Тема за Станимир Стоилов (Ботев Пд)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Странджата
- Контакти:
Re: Станимир Стоилов напуска Ботев Пловдив
Не мисля, че Мъри е по-слаб треньор от Сухия, но се чудя що за морал може да има човек, който извежда отбора си срещу Левски и след мача се оказва, че отива в същия Левски. Не мога да си представя, че Мъри е способен на това. Ако това стане, ще е поредния шамар върху лицето на Левски - по-срамен и от разсъбличането. Нищо не може да ни спаси нито от подигравките на другите (които ще са основателни), нито от угризенията на съвестта ни. Ще загубим и последните си нормални привърженици. Лично аз не знам как после ще мога да се нарека левскар - може би ще остана само аксиологичен - т.е. левскар за Левски, който вече го няма ...
.

- валидол за теб
- Контакти:
Ще минат няколко години и ще си дадете сметка(Ботевисти), че проблема не ви е в Мъри. Но сега празнувайте, "злото" си отива.
Лекувам нерви и подобрявам общото състояние на духа на човека. Без странични ефекти, без консерванти. Подобрявам и пигментацията на кожата при стари хора.Безплатно, просто контактувайте с мен.
castiel написа:Виждам , че всички форумни спецове са наскачали интернет пространството , но незнам друг бг треньор да е извеждал до четвърт/финал отбора си в сегашният формат на турнирите в Европа !?!? Така е искат се резултати на момента , но не става така ... иска се време , ама бай ганьо откъде да разбере.
Само ти ли не знаеш, че това беше благодарение най-вече на Сираков, а не на Правилния? На колко още отбори да стане треньор, за да бъде разкрито за абсолютно всички неговото некадърие? А иначе мисля че след всичките нещастия, които се изсипаха в последните години върху "Левски"-София, прословутия "отбор на народа", назначаването на Стоилов за треньор ще бъде просто черешката! Почти ми стана жал за феновете им!
Честито на Вечния ни СЪПЕРНИК-днес имате двоен повод за радост!!!! 

-
- Контакти:
Няма да коментирам треньорските качества на Стоилов,за това си има специалисти нека те се произнесат,но човешките му са под всякаква критика.Ако си решил да си подаваш оставката,подавай я и толкоз,но три дни преди един от най-важните мачове на отбора си да заявиш че ще видите какво ще направя след мача с Левски,граничи с абсолютна простотия.Журналистите само това чакаха,дали за оставка е ставало въпрос или не не е толкова важно,важното е напрежението да се прехвърли на отбора на Ботев и футболистите.Сега три дни всички ще се занимават с това дали ще напусне хасковския специалист,ще отиде ли в Левски ,още утре от Гонг,Пред банята сините журналисти ще коментират само това.За мен това е опит да се разконцентрира отбора от страна на Станимир Стоилов и не знам дали е съзнателно или от глупост.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
А аз само се чудя в Ботев кой ще дойде като треньор.
Един отбор е на света и това е Ботев Пловдив!!!
- Странджата
- Контакти:
Re: peliforewer
И аз това казвам - не е морално , нито е професионално. Все пак можеше да каже, че ще направи всичко, за да елиминира Левски, а нека после да муре шат съдбата, а не да твърди, че заради негативните оценки е решил да успокои недоволните, като си тръгне (друг е въпросът дали това са истиските му думи или са пак журналистически "подпалки"). Все пак спечели дербито и ако елиминира и Левски, което е твърде вероятно (с нашата беззъба игра какво ще спре който и да е отбор да ни притисне), тогава ще си тръгне на бял кон от Колежа и може, но чак през лятото, като завърши сезона, да си мисли за Левски.
Лично за мене негативите, които понесе, че е бил слаб треньор и че успехите са му са плод на сътрудничеството с Наско, са несправедливи. В известен смисъл той е жертва на антилевскарската истерия, която се вихри от времето на неговите успехи и за което левскарите имат голяма вина заради непремереното си и нецивилизационно поведение на част от агитката, която пропусна шанса след европейската епопея да стане пример за европейско поведение. Отделно отражението на неадекватното и нерядко безпомощно поведение на Батков, който за съжаление по нищо не се различава от тези фенове, които печелят година след година "обичта" както на чужди, така и на свои.
Между другото пълният стадион на мачовете на Лудогорец показва, че в София още има хора, които обичат футбола, но защо не ходят на мачовете на любимите си отбори - всеки може би разбира. Аз мисля, че защото отборите им са слаби и агресивната част публиките им са отблъскващи ...
Лично за мене негативите, които понесе, че е бил слаб треньор и че успехите са му са плод на сътрудничеството с Наско, са несправедливи. В известен смисъл той е жертва на антилевскарската истерия, която се вихри от времето на неговите успехи и за което левскарите имат голяма вина заради непремереното си и нецивилизационно поведение на част от агитката, която пропусна шанса след европейската епопея да стане пример за европейско поведение. Отделно отражението на неадекватното и нерядко безпомощно поведение на Батков, който за съжаление по нищо не се различава от тези фенове, които печелят година след година "обичта" както на чужди, така и на свои.
Между другото пълният стадион на мачовете на Лудогорец показва, че в София още има хора, които обичат футбола, но защо не ходят на мачовете на любимите си отбори - всеки може би разбира. Аз мисля, че защото отборите им са слаби и агресивната част публиките им са отблъскващи ...
IvanGit написа:Честито на Вечния ни СЪПЕРНИК-днес имате двоен повод за радост!!!!
Факт! Мерси!
Има поговорка по-добре късно отколкото никога.За мен обаче това е прекалено късно!Не ме е яд за изгубеното време във В и Б група,но за последните 2 години.....Едва ли повече ще ми се върне ентусиазма.И все пак честито за двойната радост на всички жълто черни днес.