Ботев Пд-Локомотив Пд-плейофи-коментари

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Re: Ботев Пд-Локомотив Пд-плейофи-коментари

Мнениеот za nas e toj religiq » 16 мар 2014 16:52

За мача :
Никога до сега не съм бил разочарован след победа над локото ! Тоя мърльо за кво взима един чувал пари , като не знае как да си нареди футболистите ? За преса чувал ли е някога ? Чак ме е яд че ги бихме и си отърва кожата :x Лош мач , и лош тренор , за късмет пък щастлив край ! Мъри отивай си докато е време !

Потребителски аватар
Red thunderstorm

Мнениеот Red thunderstorm » 16 мар 2014 16:53

Камбуров:
„Жалко, че не вкарахме втори гол, защото можехме да ги довършим. Имахме хубави атаки при 1:0. Те ни вкараха два бързи гола след това. За тези 85 минути се борехме успешно срещу 10 милиона бюджет, но в последните 5 минути ни биха заради наши грешки. Оставихме Станимир Стоилов да взима добри пари в Ботев.
Този пуяк много насериозно се е взел нещо! Паднал си-паднал, коментирай си твоя отбор, какво гледаш кой колко пари взимал? Вдигнали ги от гроба и не знам си кво още?!? Е, като ги вдигнахте от гроба, кой влезе в него? Голяма балалайка се оказа тоз камбур! :roll:

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 16 мар 2014 16:55

za nas e toj religiq написа:За мача :
Никога до сега не съм бил разочарован след победа над локото ! Тоя мърльо за кво взима един чувал пари , като не знае как да си нареди футболистите ? За преса чувал ли е някога ? Чак ме е яд че ги бихме и си отърва кожата :x Лош мач , и лош тренор , за късмет пък щастлив край ! Мъри отивай си докато е време !

Да така е.Но да изчакаме двубоя с Лесни.Винаги съм го защитавал,защото е част от Ботев,но отадането за купата ще е върха.Връщам се от София разочаровам въпреки победата.

Потребителски аватар
костенурк
Контакти:

Мнениеот костенурк » 16 мар 2014 16:58

Red thunderstorm написа:Камбуров:
„Жалко, че не вкарахме втори гол, защото можехме да ги довършим. Имахме хубави атаки при 1:0. Те ни вкараха два бързи гола след това. За тези 85 минути се борехме успешно срещу 10 милиона бюджет, но в последните 5 минути ни биха заради наши грешки. Оставихме Станимир Стоилов да взима добри пари в Ботев.
Този пуяк много насериозно се е взел нещо! Паднал си-паднал, коментирай си твоя отбор, какво гледаш кой колко пари взимал? Вдигнали ги от гроба и не знам си кво още?!? Е, като ги вдигнахте от гроба, кой влезе в него? Голяма балалайка се оказа тоз камбур! :roll:

камбура е типичен небългарин само за парите на Ботев говорат а нищо не казват кви хубави пари направиха 1 месец тото-турне в Марбея 8-) докато броите парите на Ботев Кинг Коко продължава да ви клати аджъбадеми :idea:
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 16 мар 2014 17:01

КРАСОТА ВЯРА БОРБА написа:
za nas e toj religiq написа:За мача :

Да така е.Но да изчакаме двубоя с Лесни.Винаги съм го защитавал,защото е част от Ботев,но отадането за купата ще е върха.Връщам се от София разочаровам въпреки победата.

И аз се връщам и никой в колата не е с преповдигнато настроение в каквото уж трябва да сме !

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 16 мар 2014 17:08

Обаче пък до някъде си прав да изчакаме и другия мач , дано тръгнем на горе че не ми се хабят повече нерви с тоя каун ! Ако вземем мача с Левски , може пък да ни тръгне играта ! Как два месеца не можеш да разбереш къде ти е силата на отбора и да ги наредиш според нея :shock:

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 16 мар 2014 17:08

Мърлю вечно в Ботев, това 38 годишен да ти надбяга защитата БЕЗЦЕННО ! :mrgreen:

Потребителски аватар
костенурк
Контакти:

Мнениеот костенурк » 16 мар 2014 17:12

Балкански Орел написа:Мърлю вечно в Ботев, това 38 годишен да ти надбяга защитата БЕЗЦЕННО ! :mrgreen:

Спрокел е на 40 ама е с фалшив паспорт ;) да не вкараш гол 5 поредни дербита е още по безценно :lol:
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 16 мар 2014 17:15

костенурк написа:
Балкански Орел написа:Мърлю вечно в Ботев, това 38 годишен да ти надбяга защитата БЕЗЦЕННО ! :mrgreen:

Спрокел е на 40 ама е с фалшив паспорт ;) да не вкараш гол 5 поредни дербита е още по безценно :lol:

Да отпаднете за купата безценно. :mrgreen:

Потребителски аватар
zuman1912
Контакти:

Мнениеот zuman1912 » 16 мар 2014 17:18

Красива загуба от Добруджа с 0-1 ЕРОТИЧНО
Изображение

Върни се в “Футбол - България”