Референдумът в Крим
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Референдумът в Крим
"Цивилизования" Запад към, който се стремим е адски смешен и нагъл. За косово и черна гора може, но за Крим не може. Няма такива нагледци. На всичкото отгоре го правят с референдум и мирно, а докато разни престъпници сриваха Украйна ги подкрепяха и пропагандираха срещу законното украинско правителство. Истината е, че Русия е последната независима крепост в света заедно със Северна Корея, които избягват американизацията. Проблема на Северна Кореяе , че са се изолирали от света и погазват човешките права, за да запазят независимостта си, но от своя страна "цивилизования" Запад ги е изолирал. "Цивилизования" Запад се опитва още от времето на цар Петър да се внедрят в Русия и по времето на Елцин успяха за кратък период да влязат в страната. Да, Русия е тоталитарна държава, но е единствената страна в света, която се опълчва на "цивилизования" Запад!!! A французите водят война срещу америказирането в държавата им, но благодарение на емиграционната си политика ще им е доста трудна с всичката мюсюлманска паплач в страната им. Холивуд е най-големият проводник на американизацията на света и умело докараха черен президент в САЩ с всичките си филми, в които пропагандираха добрият, забавен негър.
Обичам Ви!!!
Това за Крим е много добра новина. Тя ще е тежък урок за всички нефелници, които все още тачат най-човеконенавистния строй в историята. Цената ще е висока, но именно благодарение на този референдум ще я платят в основата си хора, които сами са си я избрали. Някак си, досега пиянките съвсем усилено се опитват да забравят разликите между южна и северна Корея, както и техните причини, между източна и западна Германия.. Но тук това се случва пред очите на целия свят, в 21ви век, във века на комуникациите и информацията. Тук хората ще видят един полуостров как върви назад във времето, докато значително по-бедния му откъм ресурси съсед върви нагоре. С това, човеконенавистния комунизъм, до 15тина години ще бъде дълбоко погребан. Няколко милиона ще измрат от глад, но до голяма степен това ще е техния си избор.
- shotgun blues
- Контакти:
Ами след като хората са си гласували за присъединяване към Русия ,да си отиват в Русия,дано не стават някакви военни сблъсъци от цялата тази работа.
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
tprodanov написа:Това за Крим е много добра новина. Тя ще е тежък урок за всички нефелници, които все още тачат най-човеконенавистния строй в историята. Цената ще е висока, но именно благодарение на този референдум ще я платят в основата си хора, които сами са си я избрали. Някак си, досега пиянките съвсем усилено се опитват да забравят разликите между южна и северна Корея, както и техните причини, между източна и западна Германия.. Но тук това се случва пред очите на целия свят, в 21ви век, във века на комуникациите и информацията. Тук хората ще видят един полуостров как върви назад във времето, докато значително по-бедния му откъм ресурси съсед върви нагоре. С това, човеконенавистния комунизъм, до 15тина години ще бъде дълбоко погр****. Няколко милиона ще измрат от глад, но до голяма степен това ще е техния си избор.
А тъй, ще измрат от глад. Нищо, че тук в европейска България се палят защото не могат да си платят сметките за тока или, че 3г. са без работа, а имат 2 деца. Сега очаквам пак някой редови европеец хубаво да оплюе червените правителства за дереджето на държавата, въпреки че те няма как да се опънат на 7 млн европейски настроени и мислещи българи.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
от утре инициирам референдум за отделяне на Южното черноморие от България. Ей така, щото всеки си има право да се самоопределя. Добре ли е?
Вие изобщо чувате ли се? Ако руснаците винаги са живели 1-2 века назад, ние трябва да ги следваме ли?
Имал съм над 10 мадами от Русия, тъй като съм от Бургас и знаете, лятото...Те и до момента си честитят, когато им се даде международен паспорт (загран паспорт - по тяхно му). А ако си над 55 и си работил във Военните им заводи - забрави! Тва е най-елементарното лишаване от права
но вие тука сте толкова облъчени, че леко диктатурка не ви е проблем.
и вместо да гледаме истинските си проблеми, ние се увличаме по простотии и дигаме джабала за неща, които не ни касаят
Вие изобщо чувате ли се? Ако руснаците винаги са живели 1-2 века назад, ние трябва да ги следваме ли?
