Референдумът в Крим

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Re: Референдумът в Крим

Мнениеот fcb_bg » 16 мар 2014 21:39

batceko написа:... току що по руската телевизя изтече инормация за потвърждение на резултатите от референдума в Крим - близо 93 процента са гласували за присъединяване към Русия .... диктора допълни , че на останалите 7 процента се знаят имената и адресите и съответните органи вече изпълняват задълженията си ...

Забавен си, но не си ти този, който ще определя как да си живеят хората живота.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 16 мар 2014 21:46

В Харков , Донецк и другаде пак ли има дислоцирани руски части, че и там си правят устата за влизане в границите на Руската федерация?

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 16 мар 2014 21:51

batceko написа:
nikita 333 написа:Честито на всички СВОБОДНИ ХОРА!

А за тези, които искат да питат ЕС/САЩ дали утре да изгрее слънцето... много жалко, но в свободния свят всеки сам си избира мястото. ;)

... точен си .... наистина е хубаво да си свободен и да ти се честити за нещо , без значение какво .... защото както знаем има вариант и да не си свободен ... и да си примерно в затвора ..или да ти се забранява почти всичко ... и всички ние знаем такива хора и примери за тях - наричат се опозиция на Путин и живеят в Русия .... ако не вярвате питайте девочките от Пуси райът .. те ще ви обяснят колко е замечательно да живееш в свободна Русия ...

...и да ..с свободния свят всеки сам си избира мястото .... и после си плаща за избора ...

.... честито на жителите на Крим ...те току що гласуваха да станат част от страната , в която ако не си за Путин имаш проблем ...голям при това ... хахахахахахахахаххах .... да са живи и здрави ... това , което сам си го направиш никой друг не може да ти го направи .... хаххахахаха ....

Примера ти с Пуси райът е доста неудачен, те оскверниха православен храм и си заслужаваха наказанието. В някои страни в които САЩ и НАТО налагат демокрация, опозицията която подържат в борбата с законното правителство въобще няма да ги съди, а направо ще ги убият с камъни насред площада.
Хайде стига с това лицемерие, аз съм проевропейски настроен и съм бил обвиняван в русофоб заради заставането на Русия против нашите национални интереси и за мен Стамболов, който и се противопоставя е най-големият наш държавник, но в ситуацията не мисля, че запада има аргументи да се прави на съдник. Най-вече заради случаи на инвазия на НАТО в страни, без резолюция на ООН и против всякакви законови норми за каквито настоянат в момента. Този прецедент е създаден от същите "стожери на морала и спазване на международните норми".

Потребителски аватар
botevist_75
Контакти:

Мнениеот botevist_75 » 16 мар 2014 22:00

Определено са го ударили на демокрация.93% :shock: Излагация. На последните президентски избори в Русия на места имаше 120% активност на гласоподавателите .Е не висички бяха за Путин,ама все пак.Тези в Крим са пълни аматьори. :(

Потребителски аватар
batceko
Контакти:

Мнениеот batceko » 16 мар 2014 22:00

fcb_bg написа:
batceko написа:... току що по руската телевизя изтече инормация за потвърждение на резултатите от референдума в Крим - близо 93 процента са гласували за присъединяване към Русия .... диктора допълни , че на останалите 7 процента се знаят имената и адресите и съответните органи вече изпълняват задълженията си ...

... абсолютно съм съгласен с теб и никога не съм и си и помислял да определям живота на другите ... та във връзка с това как ще ми препоръчаш да усмисля факта , че от 24 години така наречена демокрация , близо 17 на власт са бивши комунисти - русофили и факта , че над 75 процента от собственоста в България е в ръцете на бившата номенклатура ..т.е. вече 24 години хора , които нямат нищо общо с моите възгледи а са с определени посткомунистически и проруски въжделения определят насоката на моя живот .... хм ....

Потребителски аватар
botevist_75
Контакти:

Мнениеот botevist_75 » 16 мар 2014 22:02

nikita 333 написа:Честито на всички СВОБОДНИ ХОРА!

А за тези, които искат да питат ЕС/САЩ дали утре да изгрее слънцето... много жалко, но в свободния свят всеки сам си избира мястото. ;)

За такива приказки се полагат поне 30 години...,ако имаш късмет.Много добре знаеш,че слънцето изгрява само ако Путин разреши.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 16 мар 2014 22:03

batceko написа:
fcb_bg написа:

... абсолютно съм съгласен с теб и никога не съм и си и помислял да определям живота на другите ... та във връзка с това как ще ми препоръчаш да усмисля факта , че от 24 години така наречена демокрация , близо 17 на власт са бивши комунисти - русофили и факта , че над 75 процента от собственоста в България е в ръцете на бившата номенклатура ..т.е. вече 24 години хора , които нямат нищо общо с моите възгледи а са с определени посткомунистически и проруски въжделения определят насоката на моя живот .... хм ....

Хм, баш-комунягите викаш вкараха България в ЕС и НАТО, но иначе се кланят на Москва. Егати, Худини ряпа да яде пред нашите магьосници.

Потребителски аватар
batceko
Контакти:

Мнениеот batceko » 16 мар 2014 22:15

fcb_bg написа:
batceko написа:
fcb_bg написа:

Хм, баш-комунягите викаш вкараха България в ЕС и НАТО, но иначе се кланят на Москва. Егати, Худини ряпа да яде пред нашите магьосници.

....ееее.. недей така де ..сякаш не знаеш , че сме троянския кон на Русия в Нато ...а за ЕС ... не мисля , че трябва да ти обяснявам , че обещаните 14 милиарда евро от фондовете бяха много примамливи за големите червени фирми , които както знаеш печелят основно от държавни поръчки , а те са пряко свързани с парите на ЕС ... а между другото евала им правя на комунистите - всичко , което стана - и влизането в Нато и влизането в ЕС стана по време на СДС и НДСВ ..както знаеш и двете формации вече ги няма .... перфектно извършена операция да извадиш въглените от огнището с чужди ръце , а после да се грееш на тях ... това е да си с старата кагебистка закалка ...

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 16 мар 2014 22:23

batceko написа:
....ееее.. недей така де ..сякаш не знаеш , че сме троянския кон на Русия в Нато ...а за ЕС ... не мисля , че трябва да ти обяснявам , че обещаните 14 милиарда евро от фондовете бяха много примамливи за големите червени фирми , които както знаеш печелят основно от държавни поръчки , а те са пряко свързани с парите на ЕС ... а между другото евала им правя на комунистите - всичко , което стана - и влизането в Нато и влизането в ЕС стана по време на СДС и НДСВ ..както знаеш и двете формации вече ги няма .... перфектно извършена операция да извадиш въглените от огнището с чужди ръце , а после да се грееш на тях ... това е да си с старата кагебистка закалка ...

О, да, как не се сетих, че Путин гениално ни е натиснал да влезем в НАТО. Затова и не го е страх явно от заканите им. България му е основният коз... Чекай малко, че ми изпоначупи гарнитогреса направо. За ЕС викаш е също толкова гениален - точи парите на ЕС, инвестира 20 копейки в бг политици години наред за да източи 14 млрд. :lol:

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 16 мар 2014 22:35

Лошото е, пичове, че досега можеше да се сетим какво ще стане. От утре и най-вече като задействат в Крим процедура по присъединяване, е тогава вече идва гадната неизвестност.

Върни се в “Свободна зона”