Кашчей написа:
Аха, така е!
Особено като чета Тео и се набива една природна Ентелигентност в очите![]()
Проблемът е във вашия телевизор.
Мисълта му е прекалено сложна за теб, съсредоточи се в четенето на други подфоруми.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Кашчей написа:
Аха, така е!
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:Кашчей написа:
Аха, така е!
Мисълта му е прекалено сложна за теб, съсредоточи се в четенето на други подфоруми.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

rhaegar написа:
"Тео" и "мисъл" в едно изречение си е кощунство![]()
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:rhaegar написа:
"Тео" и "мисъл" в едно изречение си е кощунство![]()
Гениите винаги остават приживе неразбрани от околното простолюдие.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

1982 написа:Кашчей написа:
Аха, така е!
1982 написа:Навремето дори не са им се радвали, ами направо са ги бесели или горели на кладата.
Не е лесно да си гений на тази прокажена планета.
Станимир Стоилов е обявил пред спортно-техническия щаб на Ботев Пловдив, че ще напусне треньорския пост в клуба, научи Гонг. Това свое решение той е обявил вечерта преди мача с Локомотив Пловдив.
Стоилов е обявил, че няма да води повече Ботев Пловдив след мача с Левски независимо от това какъв ще бъде крайният резултат в мача реванш от четвъртфиналите за Купата на България.

Потребители, разглеждащи този форум: tmanolov и 4 госта