Ванката(който му е близък приятел журналист) е пуснал новина, че Мърльо си подал оставката!
Време беше рогатия некадърник да го разкарате!
Ботев Пд-Локомотив Пд-плейофи-коментари
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- ZinedineZidane
- Контакти:
Re: Ботев Пд-Локомотив Пд-плейофи-коментари
Моят коментар е в няколко точки:
1. Много вяла игра от Ботев близо 80 минути, най-вече продиктувана от играта без дясно крило и никаквите идеи в средата;
2. Правилни смени на Мъри, но насила и предизвикани от развитието на мача;
3. Безумно присъствие на Сърмов в титулярния състав;
4. Отвратително поведение на част от сектор А със скандиранията "Оставка". И аз съм против Мъри, но отидох на стадиона да подкрепям отбора, а не да го товаря излишно;
5. Съдийството беше сравнително на ниво. Имаше спорни моменти, но като цяло добре. Всъщност страничния обърка много положения. Вдигна ни две засади, които ги нямаше и остави две атаки, при които имаше засади...
6. Огромно браво на Лукин, който просто размаза Камбура; браво на Данчо за поредното раздаване до последно; Браво на Куртеан и Вандер за доброто включване. Професорът няма да го коментирам... Голям!
1. Много вяла игра от Ботев близо 80 минути, най-вече продиктувана от играта без дясно крило и никаквите идеи в средата;
4. Отвратително поведение на част от сектор А със скандиранията "Оставка". И аз съм против Мъри, но отидох на стадиона да подкрепям отбора, а не да го товаря излишно;
5. Съдийството беше сравнително на ниво. Имаше спорни моменти, но като цяло добре. Всъщност страничния обърка много положения. Вдигна ни две засади, които ги нямаше и остави две атаки, при които имаше засади...
6. Огромно браво на Лукин, който просто размаза Камбура; браво на Данчо за поредното раздаване до последно; Браво на Куртеан и Вандер за доброто включване. Професорът няма да го коментирам... Голям!
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
ZinedineZidane написа:Моят коментар е в няколко точки:
Почти на 100 % съгласен

Очаквайки Коко Динев да е продал мача и Локомотив да се бие сам, футболистите на Ботев подходиха несериозно и това замалко да им изиграе лоша шега. Към края на мача, когато разбраха, че мача се играе наистина и има опасност да го загубят, футболистите в жълто-черно показаха малко от класата си и това бе достатъчно за да победят. Ай канарииии и мощно в дивия на тези, които не ни уважават!
Ботев обърнаха мач, в който нямаха идея какво правят на терена. То бива бива , ама чак пък толкоз...ама добре че го няма Сашо Диков 
- botevist_75
- Контакти:
drums написа:stefani написа:Другият път да играят в Чирпан
Най добре в Сопот викам аз там е най хубав терена
А защо не в Кюстендил?
Напълно равностоен мач, Локомотив със свободни агенти не заслужаваше да загуби от многомилионната селекция на ботев.
Публиката на Локомотив тотално надпя тази на жълтите.
Публиката на Локомотив тотално надпя тази на жълтите.
- botevist_75
- Контакти:
костенурк написа:soccerav написа:Коментара на Камбуров по Канал 3 си беше баш актуален.
типичен комплескиран локомотивец.повече говори против Ботев и за парите в Ботев отколкото да коментира мача.забрави как по христолово време се радваше като луд на победите срещу посредствените ни футболисти когато нямахме една стотинка а Аджъбадем имаха милионите на ВИС-2.Камбуров е наведен тото плужек като всички останали в отбора ви
На това се казва буферска логика.По времето на селския при нас и Г.Илиев при тях,разликата във възможностите между двата отбора беше много по-голяма в полза на Локо,отколкото е сега в полза на Ботев.Те се бориха за титлата,ние да не изпаднем.При нас играеха много слаби футболисти и без пари.Каквото и да говорят за Коко,при него под никога не са се борили да не изпаднат и дава пари за играчи.Да не мислите,че утвърдени играчи Камбуров,Лазаров,
Данчо тъча и чужденците играят за "Бог да прости"
По онова време въпреки огромната разлика в класите,Локомотив ни победи в 4 мача в последните минути,все с голове на Камбуров.Единият от тях за купата,беше със скандално съдийство.Подобен беше и мача 5:3 на Лаута,в който дори поведохме.Тогава обаче,уважаемите ни съграждани казваха:"Няма морални победители";"Футболът се брои на голове","Мачът се играе докато свири съдията";"Важен е резултата" и т.н
Сега когато ние ги победихме в последните минути,при по-малка разлика в класите,твърдят обратното.
Или правилата важат,когато ми е изгодно.
Жълто-черни мюсюлмани, всичките във Турция
- botevist_75
- Контакти:
drums написа:Жълто-черни мюсюлмани, всичките във Турция
Не знам кой ще ходи В Турция.Знам,че на някой здраво му куца граматиката.
Върни се в “Футбол - България”