Имал съм над 10 мадами от Русия, тъй като съм от Бургас и знаете, лятото...Те и до момента си честитят, когато им се даде международен паспорт (загран паспорт - по тяхно му). А ако си над 55 и си работил във Военните им заводи - забрави! Тва е най-елементарното лишаване от права
но вие тука сте толкова облъчени, че леко диктатурка не ви е проблем.
и вместо да гледаме истинските си проблеми, ние се увличаме по простотии и дигаме джабала за неща, които не ни касаят
Ми стандартът на живот в България се вдигна значително, след като червената власт намаля като сила след 89та. Останалото е тракане по клавиатурите.
tprodanov написа:Ми стандартът на живот в България се вдигна значително, след като червената власт намаля като сила след 89та. Останалото е тракане по клавиатурите.
И как точно се вдигна тоя стандарт за 80% от хората? Пълнят количките в Била И Кауфланд ли или киризят за намаления? Масово карат нови коли или 15-годишни бараки? Слушам гръмкото "Ес ни отпуска еди колко си млн за еди какво си". След 3 месеца чувам "Няма пари". Защо се чудя как тъпият Ес трябва да ни подмята трохи, а не ние да си произвеждаме и да изнасяме както искаме?
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
не съм нито проруски или проамерикански настроен ,ама е лицемерно когато малко по на юг един друг "демократ" убива,затваря тв канали,налага цензура на медии и ЕС и САЩ си траят....сетих се САЩ имат военна база там......всичко е наред объркал съм се
Последна промяна от tomba на 16 мар 2014 23:27, променено общо 1 път.
fcb_bg написа: И как точно се вдигна тоя стандарт за 80% от хората? Пълнят количките в Била И Кауфланд ли или киризят за намаления? Масово карат нови коли или 15-годишни бараки? Слушам гръмкото "Ес ни отпуска еди колко си млн за еди какво си". След 3 месеца чувам "Няма пари". Защо се чудя как тъпият Ес трябва да ни подмята трохи, а не ние да си произвеждаме и да изнасяме както искаме?
Ами има достатъчно макроикономически и социални показатели, които дават отговора на твоето съмнение. Ако това ти е непосилна за възприемане информация, не е в мен вината.
А на въпросът "как" - отговорът е лесен - частна собственост и пазар, отворени граници и достъпност на образование, информация и изкуство.
Ха-ха, ох хохохоооо.
Не знам откъде да започна... Не разбра един защо друг го е подвел, че студената война е свършила. Не че свърши, Русия отстъпи от всички позиции които смучеха газ за целувки. Путин да не е Хрошчов? Да се предгъща и целува, идарява братски нефт или газ?
Ако някой се е притеснявал, че без фалшификации, е нямало начин да мине реферндума, и ЦРУто се о..а, понеже няма компромат, не знам, интернет не ползвате ли? Няма нужда да ги водят под брой, те хората си имат разписание, най-малкия проблем е свързан с референдума, но това с органитесе заемат разцепи...
Ааа, оскверненият от пуси райът, праволсавнята светиня е най.свята! Ти лично си правил доноси за хора които влизат в църква, сега в храм така не можело. Протестът е срещу Путин, и цели да демонстрира, как за Путин не се говори в негативен план. И отговърът на Кремлин е една и съща гледна точка - само в църква не така...
При такъв грохнал президент на САЩ, в такъв урожай ....... Вие се криете зад 3 тези. Ако споделях частица от убежденията Ви, щях да се вихря за спорта.
Не знам откъде да започна... Не разбра един защо друг го е подвел, че студената война е свършила. Не че свърши, Русия отстъпи от всички позиции които смучеха газ за целувки. Путин да не е Хрошчов? Да се предгъща и целува, идарява братски нефт или газ?
Ако някой се е притеснявал, че без фалшификации, е нямало начин да мине реферндума, и ЦРУто се о..а, понеже няма компромат, не знам, интернет не ползвате ли? Няма нужда да ги водят под брой, те хората си имат разписание, най-малкия проблем е свързан с референдума, но това с органитесе заемат разцепи...
Ааа, оскверненият от пуси райът, праволсавнята светиня е най.свята! Ти лично си правил доноси за хора които влизат в църква, сега в храм така не можело. Протестът е срещу Путин, и цели да демонстрира, как за Путин не се говори в негативен план. И отговърът на Кремлин е една и съща гледна точка - само в църква не така...
При такъв грохнал президент на САЩ, в такъв урожай ....... Вие се криете зад 3 тези. Ако споделях частица от убежденията Ви, щях да се вихря за спорта.