собствените си гъзове от цялата работа, нервите оставят на вас.
за нас грижа не бери.
гледаите си отбора ,че нищо не играят а само на шанса разчитат.
помнете , ще ви РЕЗНЕМ точно когато най много ви трябват точки,имаме още един мач да изиграем.
Точно тоя последния мач ще се окаже най-важен за розовите, и точно него ще изпортят

- tzvetan_tee
- Контакти:
Защо има удивителен знак, вместо въпросителен на края на изречението?

КОГАТО СИН ГРЪМ УДАРИ, ЧЕРВЕНОТО ЕХО ЗАГЛЪХВА....
- Love in blue
- Контакти:
Моето мнение е че който и да дойде, в момента с тези футболисти нищо няма да промени! Единственото което може да се случи е да загуби и това което е постигнал до сега като треньор !
Много трудно е да си добър когато си сред толкова много злобни хора!
Офияциално никога не бих се отказал от ЛЕВСКИ! Колкото и да ме е яд, да ме натъжава и разкъсва сантимента.....ВИНАГИ ЩЕ СЪМ ЕДИН ОТ ТЯХ!!
Офияциално никога не бих се отказал от ЛЕВСКИ! Колкото и да ме е яд, да ме натъжава и разкъсва сантимента.....ВИНАГИ ЩЕ СЪМ ЕДИН ОТ ТЯХ!!
- tzvetan_tee
- Контакти:
Love in blue написа:Моето мнение е че който и да дойде, в момента с тези футболисти нищо няма да промени! Единственото което може да се случи е да загуби и това което е постигнал до сега като треньор !
Не съм съгалсен. Левски има добри футболисти.
- Мюлдер и Нунез са много добри бекове, особено за България.
- Белаид за мен е защитник, какъвто не сме имали от много, много време. Както каза един човек на мача онзи ден: "На Белаид и к*ра му е футболист"

- Рамос, Туре, Бастос, Старокин също са "за Левски" според мен.
- Божинов, Макриев, Генков са доказани имена.
Проблемът според мен е организационен. Сухият ми е симпатичен, левскар е, но явно не може да си предаде идеите си на футболистите и след първите няколко издънки вече е много трудно. Трябва ново начало на всички ръководни постове, за да може да се тръгне от нулата по правилния път.
КОГАТО СИН ГРЪМ УДАРИ, ЧЕРВЕНОТО ЕХО ЗАГЛЪХВА....